30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AXAGON CLR-M2 ALU

Termékkatalógus
AXAGON CLR-M2 ALU
4,5 146 értékelés
Merevlemez hűtő - 22 x 80 mm méretű M.2 SSD-hez, alumínium, bordázott, passzív, egyoldalú és kétoldalú lemezek hűtéséhez, 3 db hővezető alátét a csomagban
5 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AG201a Termékszám:  CLR-M2 Gyártó honlapja:
AXAGON CLR-M2 ALU 5 090 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

AXAGON CLR-M2 ALU

Az AXAGON CLR-M2 ALU egy passzív ventilátor a 22x80 mm-es M.2 SSD számára. A ventilátor 8mm-es alumínium bordázott felületének és az ötrétegű, különböző vastagságú hővezető alátétnek köszönhetően akár 25 °C-al csökkentheted az M.2 merevlemez hőmérsékletét. Az alátétek szabadon kombinálhatók és használhatók az egyoldalas és a kétoldalas M.2 SSD meghajtókhoz.
A kompakt és egyszerű telepítés teszi az M.2 meghajtót hatékony kiegészítővé, amelyet használhatsz az AXAGON adapterhez, egyúttal pedig használhatod az M.2 (NGFF) meghajtó nyílásba is, hogy fokozd a PC-d sebességét.

Tulajdonságok

  • Minden típusú M.2 meghajtóhoz alkalmas
  • Támogatja az egyoldalas és a kétoldalas M.2 meghajtókat is
  • Alkalmas a 22 x 80 mm méretű M.2 meghajtók számára
  • SATA (AHCI) i NVMe (PCI-Express) M.2 meghajtóhoz
  • Alumínium ház.
  • 5 rétegű hővezető alátét 
  • Méretei. 76 x 24 x 10 mm, tömege: 21g.

A csomag tartalma:

  • Passzív ventilátor, 5 rétegű hővezető alátét különböző vastagsággal (2db - 1.5 mm, 2db - 1 mm, 1db - 0.5 mm), csavarhúzó és a telepítéshez szükséges tartozékok.

Nem vagyunk újoncok a piacon, 2005 óta fejlesztünk termékeket az AXAGON márkanév alatt a számítógépes és mobil kiegészítők, alkatrészek, perifériák és multimédia területén. A legnagyobb gondossággal bánunk minden termékkel, és mindig a lehető legjobb minőséget követeljük meg a lehető legalacsonyabb áron. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai újításokat, hogy az igényeidnek megfelelően tudjunk reagálni.

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

PS5 kompatibilis?

Kérdések és válaszok: AXAGON CLR-M2 ALU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON CLR-M2 ALU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXAGON CLR-M2 ALU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGON CLR-M2 ALU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGON CLR-M2 ALU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ