Akvizice ApF HU Shop roku

BABYLISS E837E

Termékkatalógus
BABYLISS E837E
3,8 4 értékelés
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, LED töltésjelző és hossz beállítása, 3 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 2 mm, max. vágási hosszúság 15 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, , nyomógombos vezérlés
25 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAT6121w Termékszám:  E837E

BABYLISS E837E

Íme, a tökéletes BABYLISS E837E haj- és szakállnyíró kedvező áron, amelyet bizonyára örömmel fogadnak azok, akik gyakran és szívesen igazgatják a szakállukat és a frizurájukat. Először is, vessünk egy pillantást az extra kemény és tartós, rozsdamentes pengékre. A professzionális, 32 mm-es, mozgatható penge CMS-ből (króm-molibdén rozsdamentes acél) és a rögzített penge rozsdamentes acélból készült, amely a 3D elektrokémiai csiszolással együtt az első pillantásra biztosan bizalmat ébreszt benned.

Egy integrált fésű segít megemelni a szőrszálakat és megkönnyíti a vágást. A önkenő pengék mellett egy tároló párna található, amely minden használat után olajat juttat a pengékhez a megfelelő működés érdekében. Az olajat időnként után kell tölteni. Az összes toldat közül mindenféleképpen említésre méltó a 2 2-14 mm és 3-15 mm tartományban állítható vezetőfésű toldat, valamint egy precíziós toldat 6 beállítással (0,5-3 mm). A praktikus állványon azonban különleges, az arc-, a test- valamint az orr- és fülszőrzet nyírására alkalmas toldatokat találhatsz.

A nagyobb kényelem kedvéért a szakállnyíró vízálló és a zuhanyzóban is használható. VIGYÁZAT: A kábelt le kell választani a markolatról, mielőtt a készüléket a zuhany alatt használnád. Az akkumulátor 40 perc működést biztosít, ami elegendő a kívánt művelet végrehajtásához. A töltöttségi szintet a beépített LED kontroll-lámpa jelzi. A készülék könnyen karbantartható, ami garantálja a maximális higiéniát, erre a célra egy tisztító kefe is található a csomagban.

Paraméterek

Összehasonlít
Felhasználási terület
Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre, Testre Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!
Kiegészítők száma
3 Kész!
Pengék anyaga
Acél, Rozsdamentes acél Kész!
Vágási beállítások száma
6 Kész!

Rendeltetés

Felhasználási terület
Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre, Testre Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!

Tulajdonságok

Kiegészítők száma
3 Kész!
Pengék anyaga
Acél, Rozsdamentes acél Kész!
Vágási beállítások száma
6 Kész!
Működtetés
Nyomógombokkal Kész!
Tartozék típusa
Bajuszra, Hajra, Fülszőrre, Orrszőrre Kész!

Funkciók

Funkciók
Leöblíthető fejek, Vízálló, LED töltésjelző, Hossz beállítása Kész!

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság
2 mm Kész!
Max. vágási hosszúság
15 mm Kész!

Működés és tápellátás

Üzemidő
30 perc Kész!
Feltöltési idő
960 perc Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat, Akkumulátor, Elem Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a hajvágót kerested? Válassz egy másikat teljes hajvágó kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS E837E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss E837E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS E837E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS E837E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS E837E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ