Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Benzines Kannák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Műanyag
(2)
Pléh
(5)
Űrtartalom
0 l
20 l
-
Szűrés

A benzines kanna praktikus tartály, amelyet folyadékok, például üzemanyag, víz vagy olaj szállítására és tárolására terveztek. Ez az általában műanyag vagy fém üzemanyagkanna kupakkal van ellátva, amely megakadályozza a szivárgást és lehetővé teszi a könnyű kiöntést. A benzines kannák népszerűek a szabadtéri tevékenységek során, utazáskor vagy folyadékok tartalékkészleteként. Milyen paraméterek alapján érdemes kiválasztani a megfelelő benzines kanna fajtát?

Tovább

Mi az üzemanyagkanna célja?

A benzin kanna nélkülözhetetlen társ a különböző folyadékok szállításához és tárolásához. A folyadékok biztonságos tárolására tervezett praktikus benzines kannák a szabadtéri kalandoktól kezdve a mindennapi szükségletekig számos felhasználási területre alkalmasak. A különböző méretű, anyagú és záródású benzines kannák megbízható megoldást nyújtanak mindenkinek, akinek folyadékot kell magával vinnie.

i

Ideális vízhez, üzemanyaghoz és olajhoz

A benzines kanna egyszerű és biztonságos módot biztosít a folyadékok átvitelére. A legmegfelelőbb benzines kanna dízel/benzin, olaj, különböző vegyi anyagok vagy víz tartályaként is szolgál. Minden esetben támaszkodhatsz erre a segítőre.

Műanyag vs. fém tartály

Anyagát tekintve az üzemanyagkanna leggyakrabban műanyagból vagy fémből készül. Miben különböznek a különböző típusok?

Műanyag benzin kanna

A műanyag benzines kannák könnyű súlyuk, tartósságuk és megfizethetőségük miatt népszerű választásnak számítanak. Kiváló minőségű műanyagból, például polietilénből vagy polipropilénből készülnek, és ideálisak ivóvíz, vegyi anyagok vagy tisztítószerek tárolására. A tartályokat erős kupakkal tervezték, hogy biztosítsák a folyadékok biztonságos tárolását, és a különböző igényeknek megfelelően többféle méretben kaphatók.

Fém benzines kanna

A fémből készült, általában fémlemezből vagy rozsdamentes acélból készült benzines kanna nagy tartósságot és szilárdságot kínál. Ideálisak üzemanyag, olajok vagy gyúlékony vegyi anyagok tárolására, mivel képesek ellenállni a szélsőséges körülményeknek. Szoros kupakkal ellátva biztonságos és megbízható folyadéktárolást biztosítanak, és gyakran az ipari és kültéri alkalmazásokban előnyben részesített választásnak számítanak.


benzines kanna
Fém benzines kanna

benzin kanna
Műanyag benzines kanna

Kisebb vagy nagyobb benzines kanna érdekel? Rengeteg lehetőség létezik

Jellemzően egy benzines kanna néhány litertől akár több tíz literig terjedhet. Jellemzően 5-20 literes benzines kannál találhatók, amelyek nagyon népszerűek, de léteznek nagyobb változatok is speciális alkalmazásokhoz, például 50 literes vagy annál nagyobb mennyiségben. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a saját igényeiknek megfelelő üzemanyagkanna típust válasszanak.

Ha minden helyzetre fel akarsz készülni, nem árt, ha például egy 10 literes benzines kannát is magaddal viszel az autóban.

Kültéri tevékenységekhez használd a csapvízzel töltött víztartályt

A csappal ellátott víztartály praktikus és hatékony megoldás az ivóvíz szállítására és felhasználására szabadtéri tevékenységek, kempingezés vagy vészhelyzetek során. Ez a fajta vizes tartály általában tartós műanyagból készül, és beépített csapja lehetővé teszi a víz könnyű és pontos adagolását. Használójának könnyű hozzáférést biztosít az ivóvízhez anélkül, hogy ki kellene önteni a tartályból, így könnyen kezelhetővé teszi és minimálisra csökkenti a szennyeződés kockázatát.

i

A benzines kanna számára tartalék tölcsér is kapható kínálatunkban. A kompatibilitásért tekintsd meg a termékleírást.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
4,8
COMPASS Fém marmonkanna 10 l UN homologizáció
Marmonkanna - fém, üzemanyaghoz tervezve, űrtartalma: 10 l, UN homologizáció, tömeg: 2,34 kg
13 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR322360
3,0
COMPASS Fém marmonkanna 5 l UN homologizáció
Marmonkanna - fém, üzemanyaghoz tervezve, űrtartalma: 5 l, UN homologizáció, tömeg: 1,24 kg
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR322359
4,9 14×
AGBA Marmonkanna, műanyag, 20 l
Marmonkanna - üzemanyag-szállításhoz, integrált kiöntőcsővel, műanyagból, piros-fekete, űrtartalma 20 l
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR344296
4,0
Cappa Marmonkanna, műanyag, 10 l, piros
Marmonkanna - üzemanyag tárolására és szállítására, tanúsított, űrtartalma: 10 liter, anyaga: HDPE, piros színű, átlátszó szintjelzősáv, kiöntőcsővel, tanúsítvány: UN, 3H1/Y1,2/180
2 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR59141
CARPOINT fémből, üzemanyaghoz 10 l
Marmonkanna - fém, üzemanyaghoz tervezve, űrtartalma: 10 l, UN homologizáció, tömeg: 1,24 kg
17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR325367
2,8
CARPOINT fém marmonkannához
Tölcsér - a kiöntőcső minden 5, 10 vagy 20 literes Carpoint üzemanyagos fém marmonkannához alkalmas
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR325369
2,8
CARPOINT fém marmonkannához
Tölcsér - a kiöntőcső minden 5, 10 vagy 20 literes Carpoint üzemanyagos fém marmonkannához alkalmas
3 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AUPR325369
ventillátorHogyan válasszunk ventilátort A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Benzines Kannák

A Benzines Kannák kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó benzines Kannák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább benzines Kannák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb benzines Kannák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: benzines Kannák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ