AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Asus VivoWatch SP (HC-A05)

Termékkatalógus
Asus VivoWatch SP (HC-A05)
3,5 2 értékelés
Okosóra , GPS, pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, alkalmas: futáshoz, kerámia tok
Kód:  ASvwSP01 Termékszám:  90HC00D1-MWP0E0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Asus VivoWatch SP (HC-A05)

Személyes asszisztens az egészséges életmódért

Az ASUS VivoWatch SP okosóra fejlett fitnesz funkciókat kínál a fizikai állapotod és egészséged megfigyeléséhez. Segít az egészséges életmód kivitelezésében és a kedvenc fizikai tevékenységeid közben segít a céljaid elérésében is. Miután párosítottad az órát az ASUS HealthConnect mobilalkalmazással, jól átláthatóan tekintheted meg az óra által mért olyan értékeket, mint a vérnyomás, pulzusszám, napi aktivitás, alvásminőség és számos más kategória. Minden bizonnyal nagyra értékeled az óra vízálló kialakítását, a beépített GPS-t, és a hosszú, akár 14 napig tartóakkumulátor élettartamát is.

Az Asus VivoWatch SP (HC-A05) okosóra legfőbb jellemzői

  • Stílusos okosóra kerámia házzal
  • Vezeték nélküli Bluetooth interfész
  • Innovatív ECG és PPG érzékelők ASUS HealthAI technológiával
  • O2 pulzusérzékelő a vér oxigéntelítettségének mérésére
  • Pulzusmérés, vérnyomásmérés, megtett lépések, elégetett kalóriák, távolság és stresszszint mérése, alvásfigyelés
  • Beépített GPS modul
  • Mobilértesítések fogadása
  • ASUS HealthConnect mobilalkalmazás (iOS, Android)
  • Vízálló kialakítás: 5 ATM (50 m)
  • Az akkumulátor élettartama akár 14 nap
  • Kényelmes szilikon szíj gyors rögzítéssel

Az Asus VivoWatch SP lenyűgöz modern kialakításával és intuitív működésével

Az ASUS VivoWatch SP óra stílusos formatervezéssel, ellenálló kerámia házzal és szilárd fém csattal ellátott kényelmes szilikon szíjjal érkezik, utóbbi könnyedén cserélhető a gyorskioldó rendszerrel. Az órához megannyi szíj elérhető, amely magában foglalja a luxus megjelenésű bőr szíjakat is. A mért értékeket az okosóra a 320 × 320 pixel felbontású kerek kijelzőjén jeleníti meg jól olvashatóan, amely alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet.

Az Asus VivoWatch SP méri a napi aktivitást és egészségi adatokat

Az Asus VivoWatch SP fitnesz okosóra beépített GPS és magasságmérő érzékelőkkel rendelkezik, ezáltal alkalmas a klasszikus felhasználásra és a hegymászáshoz is. Vízálló kialakításának hála 50 méter mélységig merülhetsz is vele, ez pedig azt jelenti, hogy a medencében úszás közben is méri a tevékenységedet. Az intelligens ECG és PPG érzékelő lehetővé teszi az olyan egészségi adatok mérését valós időben, mint például a pulzus, a vér oxigéntelítettsége vagy a test-harmónia index, utóbbi elárulja a tested stressz szintjét.

Alvásminőség ellenőrzése ASUS HealthAI technológiával

Az ASUS VivoWatch SP okosóra méri a stressz szintet, megfigyeli a menstruációs ciklusodat és elemzi az alvás minőségét minden egyes fázisban, sőt, mivel az ASUS VivoWatch SP nyomon követi a vér oxigéntelítettségét és a pulzust is, így képes meghatározni, hogy mennyire volt mély és pihentető az alvásod. A mért értékeket heti összegzéssel egyértelműen jeleníti meg az ASUS HealthConnect mobilalkalmazásban. Az igazán egészséges életmódhoz az ASUS HealthAI intelligens technológiával járul hozzá, egy különleges algoritmust alkalmaz a személyre szabott tippek és tanácsok biztosításához az egészségedről.

Az Asus VivoWatch SP párosítható mobilalkalmazással

Miután párosítottad az okosórát az ASUS HealthConnect mobilalkalmazással, megtekintheted a napi aktivitásodról szóló részletes jelentést, ami magában foglalja a mért értékeket a telefonod naplójában. Ezeket az értékeket egyszerűen megoszthatod a családoddal vagy a barátaiddal az ASUS Healthy funkció segítségével. Az alkalmazás emellett lehetővé teszi az Asus VivoWatch SP okosóra haladó beállításainak elvégzését illetve a számlap megjelenésének testre szabását is.



Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Séta, Mászás, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
62 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Séta, Mászás, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás, Emelt padló, Tempó Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Dátum, Naptár Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Angol, Német Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További vérnyomásmérős okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Magyar menüvel lehet kérni?

Kérdések és válaszok: Asus VivoWatch SP (HC-A05)
Kiegészítők: Asus VivoWatch SP (HC-A05) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus VivoWatch SP (HC-A05). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus VivoWatch SP (HC-A05). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch SP (HC-A05). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus VivoWatch SP (HC-A05).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ