AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Pénzkazetták

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Trezor típusa
Biztonsági láda
(16)
Pénzkazetták
(38)
Kulcsszekrény
(2)
Rögzítés
Hordozható
(24)
Szabadon álló
(13)
Zár
Mechanikus
(5)
Kulcs
(36)
Külső magasság
6 cm
24 cm
-
Tömeg
0,5 kg
2,2 kg
-
Szín
Fehér
(12)
Bordó
(2)
Fekete
(16)
Piros
(2)
Kék
(7)
Ezüst
(3)
Szürke
(2)
Szűrés

A pénzkazetták bevált módját jelentik az érmék, bankjegyek és értéktárgyak biztonságos tárolásának otthon vagy a munkahelyi környezetben. A különböző típusok széles választékából választhatsz. Nagyobb mennyiségű készpénz, fontos dokumentumok vagy ékszerek tárolására jó választás egy nagyobb széf, amely több tárhelyet és kifinomultabb biztonsági rendszert kínál. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan választhatod ki az optimális pénzkazetta modellt.

Tovább

A pénzkazetta számos nagyszerű előnnyel jár

A pénzkazetta egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiségű papírpénz és érme biztonságban legyen, miközben hasznos eszközként szolgál személyes vagy szakmai pénzügyi céljaid eléréséhez. A készpénz mellett ékszereket, ezüst- vagy aranyérméket, értékpapírokat és egyéb értéktárgyakat is tárolhatsz a pénzkazetta bizonyos modelljeiben. A modern pénzkazetták különböző kivitelben kaphatók, és a következő főbb előnyökkel rendelkeznek:

  • A pénzkazetta a modelltől függően meghatározott biztonsági funkciókkal van felszerelve (zár, kód, ujjlenyomat-olvasó stb.).
  • A pénzkazetta rekesze praktikus rendszerezőkkel van felszerelve, így tökéletesen áttekintheted megtakarításaidat.
  • A pénzkazetta szolgálhat a személyes pénzügyi céljaid elérésének eszközeként vagy praktikus tartalékul a váratlan háztartási kiadásokra.
  • A modern megtakarítási számlák hagyományos alternatíváját jelenti. A növekvő megtakarítások vizualizálása egyesek számára motiváló hatással lehet.
  • A spórolt pénzed mindig rendelkezésedre áll. Ez azt jelenti, hogy szükség esetén azonnal készpénzzel fizethetsz.
  • A pénzkazetták többféle méretben és színben kaphatók. Érdekes dekorációs elemként is szolgálhatnak.

Az ideális pénzkazetták legyenek összhangban a személyes igényeiddel

A pénzkazetta elsősorban pénzeszközök (tartalékok) tárolására szolgál. Vásárlása előtt több fontos tényezőt is figyelembe kell venned, hogy a megfelelő méretű, szerkezetű és biztonsági rendszerű pénzkazettát válaszd. A pénzkazetta anyagának típusa és az általános kialakítás is jelentős szerepet játszik. Ha egyik helyről a másikra szeretnéd mozgatni, akkor érdemes fogantyúval ellátott modellt választanod.

i

Hagyományos kontra digitális pénzkazetta

A digitális pénzkazetta megfelelő alternatíva azoknak, akik szeretik a modern technológiát. A virtuális pénzkazetta segítségével bármikor közvetlenül a számládról utalhatsz pénzt a virtuális pénztárcába. Szükség esetén azonban a megtakarított pénzt egy ATM-ből kell felvenned.

A fém pénzkazetta biztonságos. Ne becsüld alá az anyagválasztást

A kemény acélból készült fém pénzkazetta nemcsak a tolvajok ellen, hanem a külső hatások okozta mechanikai sérülések ellen is megbízható védelmet nyújt pénzügyeidnek. A fémlemezből készült pénzkazetták nagyon népszerűek. A tartós műanyagból készült biztonsági pénzkazetták is kaphatók. Az anyag kiválasztásánál mindig a pénzkazetta fő funkcióját, valamint tartalmának általános értékét és jellegét tartsd szem előtt.

  • Az acél pénzkazetták rendkívül ellenállók a különböző típusú sérülésekkel szemben (a kiválasztott modellek tűzállók is lehetnek). Robusztus felépítésűek, ezért nem ideális választás, ha gyakran kell egyik helyről a másikra mozgatnod.
  • A fém pénzkazetták könnyűszerkezetűek, és gyakran praktikus fogantyúval vannak ellátva a kényelmes hordozás érdekében. A könnyűfém tartós anyag, azonban nem nyújt olyan mértékű védelmet, mint az acél. Ezért kívülről mechanikusan könnyebben megsérülhet.
  • A műanyag pénzkazetták kisebb pénzösszegek tárolására szolgálnak. A műanyag ellenálló, de csak alapszintű védelmet nyújt. A gyermek pénzkazetta leggyakrabban ebből az anyagból van készítve, és nem várható el, hogy nagy összegeket tároljanak benne.
  • A fából készült pénzkazetták dekoratívabbak, és gyakran használják őket különleges társadalmi eseményekhez (jótékonysági gyűjtés, esküvői pénzgyűjtés az ifjú párnak stb.). Az alacsony biztonsági szint miatt csak kis összegeket helyeznek el bennük.

i

Vidám pénzkazetták a gyermekek számára, amelyek fejlesztik pénzügyi műveltségüket

A gyerek perselyek játékos módon tanítják meg a kicsiknek a megtakarítást már egészen kicsi koruktól kezdve. A színes gyermek malacperselyek vidám dizájnja már első látásra magával ragadja a gyerekeket, és motiválja őket a spórolásra.

Az egyes pénzkazetták sajátos típusú biztonsággal rendelkeznek

A pénzkazetta kiválasztásakor azt is alaposan meg kell fontolnod, hogy milyen módon van lezárva. Mielőtt egy adott modell mellett döntesz, tedd fel magadnak a következő kérdéseket. Havonta egyszer, vagy naponta többször, vagy óránként többször? A használat gyakoriságából megtudhatod, hogy melyik zár típus az optimális, hogy a pénz kezelése praktikus és időtakarékos legyen.

pénzkazetta kulcsos zárral
Kulcsos zár

pénzkazetta kombinációs zárral
Kombinációs zár

pénzkazetta trezor
Trezor

Pénzkazetta - kulcsos zárral

A kulccsal zárható pénzkazetta lehetővé teszi a pénz és az érmék gyors kezelését. Ezért ideális választás olyan munkakörnyezetben, ahol a pénzkazetta folyamatos nyitása és zárása szükséges. A hosszú kódkombinációk csak késleltetnének. A kulcsos kinyitás és zárás gyors, és kielégítő védelmet nyújt a lopás ellen. A pénzkazetták általában hordozhatók. Egy kis bőröndhöz hasonlítanak, amelynek fedele felfelé nyílik.

Pénzkazetta - kombinációs zárral

A kóddal ellátott pénzkazetta egy egyedi számkombináció megadásával nyitható (a kód általában három, hat vagy nyolc számjegyű). Leggyakrabban egy forgó mechanizmusból áll, amely a helyes kombináció beírása után automatikusan kinyitja a pénzkazettát. Ez a biztonsági módszer az otthoni használatra készült vagy olyan munkahelyi környezetben alkalmazható, ahol a pénzkazettákat nem használják napi rendszerességgel.

Pénzkazetta – értéktároló trezor

Az értéktároló trezor a pénzkazetta egy speciális típusa, amely a trezorhoz hasonlít, de a biztonsági szintje alacsonyabb a trezorokhoz képest. Az ilyen típusú trezor mérete is kisebb a hagyományos trezorokhoz képest. Ugyanakkor bőséges helyet biztosítanak ékszerek, ezüst- és aranyérmék és más nagyobb értéktárgyak tárolására, amelyek nem férnek el a hagyományos pénzkazettákban.

A csúcskategóriás trezorok a pénzeszközök és értéktárgyak biztonságának csúcsát jelentik otthoni és munkahelyi környezetben egyaránt.

A pénzkazetta rendelkezik bankjegy- és érmétartó tálcával

A pénzkazetta a különböző típusú bankjegyek és érmék tárolására szolgál. Praktikus rendszerezőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a pénzkazetta tartalmának áttekinthető tárolását. Az érmék rekeszei az érmék szabványos méretéhez igazodnak, így azok jól elférnek a rendelkezésre álló helyen, és nem fognak kiborulni. Ha eurót használsz, az eurós pénzkazetta, jól fog jönni, mivel rendszerező elemei az euróbankjegyek és -érmék méretéhez igazodnak.

Originál pénzkazetta
Originál pénzkazetta

Malacpersely
Malacpersely

A pénzkazetta megtanít takarékoskodni

A pénzkazetta leggyakrabban szükséges munkaeszközként szolgál a különböző napi és szezonális műveletekben. A pénzkazetta azonban hasznos eszköz lehet ahhoz is, hogy megtanítsa neked, hogyan kell helyesen spórolni. Először is célt kell kitűznöd, hogy mire és mennyit szeretnél megtakarítani. Határozd meg, hogy milyen időközönként és mennyit fogsz a pénzkazettába tenni. Légy következetes, és ne vegyél ki pénzt a pénzkazettából, amíg el nem éred a kívánt összeget.

Az eredeti pénzkazetták nagyszerű ajándékot jelentenek

A pénzkazetta nem csak egy praktikus eszköz a pénz tárolására. Az eredeti pénzkazetták vonzó dizájnnal rendelkeznek, amely első látásra megragadja a tekintetet. A névvel ellátott pénzkazetta szép ajándék egy munkahelyi kollégának vagy egy takarékos apukának. A pénzkazetták számos változatban és formában léteznek. A dizájnos modellek azonban inkább dekoratívak, ezért nem alkalmasak nagy összegű pénzösszegek, értékes ékszerek vagy érmék hosszú távú tárolására.

Jó, ha a pénzkazetta ellenáll az idő múlásának. Nem tudsz választani a gazdag kínálatból? A pénzkazetták vélemények és tesztek alapján hasznos útmutatóként szolgálnak az egyéni igényeidnek leginkább megfelelő modell kiválasztásához.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
M. A. T. Group, 250 × 180 × 90mm Szállításra kész > 10 db
Persely - mérete: 9×25×18 cm, zár: kulcs, tömege 1,196 kg
3 990 Ft

2.
Richter Czech TS.3010 Szállításra kész 2 db
Persely - mérete: 9×25×18 cm, zár: mechanikus, tömege 1,18 kg
6 890 Ft

3.
Richter Czech TS.3008 Szállításra kész > 5 db
Persely - mérete: 9×16×20 cm, zár: mechanikus, tömege 0,9 kg
6 590 Ft

Még több
42 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
M. A. T. Group, 250 × 180 × 90mm
Persely - mérete: 9×25×18 cm, zár: kulcs, tömege 1,196 kg
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MATTR007
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Richter Czech LC.2006
Persely - mérete: 8,5×16,5×13,1 cm, zár: kulcs, tömege 0,81 kg
7 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH477
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Richter Czech LC.2010
Persely - mérete: 8,5×23×19 cm, zár: kulcs, tömege 1,32 kg
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH607
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,4
Rottner HOME STAR CASH-4
Persely - mérete: 9×30×24,5 cm, zár: kulcs, tömege 2 kg
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROTSE074
5,0
SAFEWELL 30 Pénzkazetta, szürke
Miniszéf - mérete 9cm × 30cm × 24cm, zárás módja kulcs, szürke kivitel, hordozható, tömege 1,6 kg
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAFEWLL010
4,7 12×
SAFEWELL 25 Pénzkazetta, kék
Miniszéf - mérete 9cm × 25cm × 18cm, zárás módja kulcs, kék kivitel, hordozható, tömege 1,1 kg
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAFEWLL009
4,6 22×
Richter Czech TS.0130.C
Persely - mérete: 9×20,5×16 cm, zár: kulcs, tömege 0,87 kg
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH288
4,2
Rottner HOME STAR CASH-2
Persely - mérete: 9×20×16,5 cm, zár: kulcs, tömege 1,1 kg
6 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROTSE072
4,7 12×
SAFEWELL 20 Pénzkazetta, szürke
Miniszéf - mérete 9cm × 20cm × 16cm, zárás módja kulcs, szürke kivitel, hordozható, tömege 0,8 kg
3 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAFEWLL007
4,6 24×
Richter Czech TS.3006
Persely - mérete: 8×15×11,5 cm, zár: mechanikus, tömege 0,9 kg
4 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH694
4,6 14×
Richter Czech TS.3008
Persely - mérete: 9×16×20 cm, zár: mechanikus, tömege 0,9 kg
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH695
5,0
SAFEWELL 25 Pénzkazetta, piros
Miniszéf - mérete 9cm × 25cm × 18cm, zárás módja kulcs, piros kivitel, hordozható, tömege 1,1 kg
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAFEWLL008
4,9 11×
Richter Czech TS.3010
Persely - mérete: 9×25×18 cm, zár: mechanikus, tömege 1,18 kg
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH688
4,6 20×
Richter Czech TS.0140.C
Persely - mérete: 9×15,5×12 cm, zár: kulcs, tömege 0,56 kg
4 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH287
3,9
Richter Czech TS.0110.C
Persely - mérete: 9×33×23,5 cm, zár: kulcs, tömege 1,7 kg
7 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH290
5,0
Rottner HOME STAR CASH-3
Persely - mérete: 9×25×18,5 cm, zár: kulcs, tömege 1,4 kg
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROTSE073
4,0
Rottner WIEN kék
Persely - mérete: 9×30×24 cm, zár: kulcs, tömege 2,2 kg
15 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROTSE061a
4,4 19×
Richter cseh TS0120.C
Persely - mérete: 9×25,5×20 cm, zár: kulcs, tömege 1,34 kg
6 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH289
M. A. T. Group pénzkazetta 200 × 160 × 90 mm
Persely - mérete: 9×20×16 cm, zár: kulcs, tömege 1 kg
3 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MATTR006
VOREL Pénztárgép - könyvutánzat 240x155x55mm
Persely - mérete: 24×15,5×5,5 cm, zár: kulcs, tömege 0,8 kg
8 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP3000
4,7 12×
SAFEWELL 25 Pénzkazetta, kék
Miniszéf - mérete 9cm × 25cm × 18cm, zárás módja kulcs, kék kivitel, hordozható, tömege 1,1 kg
3 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAFEWLL009
5,0
Rottner LONDON
- mérete: 11×37×29 cm, zár: kulcs, tömege 2,1 kg
24 900 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROTSE060
VOREL pénztár - könyvutánzat 180x115x55mm
Persely - mérete: 18×11,5×5,5 cm, zár: kulcs, tömege 0,5 kg
6 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2999
VOREL pénztárgép 300x240x90mm fekete, 2 billentyűvel
Persely - mérete: 9×24×30 cm, zár: kulcs, tömege 1,5 kg
11 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2998

Pénzkazetták

Pénzkazetták

A Pénzkazetták kategóriában összesen 42 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pénzkazetták Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pénzkazetták A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pénzkazetták A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pénzkazetták vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ