3000+ átvételi hely egész Magyarországon Tavaszi nagakaritas

Az Alza.hu kibővített, hypermodern AlzaShowroom-ot nyit, forgalma pedig eléri a 10 milliárd forintot 2018 végére

Budapest, 2018. október 3. – Az Alza Közép-Kelet-Európa legnagyobb online kereskedője, a cseh piacon 24 éve van jelen. 2017-ben éves forgalma elérte a nettó 820 millió eurót (255 milliárd Ft). A cég alkalmazottainak száma meghaladja az 1500 főt,  több mint 200 000 terméket kínál az Európai Unió országaiban, szupermodern logisztikai megoldásokkal áll vásárlói rendelkezésére. A vállalat AlzaShowroom-okat és üzleteket működtet  Ausztriában, Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában, de internetes oldalairól az Európai Unió valamennyi országából lehetséges a rendelés.

“Célunk a kitűnő vásárlói élmény biztosítása. Élvonalbeli termékeket kínálunk, az összes szuper innovációt és persze egyedülálló szolgáltatásokat, többféle kiszállítási módot valamint professzionális tanácsadást. Arra törekszünk, hogy vásárlóink termékeinket és szolgáltatásainkat a lehető legkönnyebben és leggyorsabban tudják megvásárolni.” - nyilatkozta Jaromír Řánek, az Alza.cz üzletfejlesztési igazgatója.

A magyarországi forgalom 2018 végére eléri a 10 milliárd forintot. Az Arukereso.hu oldalon a vásárlók nagyon magasra, 5-ből 4,5-re értékelték az Alza.hu webáruházat.

Az Alza  a jövő útját járja, Magyarországon fontos innovatív szolgáltatásokat vezetett be: Budapesten több mint 2 millió eurós (kb. 646 millió Ft) befektetéssel új, közel 5000 m² alapterületű szupermodern bemutatótermet (1034, Budapest, Róbert Károly krt. 54-58) nyit. A vásárlók a kétszintés üzletben 1500 csúcsterméket tekinthetnek meg. 15 000 termék azonnal elérhető a raktárról. A showroom kiemelt területei  a VR, azaz a virtuális valóság szektor, az Intel Gaming zóna, a Microsoft XBOX  és PS4 zóna, az Alza SmartHome és a jövő termékei. Öt új AlzaBoxot is kihelyeztek a vevők számára. Ezek az önkiszolgáló csomagmegőrzők a hét minden napján 24 órában elérhetők.

Az Alza.hu weboldalon lehetőség nyílik kriptovalutás (Bitcoin Litecoin) fizetésre valamint a termékek széles skálája megtalálható, ideértve az elektromos autókat (Tesla) is. Az internetes webáruház többféle szolgáltatást valamint kiszállítási lehetőséget illetve vonzó akciókat is kínál, mint amilyen a Black Friday. A cég társadalmi felelősségvállalása részeként   non-profit szervezeteket segít (mintegy 40 cseh nonprofit szervezetet évente).  Magyarországon a Bornemisza Péter Általános Iskolával működik együtt az Alza. Az iskola nagy hangsúlyt fektet a gyerekek korszerű, hatékony fejlesztésére.

A TOP termékcsoportok a számítógépek és az elektronikai eszközök.

TOP, legnagyobb számban értékesített termékeink pedig:

  1. Háztartási elektronikai eszközök (kávégépek, mixerek, stb.)
  2. Okostelefonok (Xiaomi, Samsung, Huawei, iPhone)
  3. Kiegészítők (monitorok, külső meghajtók, stb.)
  4. Alzak (a cég „arca“, plüss kiszerelésben)

Az új Alza Bemutatóterem (Róbert Károly krt. 54-58) hivatalos megnyitása október 5-én, pénteken 8 órakor lesz. Változatos programokkal készülünk, amelyekre szeretettel várjuk a nagyközönséget.

További információt a www.alza.hu weboldalon talál.


 

Videó a sajtótájékoztatóról és az előretekintésről: https://youtu.be/P-q2Fk_gGsc 

Videó a nagyszabású megnyitóból (péntek - október 5.): https://youtu.be/GWy-qwr3Cws

Az Alza

Piacvezető és trendteremtő. Ezt nem csak a 2017-es rekord forgalom bizonyítja, amely kis híján a nettó 21 milliárd cseh koronát (azaz mintegy 820 millió eurót) érte el, hanem az e-commerce területén elsőként bevezetett számos innováció (Bitcoin-os és Litcoines fizetés, elektromos autók árusítása online, egy külön B2C e-commerce tantárgy a Prágai Gazdasági Főiskolán, terjeszkedés Ausztriába és Magyarországra, stb.) is. Az Alza üzletei hétvégenként is nyitva vannak, a megrendelt termékek kiszállítása pedig ekkor is zajlik. Vásárlóink a megrendelt termékeket önkiszolgáló AlzaBoxaink széles hálózata segítségével is felvehetik. A vállalat továbbá egy egyedülálló Premium Club programot is kínál, támogatja a start-up cégeket, egy gamereknek szánt TechZone-t nyitott Prága Holešovice negyedében, megnyitotta a Jövő Üzletét, berendezett egy professzionális fotostúdiót, egy intelligens háztartási eszközökkel felszerelt Smart Home-ot és folyamatosan fejleszti termékportfólióját. Ezen eredményekért az Alza több díjat is nyert, mint amilyen a Cseh e-shopok legmegbízhatóbb márkája, a cseh Krisály Nagyító, a MasterCard az év kereskedője díj stb. A cég részt vesz a társadalmi felelősség vállallásban – múlt évben több mint 40 nonprofit szervezetet támogatott. Az Alza legfontosabb mérföldkövei itt találhatóak.

0
Nyomtatás

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB5
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket