Shop roku 30 dnů na vrácení

Hordószivattyúk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szállítási magasság
0,01 m
20 m
-
Max. merülési mélység
1,8 m
7 m
-
Smart
Igen
(1)
Nem
(1)
Áramlás
2000 l/h
4500 l/h
-
Teljesítmény
80 W
400 W
-
Szűrés
​​​​​

A hordószivattyú remek segítség a kertben, ha esővízzel akarsz öntözni, de kiválóan használható szerszámok elmosására és a medence leeresztésére is. A szivattyúzás során megszűri a vizet a nagyobb szennyeződésektől, és kicsi nyomáson a csatlakoztatott tömlőn keresztül az általad kiválasztott helyére szállítja. Nézd meg, mire érdemes figyelni a hordószivattyú kiválasztásakor!

Tovább

A hordószivattyú kiválasztása

A hordószivattyú kiválasztásakor fontos, hogy olyan termék mellett dönts, amely a zökkenőmentes használathoz szükséges összes paraméterrel rendelkezik, ugyanakkor lényeges, hogy olyasmiért pedig ne fizess, amire nincs szükséged. Pontról pontra végig vezetünk a kiválasztás folyamatán.

A mélység a lényeg: milyen mélyre kerülhet a hordószivattyú?

A maximális merülési mélység a hordószivattyú egyik kulcsfontosságú paramétere. Ez határozza meg, hogy mekkora tartályból tudsz vizet vételezni. Van olyan hordószivattyú, amely mindössze néhány méteres merüléssel rendelkezik, és alkalmas többek között esővizes hordókhoz, de létezik olyan típus is, amely akár 10 méterre is lemeríthető - ez utóbbiak a legigényesebb hordószivattyúk. Ideális esetben szükséges bizonyos mozgásteret hagyni a választáskor.

A hordószivattyú kiválasztásakor támaszkodhatsz a vásárlói véleményekre, amelyek a paraméterekre vonatkozóan értékes információkkal szolgálhatnak. Rendezheted ajánlati listánkat a legjobb minősítés szerint.

A hordószivattyú adott vízszállítási magassággal rendelkezik

Bár a hozam és a vízszállítási magasság kissé megkavaró lehet, ez két teljesen különböző paraméter. Vedd figyelembe, hogy a vizet egy hordóból kell felfelé szállítani adott magasságba, vagy esetleg jó lenne az emeletre eljuttatni az erkélyen lévő ágyások öntözésére - a szállítási magasság határozza meg, hogy képes lesz-e ellátni a feladatát az adott szivattyú. Ez az érték mutatja közvetlenül, hogy a hordószivattyú milyen magasra tudja feljuttatni a vizet.

Vajon fontos-e a motor teljesítménye és az áramlási sebesség egy hordószivattyú esetében

A hordószivattyú választásakor a motor teljesítménye nem annyira lényeges tényező. Azonban hatással van a fenn említett vízszállítási magasságra és nem utolsósorban az áramlási sebességre. Ezt az értéket óránként és literben adják meg. Ha hordószivattyú vásárlása előtt állsz, és a készüléket esővizes hordóhoz használnád, akkor ez az érték nem meghatározó a számodra. Medencékből és nagyobb tartályokból történő szivattyúzáshoz azonban mindig jobb, ha a készülék magasabb értékkel rendelkezik.

i

A hordószivattyú csomagjában nem mindig találsz tömlőt. Enélkül azonban nem sokra mész a hordószivattyúval! Nézd meg kerti tömlők kínálatunkat, ahol különböző típusok és méretek közül választhatsz!

Vezetékes vagy az akkus hordószivattyú - vajon melyiket jobb használni?

A hordószivattyú az energiaellátás szempontjából háromféle lehet. Az előnyök és a hátrányok meglehetősen kiegyensúlyozottak.

  • A kézi hordószivattyú nem rendelkezik motorral, és a vizet kézzel kell pumpálni. A fő előnye az alacsony ár.
  • A vezetékes hordószivattyú tápellátása egy viszonylag hosszú kábellel történik. Minél távolabb van az áramforrás, annál jobb.
  • Az akkumulátoros hordószivattyú könnyen szállítható, így magaddal viheted pl. a nyaralóba vagy bárhová, ahol nem áll rendelkezésre elektromos hálózatból nyerhető áram.

Milyen további funkciókkal rendelkezhet egy hordószivattyú?

Ha továbbra sem tudtad letenni a voksodat egyik hordószivattyú mellett sem, akkor érdekelhetnek további jellemzők is, amelyek alapján egyszerűbb lehet a választás:

  • A nyomáskapcsolós hordószivattyúk soha nem fognak szárazon futni, így pénzt takaríthatsz meg az energiaköltségeken.
  • A lebegőkapcsoló a nyomáskapcsoló egyszerűbb alternatívája. A vízszint csökkenésekor kikapcsol.
  • Amennyiben a csomagban található tömlő, amelyet az adott hordószivattyúhoz terveztek, nem kell további extra dolog beszerzésével foglalkoznod.

A hordószivattyú rendelkezhet maximálisan meghatározott szennyeződés-mérettel is, amely azt mutatja, mekkora szennyeződést tud a szűrő kiszűrni. Ez a paraméter azonban elsősorban a kutakhoz használt szivattyúk esetében lényeges - esővíz szivattyúzásakor kisebb jelentőséggel bír. 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gardena 2000/2 18V P4A - készlet Szállításra kész > 5 db
Hordószivattyú -, 2000 l/h szállítási teljesítmény, max. nyomás 2 bar, szállítási magasság 20 m, max. merülési mélység 1,8 m
62 290 Ft

2.
Bosch GardenPump 18V-2000 akku nélkül Szállításra kész 1 db
Búvárszivattyú - bemerülési mélység: 1,8 m, kábel hossza: 2,5 m,
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 32 890 Ft
38 690 Ft

7 termék
4,8
Gardena 2000/2 18V P4A - készlet
Hordószivattyú -, 2000 l/h szállítási teljesítmény, max. nyomás 2 bar, szállítási magasság 20 m, max. merülési mélység 1,8 m
62 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GARD513
5,0
Bosch GardenPump 18V-2000 akku nélkül
Búvárszivattyú - bemerülési mélység: 1,8 m, kábel hossza: 2,5 m,
+Ajándék Nabíjecí baterie pro aku nářadí Bosch melynek értéke 32 890 Ft
38 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0472
4,7
Bosch GardenPump 18V-2000 (1x2,5 Ah)
Búvárszivattyú - 2000 l/h szállítási teljesítmény, bemerülési mélység: 1,8 m, kábel hossza: 2,5 m,
54 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0471
5,0
Kärcher BP 1 Barrel
Hordószivattyú - teljesítmény 400 W, 3800 l/h szállítási teljesítmény, max. nyomás 1,1 bar, szállítási magasság 11 m, max. merülési mélység 7 m
37 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KACZ011a
3,7
Kärcher BP 1 Barrel Set
Hordószivattyú - teljesítmény 400 W, 3800 l/h szállítási teljesítmény, max. nyomás 1,1 bar, szállítási magasság 11 m, max. merülési mélység 7 m, tömege 4,6 kg
48 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KACZ011a1
Einhell Akkus szivattyú tiszta vízhez GE-SP 18 LL Li (1x4,0Ah)
Vízszivattyú - 4500 l/h szállítási teljesítmény, 0,8 bar max. nyomás, emelőmagasság 0,008 m,
60 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF318
Kärcher Akkumulátoros hordószivattyú BP 2.000-18 akku nélkül
Hordószivattyú - teljesítmény 80 W, 2000 l/h szállítási teljesítmény, max. merülési mélység 1,8 m, tömege 1,1 kg
42 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KASK012q3

Hordószivattyúk

A Hordószivattyúk kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hordószivattyúk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hordószivattyúk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hordószivattyúk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hordószivattyúk vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ