AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Reer SilentGuard Baby pink

Termékkatalógus
Reer SilentGuard Baby pink
5 1 értékelés
Hallásvédő gyerek - alkalmas magas zajszintű környezetbe, kagyló, konstrukció anyaga műanyag, habszivacs kagyló, hangcsillapítás 25 dB-ig, összecsukható, ajánlott 1 éves kortól, rózsaszín kivitel
Változat
10 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAls5015 Termékszám:  4013283530740
Reer SilentGuard Baby pink 10 090 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Reer SilentGuard Baby pink

Védelem az érzékeny gyermekfülek számára. A SilentGuard Baby fülvédő megbízható védelmet nyújt a káros hangok ellen és megelőzi a hallás esetleges károsodását. Minden 80 decibel feletti hang (pl. fűnyírók, tömeg a hoki- vagy focimeccseken) hosszú távon károsan hatnak a hallásra.

A Reer SilentGuard Baby rózsaszín fülvédő legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen illeszkedik, és a mérete változtatható ahogy a gyermek nő
  • Az állítható fejpántnak köszönhetően kényelmes viselet (47-54 cm)
  • Megakadályozza a nyomáspontok kialakulását a gyermek érzékeny fején
  • Nagyon kicsi és könnyű fülvédő
  • Összecsukható kialakítás
  • Bőrbarát és tartós anyagokból készült, könnyen tisztítható
  • Az EN 352-1 szabvány szerint tesztelve

Megbízható védelem

A csecsemők és kisgyermekek hallása még nem teljesen fejlett, ezért különösen érzékenyek a zajra. A 85 decibel feletti zaj, például egy repülőtéren vagy tűzijátékok során, káros a gyermekek érzékeny fülére, és maradandó halláskárosodást okozhat. Ezért a lehető legjobban meg kell védened gyermeke hallását. Minél hangosabb a hang, annál gyorsabban következik be a károsodás. 110 decibel feletti zaj (pl. tűzijáték, autódudálás a közvetlen közelben) azonnali halláskárosodást okozhat. A 25 SNR (Single Number Rating) szigetelő hatásával a fülvédők megbízható védelmet nyújtanak az érzékeny gyermekfülek számára. A 25 SNR értékű csillapítás azt jelenti, hogy a hangerő átlagosan 25 decibellel csillapodik, mielőtt a dobhártyát érné. Ez azt jelenti, hogy a hangos zajok általában ártalmatlan szintre (80 decibel alá) csökkennek.

Nagyfokú kényelem

A tépőzáras fejpántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik és együtt nő a gyermekkel. A puha, rugalmas fejpánt a tépőzárnak köszönhetően rugalmasan állítható. A fejpánt egyedileg beállítható a gyermek fejméretéhez, így az ütődések nélkül szilárdan illeszkedik, és így optimális kényelmet biztosít. A puha és vékony fejpánt még az alvó gyermekeket sem zavarja. Nagyon kényelmes viselet a könnyű és puha fülkagylónak köszönhetően. A védő formája pontos illeszkedést biztosít a kisgyermekek fülén. A különösen könnyű, zajcsökkentő anyagok használatának köszönhetően a hallásvédők extra könnyűek és nagyfokú kényelmet biztosítanak. A puha, bőrbarát fülhallgató különösen kényelmes. Mivel a fülvédők nincsenek fixen a fejpánthoz rögzítve, hanem rugalmasan mozgathatók, mindig pontosan a fülre lehet őket helyezni.

Alkalmas:
A SilentGuard termékek között megtalálhatók 12 hónapos csecsemők számára készült hallásvédők, valamint iskolások számára készült modellek is. Míg a SilentGuard Baby optimálisan a kicsik (12-24 hónapos korig) igényeihez lett tervezve, a növelhető méretű SilentGuard Kids 24 hónapos és idősebb gyermekek számára alkalmas. Mindkét modell kék és rózsaszín színben kapható. Részletek: - megbízható védelem a káros hangok ellen (SNR=25).

Paraméterek

Típus
Kagyló Kész!
Alkalmas
Gyerekek Kész!
Használat
Többszöri használat Kész!
Hangcsillapítás
25 dB Kész!
Konstrukció anyaga
Műanyag Kész!

Típus

Típus
Kagyló Kész!
Alkalmas
Gyerekek Kész!
Használat
Többszöri használat Kész!

Hangcsillapítás

Hangcsillapítás
25 dB Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Műanyag Kész!
Fülhallgatók/füldugók anyaga
Hab Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Összecsukható Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak, Lányoknak Kész!
Alsó korhatár
1 éves kortól Kész!

Tanúsítvány

Tanúsítvány
EN 352 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: Reer SilentGuard Baby 

További változatok Reer SilentGuard Baby pink termékhez:

Reer SilentGuard Baby blue

Hallásvédő gyerek - alkalmas magas zajszintű környezetbe, kagyló, konstrukció anyaga műanyag, habszivacs kagyló, hangcsillapítás 25 dB-ig, összecsukható, ajánlott 1 éves kortól, kék kivitel
Infó 10 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Reer SilentGuard Baby pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reer SilentGuard Baby pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reer SilentGuard Baby pink.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ