30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elektromos gyeplazítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Gyepszellőztető
(6)
Gyeplazító
(6)
Munkaterület
500 m2
1200 m2
-
Szűrés

Az elektromos gyepszellőztető segít felfedezni a zöld és jól karbantartott fű világát közvetlenül a saját otthonodban. Elektromos gyepszellőztető modelljeink segítségével olyan fényűző és egészséges pázsitod lesz, amelyen mindenki szívesen hempereg majd. Tekintsd meg, mit kell szem előtt tartanod az elektromos gyepszellőztető kiválasztásakor, és hozd meg a számodra legmegfelelőbb döntést.

Tovább

Elektromos gyepszellőztető a gyönyörű gyepért

Az elektromos gyepszellőztető segítségével egészséges, zöld és szép megjelenésű gyepet varázsolhatsz. Fő funkciója a moha, az elhalt fű és más nemkívánatos anyagok eltávolítása a gyepről, amelyek megakadályozhatják a levegő, a víz és a tápanyagok talajba jutását. Az elektromos gyepszellőztető úgynevezett vertikálást végez.

  • A benzines változattal ellentétben az elektromos gyepszellőztető sokkal környezetbarátabb.
  • Az elektromos gyepszellőztető nem túl zajos.
  • Könnyebben karbantartható a benzines változathoz képest.
  • Az elektromos gyeplazítót a kábel korlátozza.
  • A benzines változathoz képest kisebb teljesítményű.

i

A gyepszellőztetés nem más, mint a talaj levegőztetése és a felesleges szerves anyagok eltávolítása a gyepből. Ezáltal javul az oxigén és más tápanyagok bejutása közvetlenül a talajba.

Mekkora területet tud lefedni az elektromos gyepszellőztető?

A választáskor tudni szeretnéd, hogy mekkora fűfelületet tud kezelni az elektromos gyepszellőztető. Nálunk biztosan találsz kis és nagy kertekhez való gyepszellőztető modelleket. A teljesítményéből meg tudod állapítani, hogy mekkora kertet tud kezelni. Általánosságban elmondható, hogy egy elektromos gyepszellőztető inkább kisebb és kevésbé zegzugos területekre alkalmas.

A megfelelő gyepszellőztetés keresztben, szabályos csíkokban végezzük. A talaj így mindkét irányban levegőztethető lesz. A gyepszellőztetés után a gyepet meg kell trágyázni és újra be kell vetni.

Ellenőrizd az elektromos gyepszellőztető teljesítményét

Nem szabad elfelejtened, hogy fontos ellenőrizni az elektromos gyepszellőztető teljesítményét. Az elektromos változat általában 1300 és 1800 W között mozog. A megfelelő gyepszellőztető kiválasztásakor a gyep mérete alapján kell döntened. Legfeljebb 600 m²-es terület esetén elegendő egy 1500 W körüli teljesítményű gép. 1000 m²-nél nagyobb területet azonban általában nem tud kezelni egy gyepszellőztető.

A gyepszellőztető szélessége

Fontos az elektromos gyepszellőztető szélessége és hatótávolsága. A szélesség attól függ, hogy maga a gép milyen széles. Minél szélesebb, annál nagyobb területet tud egy menetben levegőztetni. Az elektromos gyepszellőztető általában kisebb, mint a benzines változat, és 30-45 cm közötti szélességgel rendelkezik.

gyepszellőztető elektromos
Elektromos gyepszellőztető kosár nélkül

gyepszellőztető elektromos
Önjáró elektromos gyepszellőztető

Az elektromos gyepszellőztető bizonyos esetekben gyűjtőkosárral is fel van szerelve. Ennek térfogata változó - kb. 20 és 60 liter között mozog.

Miért fontos a gyepszellőztető vágási mélysége?

A szélesség mellett az elektromos gyepszellőztető vágási mélysége is fontos. Az olcsóbb változatok csak néhány lépésben teszik lehetővé a magasság beállítását. A magasabb minőségű gépek már fokozatmentes beállítással rendelkeznek. Mindig a legmagasabb állásból indít, és fokozatosan csökken, hogy ne ássa bele magát a talajba.

i

Ahhoz, hogy megbizonyosodj arról, hogy az elektromos gyepszellőztető bármilyen helyzetben kényelmesen megfogható-e, nézd meg a fogantyút. Bizonyos gépek ergonomikus lehetőséget kínálnak. A jobb tárolás érdekében összecsukható fogantyú és a maximális kényelem érdekében állítható magasságú fogantyú is használható.

Az elektromos gyepszellőztető pengékkel és hengerrel rendelkezik

A megfelelő működés érdekében az elektromos gyepszellőztető pengékkel működik. A pengék száma befolyásolja a fű minőségét. Ez azonban nem a legfontosabb paraméter. Inkább a helyes gyepszellőztetési eljárás követése az előnyösebb. A henger lehet mozgatható vagy rögzített. A rögzített a kövek és állandó részek nélküli gyepfelületekre alkalmas. Másrészt az ilyen helyeken használható a mozgatható henger is.

A klasszikus görgő mellett egyes gépek speciális rugós görgőkkel is rendelkeznek. Az ilyen henger nem bolygatja a talajt, és a fű és a fűmaradványok folyamatos eltávolítására használható.

Melyek az elektromos gyepszellőztető jellemzői?

Az elektromos gyepszellőztető számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet értékelni fogsz, amikor a kertben dolgozol. Az első a kábeltartó, hogy levegőztetés közben ne botladozz a kábelben, és zökkenőmentesen dolgozhass. Ezután következik a biztonsági fék, hogy mindig maximálisan uralni tudd a gépet. Valamint a munkamélység beállításának lehetősége a minőségi eredmény érdekében.

i

A legjobb elektromos gyepszellőztető gépet keresed? A vásárlói vélemények adnak egy támpontot. Válaszd ki az igényeidnek legmegfelelőbb gyepszellőztetőt.

Hogyan kell helyesen gyepet szellőztetni?

A száraz gyepet párhuzamosan 3-4 cm magasra nyírjuk, majd egymást követő csíkokban keresztben haladunk rajta. A vágás mélységét úgy válasszuk meg, hogy ne sérüljenek a gyökerek. A helyesen beállított gyepszellőztetőnek sekélyen kell átvágnia a gyepet, és nem szabad mély barázdákat hagynia. Karbantartatlan gyep szellőztetésekor célszerű a gyűjtőkosarat lecsatlakoztatni, és a nagy mennyiségű biohulladékot gereblyével eltávolítani

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fieldmann FZV 2004-E Szállításra kész > 5 db
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1,5 kW teljesítmény, gyepterület max. mérete 800 m², munkaszélesség 32 cm, kábeltartó, munkamélység beállítása, kosár űrtartalma 40 l, lehajtható fogantyú, 16 penge, 16 rugó, pozíciós és centrális beállítás, munkamélység 0 - 12 mm, 4 pozíció, kosár anyaga műanyag és textil, váz anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, tömege 8,5 kg
35 490 Ft

2.
Bosch UniversalRaker 900 0.600.88A.001 Szállításra kész > 5 db
Levegőztető - gyepszellőztető, a moha és a filc eltávolítása, teljesítmény 900 W, JetCollect rendszer acélfogakkal, 50 literes gyűjtőedény, összecsukható fogantyú
59 890 Ft

10 termék
3,0
Bosch UniversalRaker 900 0.600.88A.001
Levegőztető - gyepszellőztető, a moha és a filc eltávolítása, teljesítmény 900 W, JetCollect rendszer acélfogakkal, 50 literes gyűjtőedény, összecsukható fogantyú
Szuper ár
59 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCh0660
4,5 29×
Fieldmann FZV 2004-E
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1,5 kW teljesítmény, gyepterület max. mérete 800 m², munkaszélesség 32 cm, kábeltartó, munkamélység beállítása, kosár űrtartalma 40 l, lehajtható fogantyú, 16 penge, 16 rugó, pozíciós és centrális beállítás, munkamélység 0 - 12 mm, 4 pozíció, kosár anyaga műanyag és textil, váz anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, tömege 8,5 kg
35 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ108c
4,5
MAKITA UV3600
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1,8 kW teljesítmény, gyepterület max. mérete 900 m², munkaszélesség 36 cm, fogantyú szállításhoz, kábeltartó, cserélhető hengerek, kosár űrtartalma 40 l, ergonomikus, lehajtható és magasságállítás fogantyú, 22 penge, pozíciós és centrális beállítás, munkamélység -10 - 10 mm, 5 pozíció, kosár anyaga fém és textil, váz anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, tömege 15,7 kg
103 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NAR0332n6
4,7
FIELDMANN FZV 4010-20E
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 2 kW teljesítmény, gyepterület max. mérete 1200 m², munkaszélesség 40 cm, fogantyú szállításhoz, munkamélység beállítása, cserélhető hengerek, kosár űrtartalma 55 l, lehajtható és magasságállítás fogantyú, 20 penge, 24 rugó, folyamatos és individuális beállítás, munkamélység 0 - 12 mm, kosár anyaga műanyag és textil, váz anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, tömege 15,5 kg
60 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FIEzah002
5,0
VeGA VE80150
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1500 W energiafelhasználás, ajánlott feszültség 230 V, gyepterület max. mérete 1000 m², munkaszélesség 36 cm, kábeltartó, kosár űrtartalma 50 l, 16 penge, centrális beállítás, 4 pozíció, kosár anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, tömege 15 kg
Leárazás -22 %
57 790 Ft 74 120 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: VGA038c
Einhell GE-SA 1435 elektromos gyeplazító
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1400 kW teljesítmény, gyepterület max. mérete 500 m², munkaszélesség 35 cm, fogantyú szállításhoz, kábeltartó, golyóscsapágyak, munkamélység beállítása, kosár űrtartalma 28 l, lehajtható és magasságállítás fogantyú, 20 penge, 26 rugó, pozíciós és centrális beállítás, munkamélység 0 - 9 mm, 3 pozíció, kosár anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, első kerék átmérője 17,5 cm, hátsó kerék átmérője 15,2 cm, tömege 11,5 kg
Leárazás -4 %
59 590 Ft 62 170 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF204
5,0
Bosch UniversalVerticut 1100 0.600.88A.101
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1100 W energiafelhasználás, munkaszélesség 32 cm, munkamélység beállítása, kosár űrtartalma 50 l, lehajtható fogantyú, 14 penge, pozíciós és individuális beállítás, munkamélység 0 - 10 mm, 4 pozíció, kosár anyaga műanyag, váz anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, tömege 10,5 kg
Szuper ár
59 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCh0661
5,0
Gardena EVC 1000
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1000 kW teljesítmény, gyepterület max. mérete 600 m², munkaszélesség 30 cm, munkamélység beállítása, ergonomikus fogantyú, 16 penge, pozíciós beállítás, 3 pozíció
89 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARD034
RIWALL PRO REV 3816
Gyeplazító - elektromos meghajtás, 1600 W energiafelhasználás, gyepterület max. mérete 1000 m², munkaszélesség 38 cm, kosár űrtartalma 45 l, 16 penge, 24 rugó, munkamélység 0 - 12 mm, 5 pozíció, kosár anyaga textil, váz anyaga műanyag, gyűjtőkosár a csomag része, tömege 14 kg
66 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARPL79
RIWALL REV 3215
Levegőztető
47 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GARPL113

Elektromos gyeplazítók

A Elektromos gyeplazítók kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos gyeplazítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos gyeplazítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos gyeplazítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos gyeplazítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ