Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Csavarhúzó készlet

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csavarmenet
Csavarhúzó típusa
Klasszikus
(64)
Bites
(43)
Rendeltetés
Lapos
(98)
Csillag
(98)
Torx
(55)
Imbusz
(27)
Speciális
(14)
Fogantyú
Szigetelt (VDE)
(9)
Ergonomikus
(54)
Csúszásgátlós
(32)
T-alakú
(5)
További tulajdonságok
Üthető
(1)
Racsni
(12)
Dugókulcs
(2)
Ütköző
(3)
Műszerész
(31)
Teleszkópos
(1)
Szár anyaga
CrV acél
(52)
S2 acél
(15)
CR-Mo acél
(4)
Szár hossza
35 mm
150 mm
-
Szűrés

A csavarhúzó készlet minden hobbi ezermester, vagy profi szakember számára nélkülözhetetlen eszköz. Az egyes készletek a csavarhúzók számában, típusában és méretében, valamint a csomagolásukban térnek el egymástól. Sokféle csavarhúzó készlet típus létezik, az órásmestereknek szánt készletektől kezdve a nehéz ipari munkákhoz használt változatokig. Lássuk, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő csavarhúzó készlet típust.

Tovább

Egy csavarhúzó készlet minden barkácsmunkához jól jön

A csavarhúzó az egyik legelterjedtebb és leggyakrabban használt szerszám, melynek nemcsak ipari és professzionális alkalmazása általános, hanem otthoni használata is gyakori, bizonyos esetekben elengedhetetlen. A legtöbb háztartásban ezért általában található legalább néhány darab csavarhúzó, vagy egy egyszerűbb-komolyabb csavarhúzó készlet. Még ha nem is vagy barkácsolós típus, és azt gondolod, hogy csavarhúzókészlet nélkül is teljes az életed, pillanatok alatt megváltozhat a véleményed, amikor például legkisebb gyermeked kezedbe nyomja legújabb elektronikus játékát elemcsere céljából, vagy esetleg te akarsz elemet cserélni a TV távirányítójában vagy Xbox konzolod vezetékmentes kontrollerében.

Legyen mindig kéznél egy csavarhúzó készlet

Miért érdemes beruházni egy csavarhúzó készlet vásárlásába? Sokféle csavar létezik, és mindegyikhez megfelelő csavarhúzóra vagy csavarhegyre van szükség. Egy minőségi csavarhúzó készlet beszerzésével minden felmerülő helyzetre felkészülhetsz. Egy csavarhúzó készlet széles választékot kínál, és megkímél attól, hogy mindig el kelljen menned a boltba, valahányszor egy újfajta csavarral találkozol. Ez tehát egy sokoldalú, hordozható és hatékony szerszámkészlet.

  • Nem számít, milyen típusú csavarral van dolgod, a csavarhúzó készlet biztosítja a szükséges szerszámot.
  • A legtöbb csavarhúzó készlet olyan csomagolásban kapható, amelynek köszönhetően könnyedén hordozható
  • Egyes készletek szigetelt csavarhúzókat is tartalmaznak, hogy védelmet nyújtsanak az elektromos berendezésekkel való munkavégzés során.
  • A csavarhúzó készletek gyakran tokban vagy dobozban kaphatók, amelyben rendezetten tarthatod a szerszámokat. Így nem telik az idő a megfelelő csavarhúzó keresésével.

Csavarhúzókészlet - Főbb típusok

A csavaroknak és a hozzájuk tartozó csavarhúzóknak számtalan típusa létezik. A leggyakoribb és legismertebbek a lapos és csillag csavarhúzók, de ezeken túl találkozhatunk hatágú csillag alakú torx vagy lyukas torx csavarhúzókkal, bites csavarhúzókkal, hexa csavarhúzókkal (imbuszkulcs), és számtalan speciális csavarhúzóval, amelyek rendeltetése gyakran titokzatos és érthetetlen a beavatatlanok előtt. Éppen ezért talán az sem meglepő, hogy a csavarhúzó készletek is többféle típusban kaphatók. A klasszikus készleteken túl választhatunk mini csavarhúzó készletek (elektronikához), villanyszerelő csavarhúzó készletek (szigetelt kialakítással), vagy éppen bites készletek (egy csavarhúzó, többféle bitfej) közül.

Egy jó Phillips csavarhúzóra van szükséged? Válassz csavarhúzó készletet

Egy teljes csavarhúzó készlet minden jól felszerelt műhely alapköve. Különálló és rendezett csavarhúzókat kínálnak különböző méretű és típusú csavarhúzókkal a lapos Phillips csavarhúzótól a csillag és torx csavarhúzókig. Nem számít, hogy milyen típusú csavart kell meghúzni vagy meglazítani, ezzel a készlettel mindig felkészült lehetsz.

i

Egy ilyen csavarhúzó készlet 2-30 darab különböző típusú és méretű csavarhúzót tartalmazhat.

Kompakt csavarhúzó készletek - bit készlet univerzális csavarhúzóval

Melyik a legkompaktabb és legegyszerűbb csavarhúzó készlet? A bitkészletek a nyilvánvaló választás azok számára, akik maximális rugalmasságot keresnek egy kompakt csomagban. Ezek a készletek egy univerzális csavarhúzót tartalmaznak, amelybe különböző bitek illeszthetők - különböző csavarokhoz tervezett kis tartozékok. A készlet tartalma tíz és több mint száz bit közötti is lehet, amelyek a csavarok típusainak és méreteinek széles skáláját fedik le. A bites csavarhúzó készlet használata nagyon egyszerű.

csavarhúzó készlet 6db
Egész csavarhúzó készlet

Csavarhúzó készlet
Bites csavarhúzó készlet

Csavarhúzó készletek villanyszereléshez – első a biztonság

Az elektromos rendszerekkel való biztonságos munkavégzéshez a villanyszereléshez való csavarhúzókat érdemes választani. Ez a készlet olyan csavarhúzókat tartalmaz, amelyek speciálisan szigetelt nyéllel és heggyel rendelkeznek. Anyaguknak köszönhetően ellenállnak a nagyfeszültségnek. Ezek a csavarhúzó készletek elengedhetetlenek az elektromossággal való munkavégzéshez. Az 1000V-os feszültség egyáltalán nem jelent problémát a villanyszerelésre való csavarhúzó készlet szerszámainak.

villanyszerelő csavarhúzó készlet

Akár hivatásos villanyszerelő vagy, akár csak barkácsolni szeretnél, a szigetelt villanyszerelő csavarhúzók elengedhetetlenek az elektromos rendszerekkel való biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

A villanyszerelő csavarhúzó készlet csavarhúzói poliamid szigetelő anyaggal vannak bevonva, amely akár -25 °C-os hőmérsékletig ellenáll az áramütésnek. A kiváló minőségű CrV acél hosszú élettartamot garantál, az ergonomikus kialakítású markolatokkal pedig nagy nyomaték kifejtése lehetséges. Könnyű tárolás és hordozhatóság a praktikus toknak köszönhetően.

i

Precíziós vagy órásmestereknek való csavarhúzó készletek

A kis és kényes alkatrészekkel, például órákkal, kis elektronikai eszközökkel és sok más alkatrésszel végzett munka speciális szerszámokat igényel. Az óraműves csavarhúzó készlet vagy mini csavarhúzó készlet úgy lett tervezve, hogy precízen lehessen vele dolgozni.

A csavarhúzó készlet csomagolása hatékony szervezést tesz lehetővé

A csavarhúzó készletek a könnyű tárolás és szállítás érdekében többféle csomagolásban kaphatók. A csomagolás típusa befolyásolhatja a készlet hordozhatóságát és az egyes csavarhúzók könnyű hozzáférhetőségét is.

  • A kemény koffer a legtartósabb és legbiztonságosabb tárolási lehetőség. Kiváló védelmet nyújt a csavarhúzóknak, és ideális a szerszámaikat gyakran szállító szakemberek számára.
  • A műanyag tok könnyű és kompakt. Ideális azok számára, akik útközben is használni szeretnék csavarhúzó készlet szerszámait. Ezek a tokok gyakran rekeszekkel vannak ellátva, amelyek szilárdan a helyén tartják a szerszámokat, miközben könnyű hozzáférést tesznek lehetővé.
  • A papírdoboz gazdaságos és környezetbarát választás, amely mégis véd és lehetővé teszi a csavarhúzó készlet rendszerezését.
  • A textil tok könnyű, rugalmas és segítségével a csavarhúzó készlet könnyen hordozható. Ezek a tokok gyakran rugalmas hurkokkal vagy zsebekkel rendelkeznek az egyes csavarhúzók számára.

i

Mágneses csavarhúzó készlet

A mágneses kialakítás mindenféle csavarhúzónál hasznos lehet, de különösen így van ez a mini csavarhúzó készletek esetében, amelyek használatakor apró csavarokkal dolgozunk. Az ilyen kisméretű csavarokat gyakran még az ujjaink közé is nehezen tudjuk befogni, így könnyen elveszhetnek, ha lepottyannak a csavarhúzó hegyéről. Ezt akadályozza meg a mágneses csavarhúzó készlet.

Csavarhúzó készlet - Főbb szempontok a választásnál

Csavarhúzó készlet választása nem túl bonyolult dolog. Elsőként azt kell eldöntened, hogy hány darabos készletre van szükséged. Elég egy egyszerű, néhány darabos csavarhúzókészlet otthoni használatra? Akkor a 6, 8, vagy 12-darabos készletek egyike biztosan megfelelő lesz. Ha komolyabbak az igényeid, akkor ennél persze jóval több kérdést kell megválaszolnod. Melyek a fő szempontok?

  • Típus - Ha már tudod, hogy nagyjából hány darabos készletre van szükséged, akkor a másik fő kérdés az, hogy leggyakrabban milyen típusú munkákra, milyen típusú csavarokhoz fogod használni. Érdemes beruháznod szigetelt villanyszerelő csavarhúzó készletbe? Esetleg tökéletesen megfelel egy alap lapos és csillagfejű csavarhúzókat tartalmazó hagyományos csavarhúzó készlet? Netán gyakran bütykölsz számítógépeket és más elektronikus eszközöket, amelyhez nagyon jól jönne egy műszerész csavarhúzó készlet?
  • Minőség - Alapvető szempont nemcsak a készletben található csavarhúzók tartóssága, hanem a készlet ára miatt is. A hobbi és profi minőségű csavarhúzó készletek között alapvető minőségbeli különbségek vannak, de alkalmi otthoni használatra nem szükséges magasabb minőségű és jelentősen drágább készletet beszerezni. Gyakoriak a krómozott acélből készült csavarhúzók, de a legjobb minőséget a gyorsacélból készült csavarhúzók biztosítják.
  • Hagyományos csavarhúzók vagy bitfejes megoldás? - Ez is alapvető kérdés. Mindkét típus széleskörű használhatóságot biztosít, de a bitfejes csavarhúzókészlet kevésbé alkalmas gyakori, intenzív használatra.
  • Kompakt szett vagy műhely csavarhúzó készlet? - A kompakt kiszerelésű csavarhúzó készlet ideális otthoni vagy amatőr barkács-jellegű használatra. A kompakt méretek könnyű tárolást és hordozhatóságot biztosítanak. A műhely csavarhúzó készletek nagyobbak, gyakran falra szerelhető tartóval rendelkeznek, s a hagyományos nagyméretű csavarhúzók mellett kisebb műszerész csavarhúzókat is tartalmazhatnak.
  • Ergonomikus markolatok - A markolat ergonomikus kialakítása minden kéziszerszám esetén fontos, mivel nemcsak a kényelmesebb használatot biztosítja, hanem a szerszám hatékonyságát is növeli. Az ergonomikus markolatú csavarhúzókkal nagyobb forgatónyomaték fejthető ki, tehát erősebben húzhatjuk be a csavarokat, vagy fordítva, beragadt csavarok sikeres eltávolítására is nagyobb esélyünk van.
  • Bevonattal ellátott csavarhúzófejek - A bevonat a csavarhúzófej megerősítésére, élettartamának meghosszabbítására szolgál. Többféle bevonat létezik, a leggyakoribbak közé tartozik a nikkelezett vagy feketére oxidált csavarhúzófej. A bevonattal ellátott csavarhúzófej tartóssága többszöröse lehet a bevonat nélküli csavarhúzókénak.

i

Gyakran még egy igazán jó minőségű és sokdarabos csavarhúzó készlet sem képes mindent igényt kielégíteni. Ilyenkor szükséged lehet különféle csavarhúzó kiegészítőkre, például fúrószár készletre, csavarkulcs készletre, esetleg bitfej készletre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
iFixit Mako 64 Bit Driver Kit Szállításra kész > 5 db
Csavarhúzó - lapos, csillag és torx, bites, rugalmas szár, csúszásmentes markolat, szár anyaga CrV acél, szár a csomag része
16 190 Ft

2.
iFixit Moray Precision 32 Bit Set Szállításra kész > 5 db
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes műanyag markolat, szár anyaga CrV acél, SIM-kártya tű a csomag része
9 890 Ft

3.
VOREL Csavarhúzó mobiltelefonhoz, 32 db Szállításra kész 1 db
Csavarhúzó - műszerész, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, mágneses hegy, szár anyaga CrV acél
5 990 Ft

Még több
107 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
YATO szigetelt csavarhúzó VDE 8 db-os készlet
Csavarhúzó készlet - VDE szigetelésű, 1000 V-ig, kétkomponensű markolat polipropilénből és hőre lágyuló gumiból, csatlakozó dobozokhoz való csavarkulcsok
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2715
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 28×
iFixit Moray Precision 32 Bit Set
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes műanyag markolat, szár anyaga CrV acél, SIM-kártya tű a csomag része
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e5
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 15×
Yato szigetelt csavarhúzó készlet 7 db-os 1kV
Csavarhúzó készlet - 7 darab szigetelt villanyszerelő csavarhúzó 1000 V-ig terjedő szigeteléssel
9 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1256
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 119×
iFixit Mako 64 Bit Driver Kit
Csavarhúzó - lapos, csillag és torx, bites, rugalmas szár, csúszásmentes markolat, szár anyaga CrV acél, szár a csomag része
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e1
4,7 19×
iFixit Minnow Precision 16 Bit Set
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes markolat, szár anyaga CrV acél, SIM-kártya tű a csomag része
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e4
4,9
EXTOL PREMIUM Villanyszerelő csavarhúzó készlet fáziskeresővel, 7 db
Csavarhúzó készlet - villanyszerelő csavarhúzó készlet fáziskeresővel, 7 db-os készlet, 3x(-), 3x(PH), (-)2,5x75mm, (-)4x100 mm, (-)5,5x125 mm, PH0x75 mm, PH1x100 mm, PH2x100 mm, fáziskereső (-)3x65 mm, CrV, TÜV/GS
4 670 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ665
4,8 103×
Hama UNIVERSAL - órás csavarhúzó szett
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes markolat
6 040 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM244k1
4,4 36×
EXTOL PREMIUM Precíziós csavarhúzó bithegyekkel, 32 db-os szett
Csavarhúzó - műszerész, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, ergonomikus gumi markolat, szár anyaga CrV acél, csipesz a csomag része
4 380 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180038
4,4
EXTOL CRAFT 919601
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes gumi markolat, szár anyaga CrV acél
1 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ386
4,4 19×
EXTOL CRAFT 30 db-os racsnis csavarhúzó készlet
Csavarhúzó - racsni, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, mágneses hegy, csúszásmentes ergonomikus markolat, szár anyaga CrV acél
2 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180011
4,7 45×
EXTOL PREMIUM csavarhúzó készlet 6 db, 3x (-), 3x (PH), CrV
Csavarhúzó készlet - 6 db, CrV, 3 x lapos csavarhúzó, 3 x PH csillag csavarhúzó, mágneses
2 710 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180039
4,6 22×
FIELDMANN FDS 1102-6R
Csavarhúzó készlet - tartalma - lapos csavarhúzók: 3,0 x 75mm, 4,0 x 100 mm, 5,0 x 150 mm, csillag csavarhúzók: 4,0 x 100 mm, 5,0 x 125mm, 6,0 x 150 mm, tartó falra vagy fali panelre
Leárazás -8 %
2 290 Ft 2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ403a5
3,3
VOREL Órás, 11 db
Csavarhúzó készlet - óraszereléshez alkalmas, 3x kereszt, 6x lapos, mágnes és csipesz
1 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2703
3,4 15×
EXTOL CRAFT racsnis csavarhúzó bitekkel, 38 db-os szett
Csavarhúzó - racsni, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, mágneses hegy, csúszásmentes ergonomikus markolat, szár anyaga CrV acél
2 730 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180012
4,7 27×
iFixit Manta 112 Bit Driver Kit
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes markolat, szár anyaga CrV acél
30 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e2
4,8 231×
VOREL Csavarhúzó mobiltelefonhoz, 32 db
Csavarhúzó - műszerész, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, mágneses hegy, szár anyaga CrV acél
5 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR01b4
4,8
Yatom csuklós racsnis csavarhúzó 42 db tartozékkal, dobozban
Csavarhúzó - racsni, imbusz, lapos, csillag és torx, bites, mágneses hegy, szár anyaga CrV acél, teljes hossz fogantyúval 100 mm
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1410
4,8 16×
iFixit Mahi 48 Bit Driver Kit
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, bites, csúszásmentes markolat, szár anyaga CrV acél
17 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e3
4,0
Vorel csavarhúzó készlet 100 db
Csavarhúzó készlet - 100 db, praktikus állvány az áttekinthetőség érdekében, CrV 6150 acélból, ergonómikus fogantyúkkal, PP és TPR anyagok kombinációjával
16 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP1260
5,0
iFixit Marlin 15 Screwdriver Set
Csavarhúzó - műszerész, lapos, csillag és torx, PH 000, Y 000, PH 00, Y 0, PH 1, SL 2,5, T 3, SL 4, T 5, P 2, P 5, TR 10, TR 6 (KABRIĂ“) [01,69-12,76] és TR 8 (KABRIĂ“) [09,79-12,81] méret, csúszásmentes markolat, szár anyaga CrV acél
26 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IF100e6
4,7 13×
FIELDMANN FDS 5008-18R
Csavarhúzó készlet - 4-4 db lapos és kereszthornyú csavarhúzó CR-V minőségben, 10 db kis csavarhúzó forgatható nyéllel mutatóujjra, falra vagy fali táblára szerelhető tartóval
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ404f
5,0
Vorel csavarhúzó készlet - 32 db
Csavarhúzó készlet - 32 db, CrV6150 kialakítás, csúszásgátló PP és TPR műanyagból készült ergonomikus fogantyúk, a készlet praktikus kofferben érkezik
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPRC046
4,1 12×
FIELDMANN FDS 5007-18R
Csavarhúzó készlet - lapos csavarhúzók: 4.0x75mm, 6.5x38mm, 6.5x100mm, 8.0x150mm, csillag csavarhúzók: PH1x80mm, PH2x38mm, PH2x100mm, PH3x150mm, kis lapos csavarhúzók forgatható nyéllel: 2.0x50mm, 2.5x50mm, 3.0x50mm, kis csillag csavarhúzók forgatható nyéllel: 0x50 mm, kis torx csavarhúzók forgatható nyéllel: T6, T7, T8, T9, T10 x 50 mm, 10 db kis csavarhúzó forgatható nyéllel mutatóujjra
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ404e
4,2
EXTOL CRAFT csavarhúzók bitekkel, 49 db-os készlet, CrV
Csavarhúzó készlet - 49 db klasszikus és órás csavarhúzó és bit, CrV, 4x lapos csavarhúzó, 3x kereszt csavarhúzó, 8x órás csavarhúzó, 1x csavarhúzó bitekhez, 32 db bit, falra rögzíthető
6 310 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EXRU180014

Csavarhúzó készlet

Csavarhúzó készlet

A Csavarhúzó készlet kategóriában összesen 107 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csavarhúzó készlet Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább csavarhúzó készlet A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb csavarhúzó készlet A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: csavarhúzó készlet vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ