Akvizice ApF HU Shop roku

Bosch YOUseries Bruska csiszoló készlet

Termékkatalógus
Bosch YOUseries Bruska csiszoló készlet
5 1 értékelés
Kombinált csiszoló - 3,6 V, Li-Ion, 4 Ah, 28 000 fordulat/perc, 30 perc működési idő, tömege 0,33 kg, az akkumulátort és a töltőt tartalmazza
Kód:  BOFAC10q4 Termékszám:  0.603.9C4.001 Gyártó honlapja:
Bosch YOUseries Bruska csiszoló készlet Megszűnt

Bosch YOUseries Bruska csiszoló készlet


Bosch YOUseries Sander 3.6 V egy kicsi, de erőteljes kombinált csiszoló, amelyet modern otthonok számára terveztek. A kompakt karosszéria tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és hihetetlen teljesítmény meggyőz a termék egyediségéről. Az energiát kivehető Li-Ion akkumulátor biztosítja, amely kényelmesen tölthető az USB-C csatlakozón keresztül. A Bosch Kombinált csiszoló 3,6 V kis és közepes méretű projektekhez alkalmas. Ezen felül tömlőn keresztül könnyen csatlakoztatható a por elszívó egységekhez, így a ház a munkavégzés után is tökéletesen tiszta lesz.


A Bosch YOUseries Sander 3,6 V kombinált csiszoló főbb jellemzői

  • Nagyteljesítményű csiszoló otthoni használatra
  • 4 Ah-os 3,6 V-os akkumulátor a hosszú élettartam érdekében
  • Töltés USB-C csatlakozón keresztül
  • Az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzése
  • Intuitív és könnyen használható


Gyors segítő

Gyorsan eltávolíthatod a csiszolópapírt, és kicserélheted tépőzáras rögzítő rendszerre. Az induláshoz egyszerűen nyomd a csiszolópapírt a csiszolólapra.


Pormentes csiszolás

A szívókészülék teljesen lezárja a csiszolólapot, hogy a használat során tökéletesen eltávolítsa a csiszolóport. A Bosch YOUseries Sander 3.6 V bővíthető tömlővel rendelkezik a YOUseries Vac vagy háztartási porszívó csatlakoztatására is.


Egyszerű feltöltés

A cserélhető YOUseries akkumulátor egyszerűen tölthető USB-C ™ segítségével, és kompatibilis más YOUseries eszközökkel (fúró, csiszoló és vákuum). Ez magában foglalja a tápellátással aktivált teljesítményjelzőt is.


Gyönyörű formatervezés

A YOUseries eszközöket bármilyen életmódba való zökkenőmentes integrációra tervezték. Kicsik és könnyen csatlakoztathatók szinte bárhonnan.


A csiszolás még soha nem volt ilyen egyszerű

A YOUseries vezeték nélküli csiszolót kis és közepes méretű projektekhez tervezték. A felület gyorsan és egyszerűen bársonyossá válik - nem számít, ha a projekt konyhai polcra, kerti székre vagy dekoratív bútorra vonatkozik-e. A praktikus és könnyen használható kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és még a szűk területeken is áthatol. Ez a nagy teljesítményű, mégis kompakt eszköz egyszerűen be- és kikapcsolható egyetlen gombbal. Ezenkívül az összes hagyományos Bosch porszívó egységhez csatlakoztatható egy szívótömlő csatlakoztatásával, így otthonod tökéletesen tisztává válhat minden barkácsolás után. A tömlőszíj-klip lehetővé teszi a kreatív kézművesek számára, hogy még nagyobb szabadságot érjenek el: egyszerűen rögzítsd a kapcsot a nadrágszíjhoz úgy, hogy a tömlő ne akadályozza az eszközt, majd kezdd meg a csiszolást.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch YOUseries Sander. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch YOUseries Sander (sada).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ