AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Gömbgrillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grill típusa
Kerti
(12)
Füstmentes
(17)
Beépített füstölővel
(1)
Tűzrakó
(2)
3 az 1-ben
(1)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(1)
Kerámia
(2)
Fém
(21)
Króm
(7)
Rozsdamentes acél
(4)
Acél
(7)
Grillfelület átmérője
25,8 cm
94 cm
-
Grillfelület mélysége
40 cm
43,5 cm
-
Grill magassága
18 cm
152 cm
-
Grill szélessége
26 cm
116 cm
-
Grill mélysége
26 cm
126 cm
-
Szűrés

Szereted a jó ételeket, és éppen egy kellemes hely kialakítását tervezed, ahol vendégül láthatod a barátaidat? Ne feledkezz meg a gömbgrill beszerzéséről sem, amely hangulatosabbá teszi a pihentető pillanatokat. Ha te is képes vagy órákig a lobogó tűz körül üldögélni, vagy csak egyszerűen szereted az égő fa illatát, akkor egy gömbgrill megfelelő választás lesz a számodra. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább és segítünk.

Tovább

Kerti grillt keresel? A gömbgrill nagyszerű megoldás lehet

A gömbgrill az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb eszköz a hús és más ételek sütéséhez. Faszén vagy brikett segítségével lehet felfűteni. A gömb grillsütő fedéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárási körülmények között készíthess ételeket, miközben a hőt bent tartja. Kerek formája gyors és egyenletes sütést garantál.

i

Milyen tüzelőanyaggal működnek a gömbgrillek?

Mint már említettük, a gömbgrillek tüzelőanyaga faszén vagy grillbrikett. A faszén olcsóbb, de gyorsabban ég, így végül többe kerül. A brikettel sokkal egyenletesebben süthetők az ételek, és többször is használhatod.

Miért jó a gömbgrill - mik az előnyei?

A gömbgrill használata, a többi grillhez hasonlóan, számos előnnyel és hátránnyal jár. Vedd figyelembe a saját igényeidet és azt a környezetet, ahol a gömbbrill használva lesz. Mindenesetre a gömbgrill nagyon sokoldalú választás.


  • Könnyű meggyújtani.
  • Egyenletesen sül benne az étel.
  • A hús hagyományos íze.
  • Könnyen mozgatható, nincs helyhez kötve.
  • A régebbi modelleket nehezebb begyújtani.
  • Túlmelegedhet az olaj.
  • A hőmérséklet-szabályozás bonyolultabb művelet.

A gömbgrill kiválasztásának szempontjai

A gömbgrill, kompakt mérete, könnyű kezelhetősége és egyszerűsége miatt nem csak a kerti partik népszerű résztvevője. A gömbgrill kiválasztásakor nézd meg a méretét, a tömegét és az összes szükséges felszerelés meglétét.

Miért ilyen népszerűek a gömbgrillek? Elsősorban formájuk és praktikus méretük miatt

A gömbgrillek kerek formájuk miatt kényelmesen begyújthatók, könnyen elkészíthető bennük az étel, nem mellesleg a designjuk is stílusos. Ne felejtsd el megnézni a gömbgrill átmérőjét, és olyan modellt válassz, amelyben elegendő adag ételt tudsz készíteni.

A gömbgrillek általában elég alacsonyak. Ha nem szeretnél túlságosan sokat hajolgatni grillezés közben, ellenőrizd, hogy a választott gömbgrill modell elég magas-e.

Ideális esetben a gömbgrill könnyű és könnyen hordozható

A gömbgrillek egyik fő előnye a könnyű kezelhetőség. Ha nem szeretnél minden alkalommal egy nehéz és nem túl praktikus modellt felcipelni a pincéből, győződj meg róla, hogy a kiszemelt gömbgrill modell nem nyom-e többet 10 kg-nál, és van-e rajta fogantyú. A nehezebb modellek inkább szeles helyeken történő grillezéshez alkalmasak.

Ha valóban szeles dombtetőn grillezel, a nagyobb biztonság érdekében robusztusabb, négylábú gömbgrill használata javasolt.

Milyen legyen a grillsütő anyaga? Gömb grill többféle változatban kapható

A grillfelület anyaga fontos szempont, mivel meghatározza a sütés kényelmét és a grillre helyezett hús ízét. Egy gömbgrill a következő változatokban kapható.

  • Az öntöttvas gömbgrill olcsóbb választás, és jól tartja a hőt. Hátrányai közé tartozik a bonyolultabb tisztítás.
  • A fém gömbgrill gyorsabban felmelegszik és gyorsan lehűl a grillezés után.
  • A króm gömbgrill könnyű, további előnyei közé tartozik a tartósság és a könnyű tisztíthatóság.
  • A rozsdamentes acél gömbgrill rendkívül tartós és könnyen tisztítható.

Ezeken kívül más változatok is léteznek. A gömbgrill készülhet például zománcból vagy acélból is.

A gömbgrillek számos ügyes megoldást kínálnak, mik ezek pontosan?

Nézd meg, milyen érdekes funkciókat kínálhat egy gömbgrill. Kerek fedél, hőmérő, hogy csak néhányat említsünk.

  • A fedélnek köszönhetően a gömbgrill lezárhatód, vagy ha arra van szükség, ki is nyithatod. A hő bent tartására szolgál.
  • A gömbgrill tetején lévő hőmérő a belső hőmérsékletről ad információt. Szükség esetén időben be tudsz avatkozni.
  • A hőmérséklet-szabályozás befolyásolja a tüzelőanyag által kibocsátott hő intenzitását. Kell rakni a tűzre? Nem gond.
  • A tárolóhelyekre a kész sülteket vagy a még készülő finomságokat helyezheted.
  • A gömbgrill csepptálcája felfogja a lecsöpögő zsírt, ezáltal megkönnyíti a tisztítást.
  • A szélfogó megkönnyíti az ételek szeles időben történő elkészítését.
  • A mozgatható kivitel kényelmes használatot garantál. A gömbgrill könnyen mozgatható és tárolható a következő grillezésig.

Felkeltették a gömbgrillek az érdeklődésedet, de még mindig nem vagy biztos a dolgodban? Hogyan válasszunk kerti grillsütőt című cikkünk segít a választásban.

A gömbgrill begyújtása gyorsan és egyszerűen megy

Attól félsz, hogy a gömbgrillek begyújtása hosszadalmas és bonyolult folyamat lesz? Aggodalomra semmi ok. Napjainkban ebből a szempontból nincs különbség a gömbgrillek és a faszenes grillek között. Használj régi újságpapírt, faszenet vagy brikettet és öngyújtót vagy gyufát. A faszén negyedóra alatt felmelegszik, a brikett számára kb. 30 perc szükséges.

Brikettes vagy faszenes gömbgrill begyújtásához keresel segítséget? Grill begyújtós kínálatunkban biztosan találsz.

A gömbgrillek karbantartása

A gömb grill minden használat után gondos karbantartást igényel - csak így biztosítható, hogy az étel egészséges és ízletes legyen. Először égesd le a nagyobb szennyeződéseket a rácsról, ehhez nyisd ki a gömbgrill szellőzőnyílásait. Hagyd kihűlni a grillt, majd speciális grill tisztító segítségével távolítsd el róla a többi ételmaradványt és zsírt. A rácsot kefével tisztítsd meg.

A grillezés után a gömbgrill megfelelő tárolása szintén fontos. Válassz ponyvát, amely gondoskodik a gömb grillsütő védelméről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Cattara BARI Szállításra kész > 5 db
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 1660 cm², méretek 75 × 46 × 50 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, fedő és hőszabályzás, tömege 4 kg
14 390 Ft

2.
Fieldmann FZG 1000G Szállításra kész 1 db
Grill - faszén tüzelésű, erkély, gömb és hordozható, grillfelület 900 cm², méretek 18 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, fedő, hőszabályzás és kivehető rács, tömege 2 kg
8 890 Ft

3.
Cattara Gril TRAPANI Szállításra kész > 5 db
faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 1720 cm², méretek 75 × 52 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, lehajtható felület, fedő és hőszabályzás
18 590 Ft

42 termék
4,1 32×
Cattara BARI
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 1660 cm², méretek 75 × 46 × 50 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, fedő és hőszabályzás, tömege 4 kg
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP191b
4,4 20×
Cattara Gril TRAPANI
- faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 1720 cm², méretek 75 × 52 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, lehajtható felület, fedő és hőszabályzás
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP191c
4,8 14×
FIELDMANN FZG 1014
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 2290 cm², méretek 90 × 62 × 126 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, tapadásmentes felület, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás és hőmérő, tömege 19,6 kg
56 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOJ404b
5,0
Weber 70th Anniversary Kettle, 57 cm Metal Grey
Grill - faszén tüzelésű, kerti, tűzrakó és gömb, méretek 107 × 67 × 72 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 17 kg
180 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBRGR055
Fieldmann FZG 1000G - Grill Típusok
4,7 20×
Fieldmann FZG 1000G
Grill - faszén tüzelésű, erkély, gömb és hordozható, grillfelület 900 cm², méretek 18 × 38 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, fedő, hőszabályzás és kivehető rács, tömege 2 kg
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ114a2
5,0
La Proromance Lava Egg Kamado 18
Grill - kamado, prémium anyagokból, faszénhez, kerti és hordozható, minőségi mázas kerámia, rozsdamentes acél rostély, öntöttvas rács szénhez, öntöttvas kémény huzatszabályozással, összecsukható polcok kampós tartozékok akasztásához, hőmérő, kerekek fékekkel, csomagos gereblyében, fogantyú a rostély és a fedőlemez emeléséhez, grill átmérője 45,7 cm, grillrács átmérője 38,3 cm, munkamagassága 78 cm, méretei 107 × 116 × 63,8 cm, tömege 62 kg
Szuper ár
225 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BUNLPRGT73
4,0
Cattara MESSINA
Grill - faszén tüzelésű, kerti és gömb, grillfelület 2025 cm², méretek 102 × 93 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, tömege 7 kg
23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara047
4,4 34×
Happy Green Grill Ball
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 1320 cm², méretek 57 × 41 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő és hőszabályzás, tömege 3,5 kg
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HPG101j
3,7
Cattara PISA 3in1
Grill - faszén tüzelésű, kerti, beépített füstölővel, 3 az 1-ben és gömb, grillfelület 1444 cm², méretek 80 × 40 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 7 kg
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara046
5,0
Weber Compact Kettle 57cm, Black
Grill - faszén tüzelésű, kerti, gömb és hordozható, grillfelület 2552 cm², méretek 61 × 61 × 61 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, füstelvezető, lehajtható felület, kerekek, fedő és hőszabályzás, tömege 10 kg
75 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR007
Fieldmann FZG 1000 - Grill Típusok
4,7 20×
Fieldmann FZG 1000
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 900 cm², méretek 22 × 35,5 × 35,5 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, fedő és kivehető rács
11 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ114a
4,5
Weber Bar-B-Kettle 57cm, Black
Grill - faszén tüzelésű, gömb, méretek 91 × 61 × 61 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, kerekek, fedő és ventilátor, tömege 10 kg
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR009
4,3
VOREL Kerek faszenes grill 52 cm
Grill - faszén tüzelésű, gömb, hordozható és állványos, grillfelület 2400 cm², méretek 152 × 70 × 70 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, hőszabályzás és kivehető rács, tömege 3,5 kg
22 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AUPRA4701a
5,0
Weber Original Kettle® E-5710 faszenes grill 57 cm Black
Grill - faszén tüzelésű, kerti és gömb, grillfelület 2342 cm², méretek 107 × 65 × 67 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga kerámia, grill anyaga acél, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
114 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR152
Weber Ranch Kettle - Grill Ingyenes
szállítás boltjainkba
Weber Ranch Kettle
Grill - faszén tüzelésű, kerti, tűzrakó és gömb, grillfelület 6936 cm², méretek 106 × 113 × 95 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga zománc, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 64 kg
778 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WBRGR054
Weber Smokey Joe® Premium - Slate Blue
Grill - faszén tüzelésű, kerti, gömb és hordozható, grillfelület 1369 cm², méretek 43 × 42 × 42 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, fedő és hőszabályzás, tömege 4,4 kg
45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR003
LotusGrill G 280 Plum Purple - Grill Típusok
LotusGrill G 280 Plum Purple
Grill - faszén tüzelésű, füstmentes, erkély és gömb, grillfelület 667 cm², méretek 21 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, levegőellátás szabályozó és kivehető rács, tömege 2,8 kg
62 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LTGGR036
5,0
La Proromance Lava Egg Kamado 18
Grill - kamado, prémium anyagokból, faszénhez, kerti és hordozható, minőségi mázas kerámia, rozsdamentes acél rostély, öntöttvas rács szénhez, öntöttvas kémény huzatszabályozással, összecsukható polcok kampós tartozékok akasztásához, hőmérő, kerekek fékekkel, csomagos gereblyében, fogantyú a rostély és a fedőlemez emeléséhez, grill átmérője 45,7 cm, grillrács átmérője 38,3 cm, munkamagassága 78 cm, méretei 107 × 116 × 63,8 cm, tömege 62 kg
196 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BUNLPRGT73
4,3
VOREL Kerek faszenes grill 52 cm
Grill - faszén tüzelésű, gömb, hordozható és állványos, grillfelület 2400 cm², méretek 152 × 70 × 70 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, hőszabályzás és kivehető rács, tömege 3,5 kg
21 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPRA4701a
LotusGrill G 280 Blazing Red - Grill Típusok
LotusGrill G 280 Blazing Red
Grill - faszén tüzelésű, füstmentes, erkély és gömb, grillfelület 667 cm², méretek 21 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, levegőellátás szabályozó és kivehető rács, tömege 2,8 kg
58 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LTGGR037
LotusGrill G 280 Deep Blue - Grill Típusok
LotusGrill G 280 Deep Blue
Grill - faszén tüzelésű, füstmentes, erkély és gömb, grillfelület 667 cm², méretek 21 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, levegőellátás szabályozó és kivehető rács, tömege 2,8 kg
58 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LTGGR038
4,8
LotusGrill XL Purple
Grill - faszén tüzelésű, füstmentes, erkély és gömb, grillfelület 1450 cm², méretek 25,7 × 43,5 × 43,5 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, levegőellátás szabályozó és kivehető rács, tömege 4,4 kg
109 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: JR101k
4,8
LotusGrill XL Green
Grill - faszén tüzelésű, füstmentes, erkély és gömb, grillfelület 1450 cm², méretek 25,7 × 43,5 × 43,5 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, levegőellátás szabályozó és kivehető rács, tömege 4,4 kg
109 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: JR101n
4,8
LotusGrill XL Red
Grill - faszén tüzelésű, füstmentes, erkély és gömb, grillfelület 1450 cm², méretek 25,7 × 43,5 × 43,5 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, hőszabályzás és kivehető rács, tömege 4,4 kg
109 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: JR101g

Gömbgrillek

A Gömbgrillek kategóriában összesen 42 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gömbgrillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gömbgrillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gömbgrillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gömbgrillek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ