Audio-Technica ATH-ANC40BT

Termékkatalógus
Audio-Technica ATH-ANC40BT
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülhallgató, vezeték nélküli, Bluetooth technológia, 13 mm-es hangszórók, tartomány: 20-24000Hz, 16 ohm, 1,3 méteres kábel
Kód:  ADT012w Termékszám:  4961310132194 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-ANC40BT

Az ATH-ANC40BT egy vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, amely a gyártó saját fejlesztésű QuietPoint technológiájával képes kiszűrni a zajokat. Így Ön bármikor zavartalanul hallgathatja meg kedvenc dalait. Minden készülékben található egy érzékelő, amely a környezetet figyelembe véve szűri ki a nem oda illő hangokat. A zúgás akár 90 százaléka is megszüntethető azért, hogy Önnek csak a hangzásra kelljen figyelnie. A kiemelkedő teljesítmény érdekében a fülhallgató az aptX vezeték nélküli technológiát használja.

Legfontosabb jellemzők

  • Kitűnő hangzás zavaró zajok nélkül
  • Az aktív QuietPoint zajcsökkentés az alapzaj akár 90 százalékát is kiszűri
  • AptX technológia a lehető legjobb hangzáshoz, Bluetooth-on keresztül
  • Integrált mikrofon és vezérlőgombok (hívásfogadás, zene és hangerő)
  • Akár két vezeték nélküli eszközhöz is csatlakoztatható (legfeljebb 8 eszköz)
  • Beépített audio kábel, 4 különböző szilikon füldugó és tok

Sokoldalú használat

A fejhallgató akár nyolc Bluetooth-eszközzel is összepárosítható. Sőt, ezek kettesével csoportosíthatóak, így könnyedén váltogathat telefonja és tablete, telefonja és laptopja vagy egyéb Bluetooth eszközök között. Érdemes kiemelni a beépített mikrofont és a vezérlő gombokat is, amelyek lehetővé teszik a hívások fogadását, a zenelejátszás vezérlését és a hangerő beállítását a kompatibilis Bluetooth-eszközökön.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audio-Technica ATH-ANC40BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-ANC40BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audio-Technica ATH-ANC40BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-ANC40BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-ANC40BT.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ