Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Eques Mini 3S Wi-Fi

Termékkatalógus
Eques Mini 3S Wi-Fi
2,7 3 értékelés
Digitális kukucskáló - WiFi 2,4 GHz, elemes, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Eques23_01
Eques Mini 3S Wi-Fi 98 090 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Eques Mini 3S Wi-Fi

Eques Mini 3S Wi-Fi digitális videó ajtókamera

A Mini 3S digitális Wi-Fi ajtókukucskáló a jól bevált és sikeres VEIU Mini modell utódja. A készülék egyesíti a biztonsági funkciókat a felhasználóbarát, rugalmas használattal. Az ajtókukucskáló egy belső részből - a monitorból, egy külső részből - a kameraegységből és egy ajtótartóból áll. A külső rész kiváló minőségű 2MP-es kamerával van felszerelve Full HD 1080P felbontással, PIR mozgásérzékelővel, infravörös éjszakai fénydiódával, mikrofonnal, hangszóróval és csengőgombbal. A belső egység egy tiszta 4,3"-os IPS LCD színes érintőképernyővel, vezérlőgombbal, MicroUSB csatlakozóval a töltéshez és SD-kártya foglalattal a képek vagy videofelvételek tárolásához. Az alján USB-C csatlakozóval rendelkezik a kameraegységhez való csatlakoztatáshoz. A belső rész bármikor kényelmesen kivehető a tartóból, például töltés céljából.

Az Eques Mini 3S azonnal összekapcsol a látogatóiddal

A Wi-Fi kapcsolat segítségével az okostelefonodon lévő Eques alkalmazás az ajtócsengő megszólalásának pillanatában aktiválódik, lehetővé téve a látogató képének megtekintését és a vele való kommunikációt mindkét irányban. A PIR-érzékelőnek köszönhetően az Eques Mini 3S lehetővé teszi az ajtó előtti terület folyamatos felügyeletét. Ha nem kívánt mozgást észlel, azonnal értesítést küld az Eques alkalmazásba. Ez ingyenesen letölthető Android és iOS operációs rendszerekre.

A Wi-Fi kukucskáló egyszerű konfigurálása és vezérlése

Az Eques Mini 3S digitális kukucskáló 4,3 hüvelykes színes érintőképernyővel rendelkezik. A beállítások konfigurálása így nagyon egyszerű. A kijelzőt a "Menü" gomb megnyomásával kell aktiválni, majd az összes szükséges paramétert érintéssel kell kiválasztani. Az Eques alkalmazáson keresztül távolról is beállíthatod a kukucskáló paramétereit - bárhol és bármikor.

Az Eques Mini 3S kukucskáló egyszerűen telepíthető

A kukucskálót úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen ajtóra felszerelhető legyen. Maga az Eques ajtókukucskáló felszerelése nem vesz igénybe több mint 10 percet, speciális szerszámok nélkül. Az FPC csatlakozókábelen keresztül egy szabványos lyukat (18-58 mm) kell fúrni a kukucskáló számára, és a külső kamerához való konzol csavaros csatlakoztatása rögzíti az Eques Mini 3S-t az ajtóhoz. A monitor ezután egyszerűen behelyezhető a konzolba, a monitor és a külső kameraegység pedig az új USB-C csatlakozón keresztül kapcsolódik egymáshoz.

Automatikus felvétel csörgésre és PIR esetén

Amint a csengőgombot megnyomják, vagy a kukucskáló mozgást érzékel az ajtón kívül, automatikus felvétel indul, és értesítést küld az Eques alkalmazásba. Az Eques Mini 3S ajtókukucskáló kamera 180°-os látószöggel rendelkezik, így széles körben láthatod, hogy ki van az ajtód előtt. Emellett a kamera kialakítása miatt az optikán keresztül nem lehet belátni az otthonodba. Így csak rajtad múlik, hogy kinyitod-e az ajtót a látogatónak, rögzíted-e, vagy az alkalmazáson keresztül kétirányú hangátvitelben, távolról kommunikálsz vele. A biztonságos kommunikáció anélkül, hogy ki kellene nyitnod az ajtót, különösen alkalmas gyermekek vagy idősek számára.

A felvételek tárolása SD-kártyán vagy felhőben

Az Eques Mini 3S digitális ajtókukucskáló 128 GB-ig terjedő MicroSD memóriakártyák számára rendelkezik foglalattal. Így bőven lesz hely a felvételek tárolására. Az ajtókukucskáló támogatja a képek és videók (max. 10 másodperces) felhőbe mentését is, ahonnan letöltheted őket okostelefonodra.

Az Eques Mini 3S nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik

Az Eques Mini 3S beépített 5000 mAh lítium akkumulátorral rendelkezik, amely akár 40 napos készenléti időt is biztosít. Az akkumulátor a MicroUSB interfészen keresztül tölthető. Egy adapter (5 V / 2 A ajánlott) vagy egy tartalék áramforrás (power bank) használható az Eques digitális kukucskáló feltöltéséhez. Az Eques Mini 3S akkumulátor-kezelő rendszert (BMS) használ, egy olyan technológiát, amelyet az akkumulátorcsomag (sor x oszlop konfigurációban elektromosan elhelyezett akkumulátorcellák összessége) felügyeletére terveztek, ez lehetővé teszi, hogy a várható terhelési forgatókönyvek mellett egy bizonyos időn keresztül a kívánt feszültség- és áramtartományt biztosítsa.

Egyszerű párosítás és Wi-Fi kommunikáció

Az Eques Mini 3S támogatja a 2,4 GHz-es Wi-Fi sávon keresztüli csatlakozást. Ez megkönnyíti a készülék és az alkalmazás párosítását. Egyszerűen csak olvasd be a generált QR-kódot, és az okostelefonod csatlakozzon ugyanahhoz a 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózathoz, mint az Eques digitális kukucskáló. Az ezt követő adatátvitelt a mobileszközre az otthoni Wi-Fi hálózat kezeli.

Az Eques Mini 3S digitális ajtókukucskáló legfontosabb jellemzői

  • 2MP kamera Full HD felbontással és 180°-os látószöggel
  • Vezeték nélküli kapcsolat a hálózathoz a 2,4 GHz-es sávon keresztül
  • 5000 mAh akkumulátor akár 40 napos készenléti idővel
  • PIR érzékelő
  • MicroSD memóriakártya behelyezésére szolgáló nyílás legfeljebb 128 GB-os memóriakártyához
  • Képek és videók mentésének lehetősége a felhőalapú tárhelyre
  • Mobilalkalmazások Android és iOS rendszerekre
  • Könnyű felszerelés 35-110 mm széles ajtókhoz
  • Beépítési furat átmérője 18-58 mm
  • Egyszerű vezérlés alkalmazáson vagy 4,3" LCD érintőképernyőn keresztül

Csomag tartalma:beltéri LCD monitor, külső kamera, USB-kábel, tartó, 6× rögzítőcsavar, használati útmutató

Paraméterek

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Digitální dveřní Wi-Fi kukátko Eques Mini 3S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Digitálny dverový Wi-Fi priezor Eques Mini 3S.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ