Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ASUS TUF B450-PRO GAMING

Termékkatalógus
ASUS TUF B450-PRO GAMING
5 26 értékelés
Alaplap - AMD B450, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x8, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DVI, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
Kód:  ACB45h Termékszám:  90MB10C0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS TUF B450-PRO GAMING

 Az ASUS TUF B450-PRO GAMING ATX alaplapja egy modern scAM4 chippel és egy AMD B450 chipsettel rendelkezik. Ennek köszönhetően biztosítja az igényes AMD Ryzen processzorok támogatását. Az alaplap első osztályú alkatrészekkel van felszerelve, amelyek a katonai szabványoknak is megfelelnek, és szigorú szerver-szintű stresszteszteken is jól teljesített. Emellet legmodernebb M.2 bővítőhelyekkel és a leggyorsabb USB portokkal is felszerelték.

 Az ASUS TUF B450-PRO GAMING alaplap legfontosabb jellemzői 

  • Modern alaplap AMD B450 chipsettel 
  • Az AMD Ryzen legújabb processzoraival is használható
  • A DIGI + VRM a megfelelő feszültségszint-kártyát biztosítja 
  • 4 bővítőhely 3,533 MHz-es DDR4 memóriamodulokhoz 
  • Az AMD CrossFireX támogatja több grafikus kártya használatát
  • Rendkívül jó minőségű, a legkiválóbb alkatrészekkel
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához 
  • 8 csatornás Realtek ALC S1220A chip az élvonalbeli hangzásért 
  • ATX alaplap

 ASUS TUF prémium játék sorozat 

 A TUF sorozat alaplapjait gondosan úgy tervezték meg, hogy kompromisszumok nélküli kompatibilitást biztosítsanak a piacon megtalálható kiegészítő termékekkel, legyen szó akár grafikus kártyáról vagy memóriamodulról. Különösen fontos az elektrosztatikus kisülések elleni, az eddigieknél kétszer hatékonyabb védelem. Ennek köszönhetően az alaplapon található egyedi alkatrészek lényegesen tartósabbak és hosszabb az élettartamuk.

 B450 chipset az AMD Ryzen CPU számára 

Az alaplap támogatja az új AMD Ryzen processzorokat, amelyek jelenleg hatmagos változatban érhetők el. Ezen kívül nem hiányozhat róla a 64 GB kapacitású DDR4 memóriahely sem. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, akkor jó hírünk van. A régebbi USB-n kívül három USB 3.1 Gen2 port áll rendelkezésre, amelyből az egyik USB-C csatlakozó. A gyors SSD csatlakoztatásához a gyártó modern M.2 interfésszel látta el az alaplapot. Javasoljuk, hogy ezt a beállítást Microsoft Windows 10 rendszerhez használd, és az általános rendszersebesség növekedése valóban észrevehető. 

 Aura Sync RGB és fényhatások 

Az alaplap Asus Aura Sync RGB technológiával van felszerelve, amely valódi gaming géppé varázsolja számítógépedet. Az RGB LED háttérvilágítást a saját stílusodhoz igazíthatod. Számos előre beállított effekt közül választhatsz. Beállíthatja, hogy a háttérvilágítás villogjon a zenére, vagy jelezze a processzor hőmérsékletének állapotát. A választás csak tőled függ. Előny, hogymás kompatibilis komponensekkel, például grafikus kártyákkal, billentyűzettel vagy egérrel is párosíthatod. 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B450 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B450 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC S1200A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus TUF Gaming Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a 3. generációs Ryzen processzorok támogatásához szükséges BIOS ezen már rajta van-e, illetve, ha nincs, meg lehet-e csinálni a frissítést valamilyen módon, ha nem rendelkezem semmilyen korábbi Ryzen procival, csak a legújabb 3. generációssal? Tisztelettel: Sági Sándor

Kérdések és válaszok: ASUS TUF B450-PRO GAMING
Kiegészítők: ASUS TUF B450-PRO GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF B450-PRO GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF B450-PRO GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF B450-PRO GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF B450-PRO GAMING.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ