Shop roku AP+ plus nový vizuál

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah

Termékkatalógus
Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah
4,8 53 értékelés
Töltő és pótakkumulátor - a készlet tartalmaz egy 2,5 Ah-os újratölthető akkumulátort és egy rendszertöltőt az innovatív lítium-ion sorozatból
10 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOF147 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  4512097 Gyártó honlapja:
Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah 10 090 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah

A modern akkumulátor rendszer, az Einhell Starter-Kit Power-X-Changeaz Einhell szerszámok széles választékát képes működtetni. Egyetlen akkumulátorkiszolgálja a Power-X-Change termékek teljes választékát- az elektromos csavarhúzótól és fúrógépektől kezdve a kerti fűnyírókig és sövényvágókig. A készlet tartalmaz egy 2,5 Ah kapacitású újratölthető akkumulátort, valamintegy rendszertöltőt az innovatív lítium-ion sorozatból. A mellékelt töltő bármely Power-X-Change újratölthető akkumulátorhoz használható. A kiváló minőségű újratölthető akkumulátorra nem jellemző a memóriahatás és az önkisülés, így állandó, nagy teljesítményre számíthatsz. A 18 V 2,5 Ah Power X-Change ideális alapakkumulátor, és a TWIN-PACK 36 V-os használatához is alkalmas. Az akkumulátor aktív akkumulátor-kezelő rendszerrel rendelkezik. Ezáltal biztonságos használatot, az optimális teljesítményt, a maximális működési időt és a hosszú élettartamot nyújt. Az Einhell akkumulátor töltöttségi szintjét könnyen ellenőrizheted a 3 fokozatú LED kijelzőn. Az akkumulátorház ellenáll a pornak, a korróziónak és a mechanikai hatásoknak. A süllyesztett fogantyúval az akkumulátor könnyen kivehető az egyes szerszámokból. Az Einhell nagysebességű töltő kis helyigényű, így gyakorlatilag nem foglal helyet otthonodban. A töltő integrált fülekkel bír a falra való egyszerű felakasztás érdekében. A nagysebességű töltési technológia csökkenti az akkumulátorok feltöltéséhez szükséges időt, ugyanakkor intelligens irányítási rendszerrel biztosítja az optimális és biztonságos töltést. A helyreállítási mód lehetővé teszi a mélyen lemerült akkumulátorok újraaktiválását. A 6 fokozatú LED-es töltöttségi szintjelző minden aktuális információt megad.

Az Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ahkészlet legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű Einhell készlet újratölthető akkumulátorral és rendszertöltővelaz innovatív lítium-ion sorozatból
  • Védelem az akkumulátor teljes lemerülése ellen
  • Gumírozott a fokozott ütésállóság érdekében
  • 3 LED-es kapacitásjelző az akkumulátoron
  • Akkumulátor-kapacitás 2.5 Ah
  • Akkumulátor-feszültség 18 V
  • Töltési idő körülbelül 50 perc
  • A gyorstöltő kompakt méretekkel és praktikus akasztóhurokkal rendelkezik a felakasztáshoz
  • 6-fokozatú LED-es akkumulátor töltésjelző
  • Intelligens töltéskezelő rendszer

A Power X-Change család tagja

A Power X-Change rendszer minden akkumulátora több mint 250 készülékkel kompatibilis az otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah töltő és csereakkumulátor

Univerzális használat minden eszközhöz

Minden Power X-Change készülék újratölthető akkumulátort használ, így nem kell minden egyes eszközhöz saját akkumulátort vásárolnod. Ezzel pénzt és tárolóhelyet takaríthatsz meg. Az Einhell akkumulátorral bőven lesz energiád minden feladatodhoz.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah töltő és csereakkumulátor

Az akkumulátor mindössze 50 perc alatt feltöltődik

A mellékelt töltőben lévő akkumulátor mindössze 50 perc alatt teljesen feltöltődik, így rövid időn belül újra munkához láthatsz. Ez a megoldás növeli a produktivitást, és értékes időt takarít meg.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah töltő és csereakkumulátor

Hatékony akkumulátor-teljesítmény menedzsment

Az Einhell akkumulátor olyan akkumulátor-kezelő rendszert használ, amely intelligensen felügyeli és szabályozza az akkumulátor működését. Ez optimális teljesítményt és hosszú akkumulátor-élettartamot eredményez.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah töltő és csereakkumulátor

A töltő még a mélyen lemerült akkumulátorokat is helyreállítja

A helyreállítási üzemmód újraaktiválja a mélyen lemerült akkumulátorokat. Ez jelentősen hozzájárul az akkumulátor teljesítményének és élettartamának javításához, mivel kiküszöböli a mélykisüléssel kapcsolatos problémákat. A felújított akkumulátorok képesek optimális szinten tartani a teljesítményüket, amely elengedhetetlen az elektronikus eszközök megbízható működéséhez.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah töltő és csereakkumulátor

Memóriahatás és önkisülés nélküli akkumulátorok

Az Einhell kiváló minőségű lítium-ion akkumulátora optimális teljesítményt nyújt, miközben nincs memóriahatás. Így bármikor biztonságosan feltöltheted, amikor csak szükséged van rá, anélkül, hogy teljesítménycsökkenéstől kellene tartanod. Az Einhell akkumulátor esetében nincs szó önkisülésről, ami azt jelenti, hogy akkor is megőrzi kapacitását, ha hosszabb ideig nem használják. Így mindig lesz kéznél egy megbízható áramforrás.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah töltő és csereakkumulátor

Intelligens és kíméletes akkumulátor-töltés

Az intelligens töltéskezelés biztosítja, hogy a lítium-ion akkumulátor feltöltése a lehető leghatékonyabban használja ki az akkumulátort, miközben kíméli annak élettartamát. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az Einhell akkumulátort a memóriahatástól vagy az önkisüléstől való félelem nélkül lehessen tölteni. Ezért mindig számíthatsz arra, hogy maximális teljesítményű, használatra kész.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Terméktípus
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!
Kapacitás
2,5 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
18 V Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!

Akkumulátor

Kapacitás
2,5 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
18 V Kész!
Akku program
Einhell Power-X-Change Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes fúró csavarozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EINHELL Starter Kit Power X-Change 18 V 2,5 Ah. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/2,5 Ah Accessory.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ