Akvizice ApF HU Rapture

AXAGON ADE-XA

Termékkatalógus
AXAGON ADE-XA
4,5 140 értékelés
Hálózati kártya - 10/100 Mb/s Fast Ethernet, USB 2.0
Kód:  AG200a68 Termékszám:  ADE-XA Gyártó honlapja:

AXAGON ADE-XA

A kompakt külső AXAGO ADE-XA hálózati kártya könnyen átalakítja az USB 2.0 portot Fast Ethernet 10/100Mbit portra. A széleskörű kompatibilitás mellett olyan fejlett funkciókat is kínál, mint például az IPv4/IPv6 checksum engine, amely csökkenti a CPU terhelés ellenőrző összegeit, észleli a crossovert és támogatja az automatikus javítást, illetve a Wake-on-LAN üzemmódot.

Az egyszerű telepítésnek köszönhetően ez az USB-Ethernet adapter könnyen kibővíti az Ön készülékét a hálózati csatlakoztatásra, hozzáadja a készülékéhez a hiányzó RJ-45 hálózati csatlakozót, az új hálózati kártyát vagy helyettesíti az eredeti hálózati kapcsolatot, amely nem működik. A készülék támogatja a Windows, a Mac OS X, a Linux és az Android típusú operációs rendszerek jelenlegi verzióit, és ennek köszönhetően szinte minden asztali számítógéppel, notebookkal, ultrabookkal vagy tablettel használható.

Bemenet:
1x USB 2.0 (visszafelé kompatibilis az USB 1.1-gyel)

Port:
1x RJ45 LAN port

Átviteli sebesség:
10/100 Mbps

Tulajdonságok:
Teljesen kompatibilis az USB 2.0-val és visszafelé kompatibilis az USB 1.1-gyel.
Támogatott átviteli sebességek: 1,5/12/480 Mbit/s (low/full/ high speed).
Teljes mértékben támogatja a Plug and Play-t és a Hot Plug-ot.
Az USB 2.0 port csatlakozójának a típusa A male (hím), amely szilárdan van rögzítve egy 8 cm hosszúságú kábelhez.
RJ-45 csatlakozó az UTP vagy STP kábel csatlakoztatásához.
Támogatott szabványok: IEEE 802.3 10Base-T, IEEE 802.3u 100Base-TX.
Támogatott átviteli sebesség: Ethernet 10/100 Mb/s.
10/100 Mb/s automatikus felismerés.
Támogatja az IPv4/IPv6 packet Checksum Offload Engine-t (COE) (COE), amely a processzor leterheltségének csökkentésére szolgál, beleértve az IPv4 IP/TCP/UDP/ICMP/IGMP & IPv6 TCP/UDP/ICMPv6 ellenőrzéseket és a kigenerált ellenőrző összesítéseket.
Támogatja a 2 VLAN ID filtering-et.
Támogatja a full-duplex átvitelt az IEEE 802.3x flow control-lal és a half-duplex átvitelt back-pressure flow control-lal.
Támogatja az Auto MDI/MDIX - crossover felismerést és az automatikus javítás szükségtelenné teszi a crossover kábeleket.

Wake-on-LAN és Advanced Power Management funkció:
Támogatja az alvó üzemmódot és a távoli ébresztést a Magic Packet, a Microsoft Wakeup Frame és a Link Status Change funkciókon keresztül.
Támogatja a Power Management offload (ARP & NS) funkciót.
Támogatja a dinamikus power management funkciót, amely az eszköz tétlen állapota közben a veszteségek csökkentésére szolgál vagy a hálózaton a könnyű átvitelt segíti elő.

További információk:
Az adapter tápellátása USB buszon (bus power) keresztül történik - nincs szükség külön tápegységre.
Két LED dióda a tevékenységek jelzésére - hálózati kapcsolódáshoz és a tápellátáshoz.
Méretei: 60 x 20 x 19 mm, az USB-kábel hossza: 8 cm, tömege: 20 g (az USB kábellel együtt).
Asix AX88772B chipset használata.

Támogatott operációs rendszerek:
MS Windows 8.1/8/7/Vista/XP/Server 2012/Server 2008/Server 2003 (támogatja a Windows összes 32 és 64 bites változatát), Mac OS X 10.5 vagy újabb, Linux 2.6.x kernel és újabb, Windows CE 7.0/CE 6.0, Android (FIGYELEM - ellenőrizni kell az Android készülékek gyártójánál, hogy támogatja-e az Ethernet kapcsolódásának a lehetőségét).

A csomag tartalma:
USB - Ethernet adapter, CD lemez illesztőprogramokkal, angol, cseh, szlovák és lengyel nyelvű kinyomtatott telepítési útmutató.

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AXAGON ADE-XA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON ADE-XA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON ADE-XA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON ADE-XA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON ADE-XA.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ