AlzaBoxy Q1 Shop roku

Akkus ágvágók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vágórendszer
Egypengés
(1)
Kétpengés
(13)
Félkör alakú penge
(1)
Akkumulátorok száma
1
(5)
2
(2)
Akku nélkül
(4)
Akkumulátor feszültsége
3,6 V
20 V
-
Akkumulátor kapacitása
2 Ah
3 Ah
-
Szűrés

Az akkus ágvágó egy nagyszerű eszköz minden kertész számára, aki hatékony és egyszerű módot keres az ágak levágására, és kertje tökéletes állapotban tartására. Egy akkumulátoros ágvágó nagyszerű mozgásszabadságot, hosszú akkumulátor üzemidőt és elegendő teljesítményt kínál ahhoz, hogy még a legvastagabb ágakat is könnyedén levághasd. Szeretnéd megtudni, hogy miként választhatod ki az igényeidnek legmegfelelőbb akkumulátoros gallyvágó ollót? Az alábbi sorokban kapsz néhány praktikus tanácsot, amelyek segítségével megszépítheted a kerted.

Tovább

Egy akkus ágvágó a kerted és a bokorsorod őre lesz

Az akkumulátoros ágvágó számos területen felhasználható. Legyen az egy szép külvárosi kert, vagy egy buja aljnövényzetbe burkolt erdő. Az akkumulátornak köszönhetően ezek a szerszámok könnyen hordozhatóak, és alkalmasak az olyan helyeken történő munkavégzésre is, ahol egy vezetékes szerszám nem állná meg a helyét. Egy akkus ágvágó tökéletes megoldás lehet akkor, ha például egy magas fa tetejét kell megigazítani egy létráról. Az akkus ágvágó ollók több paraméter szerint osztályozhatóak, íme néhány ezek közül.

Az akkus ágvágó szerszámok alapvető felosztása

Az akkus ágvágó ollókat két alaptípusra osztják a különböző kerti karbantartási igényeknek megfelelően. Ezek pedig lehetnek teleszkópos és egykezes szerszámok. Mindegyik típus sajátos tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek a hatékony ágvágás során elengedhetetlenek. A megfelelő akkumulátoros ágvágó olló kiválasztása csak a Te igényeidtől és az elvégzendő munka típusától függ.

  • A teleszkópos vezeték nélküli akkus ágvágó egy kihúzható nyéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy létra nélkül elérhesd a magasabban lévő ágakat. Ez a típus olyan kertészek számára alkalmas, akiknek nehezen elérhető vagy magasan fekvő ágakat kell levágniuk.
  • Az egykezes akkumulátoros ágvágó maximális kényelmet és egyszerű kezelhetőséget biztosít, így inkább a gyors és kevésbé igényes vágási feladatokra alkalmas. Könnyű és ergonomikus kialakításának köszönhetően ideális a hosszú, akár egésznapos kerti feladatok elvégzésére.

kézi akkumulátoros gallyvágó
Kézi akkus ágvágó

teleszkópos akkumulátoros gallyvágó
Teleszkópos akkumulátoros ágvágó

A nagykapacitású akkumulátort egy akkus ágvágó sem nélkülözheti

Amint a neve is mutatja, az akkumulátoros ágvágó ollók egy újratölthető akkumulátornak köszönhetően működnek. Az akku kiválasztása során két paraméterre kell figyelnünk, mégpedig a feszültségre és a kapacitásra. A kapacitást amperórában (Ah), a feszültséget pedig voltban (V) adják meg. A kapacitás csupán egy megközelítőleges adatot nyújt az akkumulátor élettartamáról, a feszültséget azonban pontosan meg kell választani az adott akkus ágvágó kiválasztott határértékeken belül.

  • A feszültség egyszerűen az akkus ágvágó teljesítményét jelzi. Minél nagyobb feszültséget képes az akkumulátor a kompatibilis ágvágó gépekbe táplálni, annál nagyobb vágási teljesítményre számíthatunk. Általában 3,6 V-tól 18 V-ig terjedő feszültségű akkumulátoros ágvágó szerszámokat találunk a boltok polcain.
  • Az akkumulátor kapacitása garantálja az akkus ágvágó működését. Ez az idő természetesen a teljesítménytől és a terheléstől függően változhat. Az akkumulátor töltése egy akkumulátor töltővel történik, amelyet kiválaszthatsz boltunk ajánlatából. Boltunk csereakkumulátorok széles skáláját kínálja különféle akkus szerszámokhoz.

Egyes akkus ágvágó szerszámok akkumulátor nélkül is kaphatóak. Ezt mindig érdemes vásárlás előtt ellenőrizni, és szükség esetén megfelelő akkumulátort vásárolni. Ezzel szemben néhány akkumulátoros ágvágó már a gyártótól is két akkumulátorral érkezik, ami mindenképpen nagy előny, mivel még tartalék akkumulátort sem kell vásárolnod.

Az akkus ágvágó vágórendszerének típusai

Választáskor fontos figyelembe venni a vágórendszer típusát, amely befolyásolja az akkus ágvágó esetében a vágás hatékonyságát és pontosságát. A vágórendszereknek három alapvető típusa van: egypengés, kétpengés és félköríves penge. Mindegyik rendszer más-más előnyöket kínál, és más-más típusú vágáshoz alkalmas.

  • Az egypengés rendszer esetében egy éles penge halad egy rögzített ellenpengével szemben. Ez a rendszer ideális a tiszta és precíz vágásokhoz, különösen a fiatalabb vagy puhább ágak esetében, amelyek vágása nem igényel túl nagy erőkifejtést.
  • A kétpengés rendszer két mozgatható pengét használ, amelyek vágás közben egymás ellen mozognak. Ez a konfiguráció gyorsabb és hatékonyabb vágást biztosít, alkalmas vastagabb és nagyobb ágakhoz, amelyeket egyszerre lehet vágni.
  • A félköríves penge kifejezetten a vastagabb és keményebb ágak vágásához készült. A penge félköríves alakja lehetővé teszi a hatékony vágást minimális erőfeszítéssel, így a vastagabb és ellenállóbb ágak megmunkálása nagyobb erőkifejtés nélkül könnyebbé válik.

i

A vágási átmérő azt a maximális vastagságot jelzi, amelyet a szerszám és a penge kezelni tud. Ez általában körülbelül 2 cm és 3 cm közötti tartomány (azaz 2-3 cm maximális vastagságú ágak).

A legjobb akkus ágvágó szerszámok a vásárlók szerint

Ha nem tudod, hogy melyik akkus ágvágó ollót válaszd, vagy tanácsra van szükséged egy adott problémával kapcsolatban, akkor nézd meg az alábbi oldalt, ahol a termékeket a vásárlói vélemények alapján rendeztük. Itt olyan vásárlók által értékelt termékeket találsz, akik már vásároltak tőlünk. A vélemények arra szolgálnak, hogy a vevők megoszthassák benyomásaikat és meglátásaikat egy adott termékről.

i

A különböző típusú szerszámok esetében gyakran előfordul a használt eszközök bérlése vagy vásárlása. Ha olyan terméket keresel, amelyet valaki már előtted kibontott vagy használt, de hibátlanul működik, akkor nézz be az Outlet kategóriánkba.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bosch EasyPrune (3,6 V, karton), 0.600.8B2.102 Szállításra kész > 5 db
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 25 mm, ergonomikus markolat, penge anyaga rozsdamentes acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 3,6 V
36 190 Ft

2.
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 3600 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitás 2 Ah
114 790 Ft

3.
Black+Decker BCPP18B (akku nélkül) Szállításra kész 3 db
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, max. vágási átmérő 25 mm, markolat anyaga gumi, akkumulátor nélkül
49 670 Ft

15 termék
3,8
Bosch EasyPrune (3,6 V, karton), 0.600.8B2.102
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 25 mm, ergonomikus markolat, penge anyaga rozsdamentes acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 3,6 V
36 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08467
4,8 18×
Bosch Pro Pruner Szett (2x 3.0Ah/12V, karton)
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, hossza 311 mm, max. vágási átmérő 25 mm, penge anyaga rozsdamentes acél, 2 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 12 V, akkumulátor kapacitás 3 Ah
96 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0342
4,0
Gardena HighCut 360/18V P4A Akkumulátoros, teleszkópos ágvágó olló készlet
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 3600 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitás 2 Ah
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD684
5,0
Bosch Pro Pruner Solo
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, hossza 311 mm, max. vágási átmérő 25 mm, penge anyaga rozsdamentes acél, akkumulátor nélkül
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0341
Black+Decker BCPP18B (akku nélkül)
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, max. vágási átmérő 25 mm, markolat anyaga gumi, akkumulátor nélkül
49 670 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BODK323
3,0
Gardena HighCut 250/18V P4A Akkumulátoros, teleszkópos ágvágó olló készlet
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 2500 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitás 2 Ah
106 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD682
Gardena HighCut 360/18V P4A Akkumulátoros, teleszkópos ágvágó olló akkumulátor nélkül
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 3600 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi
88 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GARD685
Gardena EasyCut 110/18V P4A Akkumulátoros ágvágó olló készlet
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 1100 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 18 V, akkumulátor kapacitás 2 Ah
89 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GARD680
Gardena EasyCut 110/18V P4A Akkumulátoros ágvágó olló akkumulátor nélkül
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 1100 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi
57 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GARD681
Gardena HighCut 250/18V P4A Akkumulátoros, teleszkópos ágvágó olló akkumulátor nélkül
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 2500 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi
76 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GARD683
Gardena HighCut 250/18V P4A Akkumulátoros, teleszkópos ágvágó olló akkumulátor nélkül
Ágvágó - akkumulátoros, teleszkópos, kétpengés, maximális hossz 2500 mm, max. vágási átmérő 28 mm, ergonomikus markolat és áttétes, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi
73 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GARD683
3,0
Gardena AssistCut Metszőolló
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 25 mm, ergonomikus markolat, áttétes és gyorszár, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag és gumi, 1 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 3,6 V, akkumulátor kapacitás 2 Ah - 14 163,33 Ft/db
42 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARD686
5,0
EXTOL INDUSTRIAL - 16V, Li-ion, 2 x 2000mAh, 8791580
Ágvágó - akkumulátoros, karos, kétpengés, max. vágási átmérő 25 mm, állítható vágási átmérő, penge anyaga acél, markolat anyaga műanyag, 2 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 16 V, akkumulátor kapacitás 2 Ah
56 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MADZ758a
Worx 25mm Cordless Pruner Shears 20V (akku nélkül)
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 25 mm, ergonomikus markolat és csúszásgátlós, penge anyaga karbonacél, markolat anyaga műanyag és gumi, akkumulátor nélkül
37 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LADNR072
Kärcher TLO 18-32 Battery
Ágvágó - akkumulátoros, egypengés,, max. vágási átmérő 3 cm, penge anyaga acél, markolat anyaga gumi, akkumulátor nélkül
85 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK012j9

Akkus ágvágók

A Akkus ágvágók kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó akkus ágvágók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb akkus ágvágók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: akkus ágvágók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ