A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Bosch akkus fúró csavarozók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ütvefúró funkció
Ütvefúrásos
(20)
Ütvefúró funkció nélküli
(17)
Akkumulátorok száma
2
(31)
Akku nélkül
(11)
Akkumulátor feszültsége
12 V
18 V
-
Akkumulátor kapacitása
1,5 Ah
5 Ah
-
Max. fordulatszám
1500 ford/perc
2100 ford/perc
-
Max. forgatónyomaték
20 Nm
64 Nm
-
Tulajdonságok
Nyomaték szabályozás
(33)
Fordulatszabályozás
(34)
Ergonómikus markolat
(27)
Bal/jobb forgásirány
(24)
Akkumulátor-állapot mérő
(19)
LED világítás
(30)
Tömeg
0,59 kg
3,98 kg
-

A Bosch Professional akkus fúró csavarozó olyan sokoldalú eszköz, amelynek bármely háztartásban helye van. A Bosch akkumulátoros fúrógépek legnagyobb előnye a vezeték nélküli használat, amelynek köszönhetően könnyen hordozhatók, nem kell kábellel, hosszabbítóval bajlódni, illetve olyan helyeken is használhatók, ahol egyáltalán nincs áram. Nézzük, miért érdemes még Bosch akkus fúró csavarozót venni és mire kell figyelni a választásnál?

Tovább

Professional Bosch akkus fúró csavarozó - Fő szempontok

Bosch akkus fúró csavarozó vásárlásakor a legfontosabb kérdés, hogy ritkább, otthoni DIY használatra szánjuk, vagy gyakori, szinte mindennapos intenzív használatnak lesz-e kitéve. Bosch akkus fúrógép kínálatunk magában foglalja az olcsóbb, de hatékony, otthoni műhelybe teljesen megfelelő modelleket, illetve a professzionális használatra szánt erősebb, ellenállóbb, tartósabb Bosch akkus fúró csavarozókat. A két kategória közötti fő különbségek a következők:

  • Fogyasztói ár
  • Akkumulátor feszültsége
  • Maximális forgatónyomaték
  • Kidolgozottság, formatervezés, ergonómia

Bosch akkus fúrógép vásárlásakor szintén fontos megfontolni, hogy milyen típusú munkához keresünk segítőtársat. Más paraméterek fontosak, ha csak csak fába vagy egyéb puhább anyagokba kívánunk fúrni vagy csavarozni, s mások a szempontok, ha falba, vagy más keményebb anyagokba is.

Bosch akkus fúró csavarozó
Bosch akkus fúró csavarozó - minőség és teljesítmény elegáns ötvözete 12 V és 18 V-os akkumulátorral

Bosch akkus fúró csavarozó - Az akkumulátor feszültsége és kapacitása

  • Feszültség - Az akkumulátor feszültsége (V) a fúrási vagy csavarozási teljesítményt határozza meg. Minél nagyobb a feszültség, annál erősebb a fúrógép és annál nagyobb teljesítményt nyújt. A Bosch akkus fúró csavarozók 12 V vagy 18 V-os akkumulátorral vannak felszerelve.
  • Kapacitás - Az akkumulátor kapacitása a töltésenkénti üzemidőt határozza meg. Minél nagyobb a mAh-ban vagy Ah-ban megadott érték, annál nagyobb a töltésenkénti üzemidő. A Bosch akkumulátoros fúrók kapacitása 2 Ah és 3 Ah között mozog.

Bosch akkus fúrógép 12 V akkumulátor

A Bosch fúró csavarozók 12 V akkumulátorai hosszú üzemidőt biztosítanak és hosszú éveken át használhatók, de a magasabb feszültségű modellekhez képest kisebb forgatónyomatékot képesek biztosítani, általában 30-35 Nm értéket, amely elsősorban puhább anyagokhoz, például fához, bútorlapokhoz, vagy puhább műanyagokhoz elégséges, maximum 10 mm átmérőjű furatokhoz.

Bosch akkus fúrógép 18 V akkumulátor

A Bosch akkus fúró csavarozók 18 V akkumulátorai jobb teljesítményt biztosítanak, így fokozott igénybevétel esetén a magasabb ár ellenére érdemesebb ilyen modellt választani. A 18 V-os akkumulátor magasabb forgatónyomatékot biztosít, a Bosch akkumulátoros fúrógépek esetében 50-60 Nm értéket, amely elégséges nagy átmérőjű furatokhoz kemény anyagokba, vagy csavarok és anyák meghúzásához kemény anyagokban.Ezek a Bosch akkus fúró csavarozók ütvefúró funkcióval is rendelkezhetnek, így a falazatba való fúrással is megbirkóznak kisebb átmérőjű fúrószárakkal.

i

A Lithium akkumulátor technológiának köszönhetően a mai elektromos kéziszerszámok sokkal tovább használhatók, mint régen. A Li-Ion akkumulátorok nem érzékenyek a töltés/lemerítés betartására, sokkal nagyobb kapacitásúak elődeiknél, és a technológia folyamatosan fejlődik. Természetesen a Bosch akkus fúrógépek is ezt az akku típust használják.

Bosch akkus fúrógép 2 akkuval

Bosch akkus fúró csavarozó kínálatunkban számos modell van, amelyet egyből két akkumulátorral vásárolhatsz meg. Míg az egyik tölt, addig a másikkal használhatod a fúrógépet. Bosch akkus fúrógép 2 akkuval kínálatunkat itt tekintheted meg.

Bosch akkus fúró csavarozó - Forgatónyomaték

A forgatónyomaték azt az erőt jelenti, amellyel a fúrógép képes lyukat fúrni, vagy csavart meghúzni. A Bosch akkus fúrógépek legtöbbje szabályozható forgatónyomatékkal rendelkezik, így saját magunk állíthatjuk be, hogy milyen erővel kívánunk fúrni vagy csavart behúzni. A forgatónyomatékot a használat módja szerint szükséges beállítani:

  • 5-20 Nm – Csavarozás puhább anyagokba, pl. fa, bútorlapok, puhább műanyagok. A Professional Bosch akkus fúrógépek esetében ritka, ami jelzi, hogy ezek a szerszámok bírni fogják a fokozott igénybevételt.
  • 20-50 Nm – Furatok kb. 10 mm átmérőig. Ebbe a nyomatéktartományba tartozik a legtöbb Bosch akkus fúró csavarozó, a legtöbb gép 30 Nm nyomatékkal rendelkezik.
  • 50 Nm és felett – Nagy átmérőjű furatok kemény anyagokba, csavarok és anyák meghúzása kemény anyagokban.Ez már a profi szint előszobája, a nyomatékhoz igazodik a Bosch akkumulátoros fúrók tokmányának nagyobb befogóképessége.

Bosch akkus fúró csavarozó - Ütvefúrók

A Bosch akkus fúrógép ütvefúró funkcióval elsősorban keményebb anyagok fúrásához alkalmas, például beton, tégla vagy puhább kőzetek. Műanyag, fém vagy fa fúrásához az ütvefúrás nem alkalmas, illetve felesleges, így ilyen anyagok fúrásakor az ütőmechanizmus kikapcsolható.

A vezetékes Bosch ütvefúrók nagyobb teljesítményt és forgatónyomatékot nyújtanak, mint az akkumulátoros modellek, s nemcsak fúrásra, hanem csavarozásra is alkalmasak. A Bosch fúrógépek fordulatszám-szabályozással és forgásirány kapcsolóval is rendelkeznek. Választáskor vegyük figyelembe a termék tömegét is.

Bosch akkus fúró csavarozó - Szénkefés modellek

A szénkefés Bosch akkumulátoros fúrók régebbi, jól bevált és bizonyított technológiát használnak. Hátrányuk, hogy a szénkefék kopása miatt egyre nagyobb energiaveszteség keletkezik, így az eszköz veszít teljesítményéből és működési problémákra is hajlamosabb. Esetenként a szénkefék cseréjére is szükség lehet. Előnyük viszont az alacsonyabb ár a szénkefe nélküli modellekkel szemben. A szénkefével ellátott Bosch akkus fúró csavarozók nagyobbak és nehezebbek is.

Bosch akkus fúró csavarozó - Szénkefe nélküli modellek

A Bosch akkumulátoros fúrók között számos szénkefe nélküli modellel találhatunk. A szénkefe nélküli motortechnikával az utóbbi években egyre gyakrabban találkozhatunk minden területen, így a kéziszerszámoknál is. Az ilyen eszközöket leggyakrabban Brushless, BL, BLCD, ECDC, EC feliratokkal jelölik. A szénkefe nélküli motorok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos villanymotorokhoz képest, például zártabb konstrukciót, mégis jobb hűtést tesznek lehetővé, továbbá a hagyományos szénkefés motorokhoz képest kisebb energiaveszteséggel működnek. Ránézésre, a brushless Bosch akkus fúrógépek hobbi pisztolyfúrónak tűnnek, de ne tévesszen meg senkit a kompakt kialakítás, a teljesítmény hű marad a Professional jelzőhöz. A zárt konstrukciónak köszönhetően a szénkefe nélküli Bosch fúró csavarozók sokkal ellenállóbbak a porral és szennyeződésekkel szemben.

Bosch akkus fúró csavarozó szett
Bosch akkus fúró csavarozó szett bit készlettel, pótakumulátorral, töltővel, és praktikus, műanyagkofferral.

Bosch akkus fúró csavarozó szett

A Bosch akkus fúró csavarozó szettjei többféle kombinációban kínálnak Bosch akkus fúrógépet és bitfej készletet, így nem kell külön fúrófej készletet vásárolnod, s azonnal munkához láthatsz. A Bosch Professional kanyarfúró készlet ideális választás a nehezen hozzáférhető helyeken történő munkához.

Ha átfogó, sokdarabos bitfej készletre van szükséged, akkor érdemes megnézned bitkészlet kínálatunkat.

Bosch akkus fúrógép kiegészítők

Ha Bosch akkus fúrógép töltő vagy más kiegészítő érdekel, akkor tökéletes választás lesz a Bosch akkus fúró csavarozó töltő és pótakkumulátor készlet, amely a Bosch akkumulátoros fúrógépek elengedhetetlen tartozéka, s két 18 V-os Li-Ion akkumulátort és gyorstöltőt kínál 35/45 perces töltési idővel.

Bosch akkus fúró csavarozó szett - kanyarfúró
Bosch akkus fúró csavarozó szett - A Bosch kanyarfúró készlettel nincs nehezen hozzáférhető hely.

Bosch akkus fúró csavarozó - Egyéb szempontok választáskor

  • Maximális fordulatszám - A fúrószár maximális forgási sebességét jelöli. A nagy sebesség segíthet a furat gyorsabb kifúrásában, viszont alacsony nyomaték mellett a fúrószár beakadhat.
  • Gyorsbefogó tokmány - A fúrószár gyors cseréjéhez.
  • LED világítás - Gyenge fényviszonoyok mellett óriási segítség lehet. Számos Bosch akkus fúrógép készlet kínál külön LED lámpát, más esetben a fúrógép testén kapott helyet a LED fényforrás.
  • Extra akkumulátor - A Bosch akkus fúrógép 2 akkuval extra kényelmet és hatékonyságot kínál. Míg az egyik akkumulátor tölt, a másikkal dolgozhatsz.
  • Sebességek száma - Egysebességes, kétsebességes. Majdnem az összes Bosch akkus fúró csavarozó motorja kétsebességes.
  • A fúrószár befogása - Tokmánykulcsos, gyorstokmány, SDS-plus

Bosch akkus fúró csavarozó - Ár szerint

A Bosch akkus fúrógépek ára 25 ezer forint körül indul. Ezen az árszinten többnyire szénkefés modelleket találunk. Az olcsóbb modellek ideálisak az otthoni műhely számára vagy alkalmi, kevésbé intenzív használatra. Mint általában, a Bosch akkumulátoros fúrógépek esetén is érvényes, hogy a magasabb ár jobb teljesítményt és több funkciót jelent, de ez nem feltétlenül igaz minden esetben, ezért vásárlás előtt érdemes alaposan átolvasni a nekünk tetsző modellek paramétereit, s megbizonyosodni, hogy a kiválasztott modell az igényeinknek a lehető legteljesebb mértékben megfelel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Akkus fúró - derékszögű, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1750 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, tömege 0,8 kg
95 890 Ft

2.
GSB 180-Li Professional 2x 2Ah Szállításra kész > 5 db
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,64 kg
60 390 Ft

3.
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1500 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
44 990 Ft

Még több
68 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet - Akkus fúró
Típusok
4,7 90×
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1500 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a16
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 45×
BOSCH GSB 18V-50 2x2.0 Ah + L-Case
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1800 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg
80 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC07022
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Bosch GSR 12V-35 FlexiClick (akkumulátor és töltő nélkül, 3 tartozék, L-Boxx)
Akkus fúró - derékszögű, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1750 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, tömege 0,8 kg
95 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0606
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 13×
BOSCH GSB 18V-50 2x5,0 Ah + L-BOXX
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas panelbe, betonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1800 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,1 kg
129 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC07023
4,8 41×
GSB 180-Li Professional 2x 2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,64 kg
60 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC8a28
Bosch GSR 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit készlet - Akkus fúró Típusok
5,0 18×
Bosch GSR 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit készlet
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,82 kg
41 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a13
5,0 18×
Bosch GSB 12V-30 2x2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1600 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,82 kg
61 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a10
4,9 15×
BOSCH GSR 18V-50 2x2Ah + 43 db-os bit készlet
Akkus fúró - kétsebességes, szénkefe nélküli motor, max. forgatónyomatéka 50 Nm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban
77 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC756v215
5,0
Bosch GSR 180-Li Professional 2x2Ah
Akkus fúró - kétsebességes, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,6 kg
58 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOFAC8a27
Bosch GSR 120-LI 2x 2Ah - Akkus fúró Típusok
4,9 11×
Bosch GSR 120-LI 2x 2Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,8 kg
41 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOC823a12
5,0
Bosch GSR 12V-35 2x3Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1750 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,75 kg
95 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a5
Bosch GSR 12V-30 2x2Ah - Akkus fúró Típusok
5,0 14×
Bosch GSR 12V-30 2x2Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1600 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,72 kg
56 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a7
5,0
Bosch GSR 18V-50 2x2Ah
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1800 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,4 kg
75 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a2
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah - Akkus fúró Típusok
4,9
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,9 kg
44 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a15
5,0
Bosch GSR 12V-35 AKKU nélkül
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1750 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, tömege 0,75 kg
47 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC823a3
4,8
Bosch GSB 185-LI (2x 2.0Ah akkumulátor)
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás és fordulatszabályozás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,99 kg
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0600
5,0
Bosch EasyDrill 1200 - 2× 1,5 Ah, töltő, koffer (0.603.9A2.10B)
Akkus csavarhúzó - 12 V, 1,5 Ah, 30 Nm max. nyomaték, a csomagolás 2 akkumulátort tartalmaz
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08499
5,0
Bosch GSB 18V-EC (2x 5,0 Ah)
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1900 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 60 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás és LED világítás, 2 db 5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban
109 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0603
5,0
Bosch GSB 12V-30 AKKU nélkül
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1600 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, tömege 0,82 kg
37 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOC823a9
5,0
Bosch GSR 12V-35 FlexiClick (2x 3.0Ah, 3 tartozék, L-Boxx)
Akkus fúró - derékszögű, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1750 ford/perc, max. forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,8 kg
132 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0604
4,5
Bosch GSR 185-LI (2x 2,0 Ah)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1900 ford/perc, max. forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 0,93 kg
63 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0609
5,0
Bosch GSR 12V-35 FlexiClick (akkumulátor és töltő nélkül, kartondobozban)
Akkus fúró - derékszögű, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1750 ford/perc, max. forgatónyomatéka 35 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, tömege 0,8 kg
48 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0608
5,0
Bosch GSB 185-LI (akkumulátor. töltő és tok nélkül)
Akkus fúró - ütvefúrásos, alkalmas fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1900 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás és fordulatszabályozás, tömege 0,99 kg
35 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0602
5,0
Bosch GSR 185-LI (akkumulátor, töltő és tok nélkül)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, tömege 0,93 kg
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0611

Bosch akkus fúró csavarozók

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bosch akkus fúró csavarozók Bosch Professional Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bosch akkus fúró csavarozók Bosch Professional
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ