Shop roku Shop roku

Autórádiók Bluetooth támogatással

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Autó modell választó
Optikai meghajtó
CD
(7)
Optikai meghajtó nélkül
(56)
Tulajdonságok
RDS
(45)
Levehető előlap
(26)
Érintőképernyő
(25)
Háttérvilágítás
(46)
Kompatibilis a kormánykeréken lévő vezérlőgombokkal
(17)
Parkoló kamera támogatás
(5)
Operációs rendszer
Android
(15)
Windows CE
(1)
Teljesítmény erősítő
4×100 W
(1)
4×40 W
(5)
4×45 W
(6)
4×50 W
(22)
4×55 W
(5)
4×60 W
(21)
4x60 W
(2)
Rádió mérete
1 DIN
(38)
2 DIN
(25)
Szűrés

A Bluetooth autórádió fontos eleme a kényelmes és kellemes autós utazásnak. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően könnyedén streamelhetsz zenét okostelefonodról vagy táblagépedről, fogadhatsz kihangosított hívásokat és még sok minden mást. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Mit kínál egy Bluetooth autórádió?

A Bluetooth autórádiók olyan autós eszközök, amely a hagyományos autórádió funkcióit a Bluetooth vezeték nélküli technológiával kombinálja. Ez a technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot olyan mobileszközökkel, mint az okostelefonok és a táblagépek. Ez megkönnyíti a zene streamelését, podcastok vagy hangoskönyvek hallgatását közvetlenül telefonodról, vagy táblagépedről az autó hangszóróin keresztül. A Bluetooth autórádiók gyakran kínálnak kihangosító funkciót, amely lehetővé teszi a vezetők számára, hogy telefonhívásokat fogadjanak és kezdeményezzenek anélkül, hogy a telefont a kezükben kellene tartaniuk, növelve ezzel a vezetés biztonságát.

Alacsonyabb árú autórádió Bluetooth változat érdekel? Az outletünkben található Bluetooth autórádiók segíthetnek.

Milyen méretben kapható egy Bluetooth autórádió?

A Bluetooth autórádió típusokat többek között a DIN-szabvány által meghatározott méretnek megfelelően kell kiválasztani. Ez a szabvány határozza meg a rádió méreteit, és biztosítja, hogy az kompatibilis legyen a jármű műszerfalával. Két fő méretet kell figyelembe venni a Bluetooth autórádió kiválasztásakor, nevezetesen az 1 DIN és 2 DIN méreteket.

  1. Az 1-DIN a Bluetooth autórádió szabványos mérete, amely a legtöbb régebbi és néhány újabb autóhoz illeszkedik. Körülbelül 180 mm széles és 50 mm magas. A kisebb méret ellenére az 1 DIN autórádiók számos funkciót kínálnak, mint például Bluetooth, USB-portok vagy akár csúsztatható kijelzők.
  2. A 2-DIN Bluetooth autórádió nagyobb, általában 180 mm széles és 100 mm magas. Ez a méret alkalmas az újabb autókhoz, ahol van hely nagyobb készülék beszerelésére. A 2-DIN autórádió Bluetooth változata nagyobb kijelzővel rendelkezik, amely ideális a navigáció vagy esetleg a hátsó kamera megjelenítésére.

i

Válassz Bluetooth autórádió modellt a konfigurátor alapján

Nem tudod, melyik Bluetooth autórádió a tökéletes méret az autódba? Próbáld ki autónkénti konfigurátort, és csak add meg az autó gyártóját és modelljét. A konfigurátor közvetlenül az útmutató alatt található.

1-DIN autóriádió Bluetooth
1-DIN

2-DIN Bluetooth rádió autóba
2-DIN

Az erősítő teljesítménye fontos a Bluetooth autórádiók esetében

A Bluetooth autórádió erősítőjének teljesítménye nagyon fontos tulajdonság, mivel közvetlenül befolyásolja a járműben lejátszott hang minőségét és erősségét. Általában wattban van megadva, és azt írja le, hogy az erősítő milyen erős jelet képes eljuttatni a hangszórókhoz. A nagyobb erősítő teljesítmény azt jelenti, hogy a rendszer hangosabb és tisztább hangot tud torzítás nélkül reprodukálni, ami különösen fontos zajos autós környezetben. Az erősítő tehát létfontosságú szerepet játszik a vezetés közbeni zenehallgatás, hangoskönyvek vagy rádióállomások hallgatásának általános élményében.

Kínálatunkban különböző típusú erősítőkkel ellátott Bluetooth autórádiók találhatók. Az összes elérhető opciót megtalálhatod a parametrikus szűrőben, amelyet az oldalunk felületének bal részén láthatsz.

Milyen funkciókkal rendelkezhet egy Bluetooth autórádió?

Nem minden Bluetooth rádió autórádió kínál olyan funkciókat, amelyek növelik a funkcionalitást, a kényelmet és az esztétikát. A hallgatási élményt fokozó fejlett technológiáktól kezdve a biztonsági funkciókig és dizájn szempontokig ezek a funkciók hozzájárulnak a felhasználó általános elégedettségéhez. Fontos megismerni a legfontosabb jellemzőket, hogy kiválaszthasd az igényeidnek megfelelő vagy az általad preferált hallgatási stílusnak leginkább megfelelő Bluetooth autórádió modellt.

  • Az RDS olyan technológia, amely lehetővé teszi további információk továbbítását az FM-műsorok során. Ez a rendszer olyan hasznos információkat szolgáltat, mint például a dalcímek vagy a sugárzott műsor típusa. Az RDS azt is lehetővé teszi, hogy automatikusan az adott állomás legerősebb jelére hangolódhass. Ez ideális hosszú utazások esetén.
  • A levehető előlap segít megvédeni a Bluetooth autórádió készülékeket a lopástól. A felhasználók könnyen leválaszthatják a panelt, és magukkal vihetik, amikor elhagyják a járművet, így jelentősen csökkentve a lopás kockázatát. Ez a funkció különösen hasznos például olyan területeken, ahol magasabb a bűnözési ráta.
  • Az érintőképernyős kijelző lehetővé teszi, hogy könnyedén navigálhass az autórádió Bluetooth funkciói között, mint például a zene kiválasztása vagy a rádióállomások váltása. A jobb minőségű érintőképernyők a zenei információkat is megjeleníthetik, és a tolatókamerákba is integrálhatók, jobb láthatóságot biztosítva a parkoláskor.
  • A Bluetooth autórádiók háttérvilágítással nem csak az esztétikai megjelenést javítja, hanem megkönnyíti az éjszakai vagy rossz látási viszonyok között történő üzemeltetést is. A jó háttérvilágítás növeli a kijelző és a kezelőszervek olvashatóságát, ami fontos a rádió biztonságos működtetéséhez vezetés közben.

i

A Bluetooth autórádió különböző tunereket kínál

Az autórádió Bluetooth változata által kínált tunerek elengedhetetlenek a különböző típusú rádióadások vételéhez. A leggyakoribb tunertípusok közé tartozik az AM, az FM és a DAB/DAB+. Mindegyik tuner sajátos jellemzőkkel és előnyökkel rendelkezik.

  1. Az AM a rádiózás hagyományos formája. Bár nem olyan népszerű, mint az FM műsorszórás, az AM-tunerek még mindig gyakoriak, nemcsak a Bluetooth autórádiók esetén. A hangminőséget azonban befolyásolhatják a légköri viszonyok vagy az interferenciák.
  2. Az FM a legelterjedtebb és jobb hangminőséget biztosít, mint az AM. Az FM autórádió Bluetooth változata képes sztereó adások vételére, ami jobb minőségű és tisztább átvitelt jelent. Az FM-tunerek ideálisak a városokban és a sűrűn lakott területeken történő zenehallgatáshoz.
  3. A DAB/DAB+ a legjobb minőséget kínálja zaj és interferencia nélkül. A DAB+ egy újabb és hatékonyabb változat, amely több állomás vételét teszi lehetővé, és további információkat jelenít meg az autórádió Bluetooth-kijelzőjén, például a dalok címét vagy a híreket.

Az autórádió Bluetooth változata nem az egyetlen típus

A Bluetooth autórádió számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy maximalizálják a zenehallgatási élményt, és a saját preferenciáikhoz igazítsák azt. Ezek a funkciók kibővített lehetőségeket kínálnak a hangmanipuláció, az automatizálás és a hangminőség javítása terén. Fontos megérteni ezeket a tulajdonságokat, hogy a felhasználók teljes mértékben kihasználhassák a Bluetooth autórádió készülékekben rejlő lehetőségeket, és a lehető legjobb hallgatási élményt kapják vezetés közben.

  • Az equalizer lehetővé teszi a hang frekvenciasávjainak beállítását a preferenciáid alapján a Bluetooth autórádiók esetében. Ez a funkció különösen hasznos a hangzás finomhangolásához a különböző zenei műfajokhoz vagy egyedi hallgatási preferenciákhoz. Az equalizer előre beállított üzemmódokat is kínál.
  • A bass boost növeli a basszushangok minőségét és intenzitását. Ez a funkció ideális azok számára, akik a gazdagabb és teltebb basszust kedvelik, ami különösen népszerű bizonyos zenei műfajokban, például a hip-hopban vagy az elektronikus zenében. A bass boost segít javítani az általános hangélményt.
  • Az automatikus hangolás megkönnyíti az autórádió Bluetooth változatának rádióállomásokra való hangolását. Ez a funkció automatikusan megkeresi és tárolja a legjobb vételű állomásokat, így időt takaríthatsz meg, és a vezetésre koncentrálhatsz. Különösen hasznos utazás közben, és lehetővé teszi, hogy gyorsan válthass kedvenc állomásaid között.

Sok Bluetooth autórádió mikrofont, GPS-t vagy érintésmentes NFC-t is kínál a felszereltség részeként. Parametrikus szűrőnk segítségével az összes kínált funkciót láthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
63 termék
4,7 24×
Pioneer MVH-S320BT
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×50 W-os erősítő, kompatibilis kormánykerék vezérléssel, háttérvilágítás, levehető előlap, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM tuner, RDS, USB, AUX / Line IN, RCA és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV és WMA formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon a csomag része
38 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PIO903y8i1
3,8 10×
Pioneer DMH-A240BT
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, parkoló kamera támogatás, 4×50 W-os erősítő, érintős kijelző, kompatibilis kormánykerék vezérléssel, háttérvilágítás, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, USB, AUX / Line IN, RCA és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és MPEG formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon a csomag része
70 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIO902x15
3,4 22×
7" Sencor SCT 9411BMR
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×40 W-os erősítő, érintős kijelző, háttérvilágítás, levehető előlap, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD és MMC kártya slot, USB és AUX / Line IN csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WMA és JPEG formátum támogatás, mikrofon és távirányító a csomag része
56 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN220b8l
4,0 13×
Vordon HT-202 Multicolour
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×60 W-os erősítő, háttérvilágítás, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, SD kártya slot, USB, AUX / Line IN és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC és WMA formátum támogatás, mikrofon, távirányító, USB kábel és AUX kábel a csomag része
16 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR329193
4,0
Vordon HT-945 Chester
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×60 W-os erősítő, Android operációs rendszer, érintős kijelző, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD kártya slot, USB és AUX / Line IN csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WMA és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, USB kábel és AUX kábel a csomag része
92 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR329176
5,0
Sony MEX-N4300BT
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, CD lejátszóval, 4×55 W-os erősítő, levehető előlap, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, USB és AUX / Line IN csatlakozó, MP3, FLAC és WMA formátum támogatás, Android eszközök támogatása
51 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JW907z10
5,0
Sony MEX-N4300BT
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, CD lejátszóval, 4×55 W-os erősítő, levehető előlap, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, USB és AUX / Line IN csatlakozó, MP3, FLAC és WMA formátum támogatás, Android eszközök támogatása
46 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JW907z10
4,5
Pioneer MVH-S520DAB
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×50 W-os erősítő, kompatibilis kormánykerék vezérléssel, háttérvilágítás, levehető előlap, hangszintszabályzó, FM tuner, DAB/DAB+, RDS, USB, AUX / Line IN, RCA és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV és WMA formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon a csomag része
54 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PIO903y8i1b
1,5
Vordon VW-910 Berlin
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, GPS navigációval, 4x60 W-os erősítő, Android operációs rendszer, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD kártya slot, USB és AUX / Line IN csatlakozó, WiFi, MP3, FLAC, AAC, WMA, MPEG, DivX és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
77 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR329179
Vordon ES-300 Phoenix
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, érintős kijelző, SD kártya slot, USB és AUX / Line IN csatlakozó, WiFi, MP3, FLAC, WMA és JPEG formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, AUX kábel, szétszerelő kulcs és tápkábel a csomag része
47 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AUPR62546
KENWOOD KDC-BT665U
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, CD lejátszóval, 4×50 W-os erősítő, háttérvilágítás, levehető előlap, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, USB, AUX / Line IN, RCA és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV és WMA formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása
66 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KNW020c4a
2,8
Vordon VW-910S canbus
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, GPS navigációval, 4×60 W-os erősítő, Android operációs rendszer, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD kártya slot, USB, AUX / Line IN és RCA csatlakozó, WiFi, MHL, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, DivX, Xvid és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
85 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR342752
Vordon Player a VW Tiguan 2017 - 2021 modellhez tervezve
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, GPS navigációval, 4×45 W-os erősítő, Android operációs rendszer, érintős kijelző, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, DAB/DAB+, RDS, SD kártya slot, WiFi, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, MPEG, DivX és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
133 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR329188
Vordon Player a VW Touran 2011-2015 modellhez tervezve
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, GPS navigációval, 4×45 W-os erősítő, Android operációs rendszer, érintős kijelző, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, DAB/DAB+, RDS, rendszermemória (RAM) 2 GB, belső memória 32 GB, SD kártya slot, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
133 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR329184
2,4
Vordon AC-920 Dakota
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, 4×60 W-os erősítő, érintős kijelző, háttérvilágítás, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, DAB/DAB+, RDS, SD kártya slot, USB, AUX / Line IN és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
95 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR329175
1,0
Vordon AC-8290U Belfast + Reversing camera
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, GPS navigációval, 4×60 W-os erősítő, Android operációs rendszer, érintős kijelző, háttérvilágítás, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, SD kártya slot, USB, AUX / Line IN és ISO csatlakozó, WiFi, MP3, FLAC és WAV formátum támogatás, mikrofon, távirányító és kamera a csomag része
63 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AUPR59218
2,4
Vordon AC-920 Dakota
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, 4×60 W-os erősítő, érintős kijelző, háttérvilágítás, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, DAB/DAB+, RDS, SD kártya slot, USB, AUX / Line IN és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
90 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR329175
Sony XAV-3500
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×55 W-os erősítő, mérete 2 DIN, érintőkijelző, háttérvilágítás, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, USB és ISO csatlakozó, Bluetooth, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, MPEG és Xvid formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon a csomag része
172 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JW907y7
2,4
Vordon AC-920 Dakota
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 2 DIN, 4×60 W-os erősítő, érintős kijelző, háttérvilágítás, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, DAB/DAB+, RDS, SD kártya slot, USB, AUX / Line IN és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
85 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AUPR329175
3,8
Vordon AC-3102B Jukon
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×60 W-os erősítő, Windows CE operációs rendszer, érintős kijelző, háttérvilágítás, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD kártya slot, USB, AUX / Line IN és ISO csatlakozó, MP3, FLAC és WAV formátum támogatás, mikrofon, távirányító és szétszerelő kulcs a csomag része
22 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 15.
Termékkód: AUPR59216
KENWOOD KMM-BT309
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×50 W-os erősítő, háttérvilágítás, levehető előlap, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, USB, AUX / Line IN, RCA és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV és WMA formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása
46 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 23.
Termékkód: KNW004j
KENWOOD KMM-BT358
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×50 W-os erősítő, háttérvilágítás, levehető előlap, Bass Boost funkció, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, USB, AUX / Line IN, RCA és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV és WMA formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása
50 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 23.
Termékkód: KNW004k
4,4
Pioneer MVH-330DAB
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×50 W-os erősítő, kompatibilis kormánykerék vezérléssel, háttérvilágítás, levehető előlap, hangszintszabályzó, FM/AM tuner, DAB/DAB+, RDS, USB, AUX / Line IN, RCA és ISO csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV és WMA formátum támogatás, Android eszközök támogatása, mikrofon a csomag része
45 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PIO903y7f8
4,4 10×
Pioneer SPH-10BT
Autórádió Bluetooth kapcsolattal - 1 DIN, 4×50 W-os erősítő, kompatibilis kormánykerék vezérléssel, háttérvilágítás, levehető előlap, hangszintszabályzó, FM tuner, RDS, USB, AUX / Line IN és RCA csatlakozó, MP3, FLAC, AAC, WAV és WMA formátum támogatás, Apple és Android eszközök támogatása
59 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PIO902x99q

Autórádiók Bluetooth támogatással

A Autórádiók Bluetooth támogatással kategóriában összesen 63 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autórádiók Bluetooth támogatással Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autórádiók Bluetooth támogatással A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autórádiók Bluetooth támogatással A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autórádiók Bluetooth támogatással vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ