30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

W5W izzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Használat
Általános használat (homologizált)
(1)
Off road
(2)
Teljesítmény
0,5 W
1 W
-
Szűrés

Szeretnéd megvilágítani a rendszámtábládat, a belső teret vagy a műszerfal fölötti lámpát? Akkor valószínűleg egy W5W izzó az amit keresel. Ezeket az autóizzókat a mai autógyártók leggyakrabban éppen ezekre a célokra használják. De miben különböznek az autóizzók teljesítményük, feszültségük, fényáramuk vagy élettartamuk tekintetében? Hogyan kell valójában kicserélni egy autóizzót? Olvass tovább, és mi válaszolunk a kérdéseidre.

Tovább

Új W5W izzó kell az autóba?

Ezek a W5W izzó típusok sokoldalúak, így minden olyan autóba felszerelhetők, amely kompatibilis a W5W foglalattal. Ezek az izzók leggyakrabban a parkolófényekben, a belső világításban, a rendszámtábla világításban vagy a műszerfal világításban találhatók meg. Sokoldalúsága és könnyű cserélhetősége miatt a W5W izzó számos autógyártó kedvencévé vált.

  • Sokoldalú alkalmazási lehetőségek a parkolófénytől a rendszámtábla megvilágításán át a műszerfal megvilágításáig.
  • A W5W izzó optimális megvilágítást biztosít nagyon alacsony energiafogyasztás mellett. Ezek az autólámpák így gazdaságosabbak, mint más változatok.
  • Hosszú élettartam, ami azt jelenti, hogy a W5W izzó nem szorul túl gyakori cserére.

Hogyan telepíthető egy W5W izzó?

A W5W izzó nem szenved túlzottan bonyolult beszereléstől, így akár új izzóra van szükséged, akár csak egy elromlott izzót cserélnél, nem kell aggódnod emiatt. Először természetesen állítsd le a motort, és győződj meg róla, hogy a világítás ki van kapcsolva. Ezután óvatosan távolítsa el a régi izzót a foglalatból. Ezt követően csak helyezd be az új W5W izzót, és ellenőrizd, hogy minden úgy világít-e, ahogyan kell.

i

Hány darab W5W izzó van a csomagban?

Leggyakrabban egy W5W izzó van a csomagban. Egyes gyártók azonban akár kettőt is kínálnak, így ha fel szeretnéd tölteni a készletedet, vagy egyszerre kettőt kell kicserélned, akkor érdemes a két darabos csomagot választanod.

Hogyan válasszunk autóizzót?

Az autó izzójának cseréje nem bonyolult feladat, és szinte bárki ki tudja cserélni az autó kézikönyvének segítségével. Az autó kézikönyvében minden szükséges információt megtalálható, például az előírt izzótípust, valamint az izzóhoz való eljutás és a leszerelés módjára vonatkozó utasításokat. Az izzó eltávolítása után az izzó típusát az izzó alsó részén írva találod. Az új autóizzó kiválasztásakor több fontos paramétert kell figyelembe venned:

  • Először is derítsd ki az aljzat típusát. Ha már ez megtörtént, valószínűleg már tudod, hogy W5W típusú izzót keresel. Ne feledd, hogy a különböző aljzattípusok nem kompatibilisek egymással. Azt, hogy valóban W5W aljzatra van-e szükséged, megtudhatod a járműved használati útmutatójából.
  • A fényáram is fontos szerepet játszik. Egy W5W izzó esetében nem kell annyira aggódnod emiatt a tulajdonság miatt, de azért jó, ha ismered az értéket. A W5W izzó 15 és 720 lumen közötti fénykibocsátást kínál. Ez a tulajdonság az izzó teljesítményét jelzi, vagyis azt, hogy mennyi fényt ad le.
  • A fogyasztás befolyásolja az izzó teljesítményét és élettartamát. A nagyobb teljesítmény nagyobb energiafogyasztást jelent, ugyanakkor nagyobb fényáramot biztosít. A nagyobb teljesítmény azonban felmelegedéshez és ezáltal az izzó nagyobb elhasználódásához is vezet. A W5W izzó 0,5 és 5 W közötti teljesítményt kínál.
  • Az élettartam azt mutatja meg, hogy egy autóizzó ideális körülmények között mennyi ideig bírja meghibásodás nélkül. A teljes világítási időn kívül a bekapcsolások száma, a rezgések és a fedélzeti hálózatban lévő feszültség is befolyásolja az élettartamot. A W5W 2000 és 3000 óra közötti élettartammal büszkélkedhet.
  • A feszültség a jármű típusától függően változik. Személygépkocsikhoz 12V-os izzókra van szükség, mivel ezek 12V-os hálózati feszültségről kapnak áramot. Tehergépkocsiknál viszont 24 V, ezért a választáskor ellenőrizd ezt a paramétert.
  • A fény színét fényhőmérsékletként vagy kromatikus színként adják meg. Egysége a Kelvin. Ez a szám az izzó által kibocsátott fehér fény spektrumát jellemzi. A meleg fehér fény körülbelül 3 000 K, a hideg fehér fény pedig körülbelül 6 000 K.

Még mindig nem tudod, hogyan kell kiválasztani és kicserélni egy autóizzót? Készítettünk egy részletes útmutatót, amely végigvezet a feladat buktatóin. Elolvasása után akár mindenféle autólámpa szakértőjévé válhatsz.

Miben különbözik a W5W izzó a T10 és a WY5W izzótól?

A W5W izzó elsősorban a rendeltetése és különösen a foglalat típusa tekintetében különbözik a T10 és a WY5W izzóktól. Míg a W5W izzó és a T10 sok esetben felcserélhető a hasonló méretek és foglalatuk miatt, a WY5W a sajátos sárga fényében különbözik, amelyet gyakran irányjelző lámpákhoz használnak. Vásárláskor tehát vedd figyelembe, hogy milyen célra választod az izzót. Ennek megfelelően válassza ki a különböző típusokat.

W5W izzó
W5W LED izzó

W5W izzó
T10 izzó

W5W izzó
W5W hideg fehér izzó

i

Miben különbözik a W5W LED-es izzó?

A W5W LED izzó LED technológiát használ. A hagyományos autólámpákhoz képest számos előnyt kínál. Ezek közé tartozik az alacsonyabb energiafogyasztás, a hosszabb élettartam és a tisztább és intenzívebb fényspektrumnak köszönhetően gyakran jobb láthatóságot biztosít.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NEOLUX LED "W5W“ 6000K, 12V, W2.1x9.5d Szállításra kész > 10 db
LED autóizzó - W5W (W2.1x9.5d foglalat), teljesítménye 0,5 W, feszültsége 12 V, fényárama 70 lm, színhőmérséklete 6000 K (semleges fehér), élettartama 2000 óra, 2 db a csomagolásban, off-road használatra, közúton nem engedélyezett
2 590 Ft

2.
Osram Night Breaker LED W5W (CZ homologizáció) Szállításra kész > 10 db
LED autóizzó - W5W (W2.1x9.5d foglalat), teljesítménye 1 W, feszültsége 12 V, fényárama 50 lm, színhőmérséklete 5700 K (semleges fehér és hidegfehér ), élettartama 3000 óra (150000 km), 2 db a csomagolásban, általános használatra
6 690 Ft

3.
LEDriving SLT, W5W, 24V, W2.1x9.5d Szállításra kész 2 db
LED autóizzó - W5W (W2.1x9.5d foglalat), teljesítménye 1 W, feszültsége 24 V, fényárama 65 lm, színhőmérséklete 6000 K (semleges fehér és hidegfehér ), élettartama 3000 óra (150000 km), 2 db a csomagolásban, off-road használatra, közúton nem engedélyezett
2 890 Ft

3 termék
4,8 40×
NEOLUX LED "W5W“ 6000K, 12V, W2.1x9.5d
LED autóizzó - W5W (W2.1x9.5d foglalat), teljesítménye 0,5 W, feszültsége 12 V, fényárama 70 lm, színhőmérséklete 6000 K (semleges fehér), élettartama 2000 óra, 2 db a csomagolásban, off-road használatra, közúton nem engedélyezett
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR229341
4,0
Osram Night Breaker LED W5W (CZ homologizáció)
LED autóizzó - W5W (W2.1x9.5d foglalat), teljesítménye 1 W, feszültsége 12 V, fényárama 50 lm, színhőmérséklete 5700 K (semleges fehér és hidegfehér ), élettartama 3000 óra (150000 km), 2 db a csomagolásban, általános használatra
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR69936
LEDriving SLT, W5W, 24V, W2.1x9.5d
LED autóizzó - W5W (W2.1x9.5d foglalat), teljesítménye 1 W, feszültsége 24 V, fényárama 65 lm, színhőmérséklete 6000 K (semleges fehér és hidegfehér ), élettartama 3000 óra (150000 km), 2 db a csomagolásban, off-road használatra, közúton nem engedélyezett
2 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR72393

W5W izzók

autós kiegészítőkMilyen izzó kell az autómba, és hogyan cserélhetem ki? Ki kell cserélned egy izzót az autódban, de nem tudsz választani? Nem érted a jelöléseket, vagy csak tanácsra van szükséged, hogy milyen paramétereket keress, és mire figyelj? Melyik izzó világít jobban? Cikkünkben tiszta vizet öntünk a pohárba. Emellett azt is...

W5W izzók

A W5W izzók kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

W5W izzók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó w5W izzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb w5W izzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: w5W izzók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ