Shop roku AlzaBoxy Q1

Rezgőcsiszolók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tápellátás
Hálózati
(20)
Akkus
(17)
Csiszolólap
Kerek
(2)
Téglalap alakú
(16)
Delta
(24)
Papírelakadás
Tépőzár
(29)
Bilincses rendszer
(10)
Rezgések száma
550 ford/perc
26000 ford/perc
-
Csomag tartalma
Csiszolópapír
(28)
Por elleni zsák
(16)
Elszívó adapter
(5)
Vágókorong
(4)
Hordtáska
(4)
Szűrés

A rezgőcsiszolók nagyon egyszerű eszközök, amelyek különösen alkalmasak a fa csiszolására. Segítségükkel a régi festék- és lakkrétegeket is el lehet távolítani a fáról. A csiszolólap erős rezgése ellenére a vibrációs csiszoló kellő kényelmet nyújt a munkavégzés során. Lássuk, mire kell figyelni a megfelelő rezgőcsiszoló kiválasztáskor.

Tovább

Rezgőcsiszoló vagy excentercsiszoló?

Talán már hallottad az excentercsiszoló kifejezést. Ezek az eszközök a csiszolófelület alakjában különböznek a rezgőcsiszoló szerszámoktól. Míg a rezgőcsiszoló felülete téglalap, négyzet vagy delta alakú, addig az excentercsiszoló felülete általában kör alakú. Ez az oszcilláció mellett a forgást is lehetővé teszi, így az excentercsiszoló hatékonyabb lehet.

Mire kell figyelni rezgőcsiszoló választásakor?

Lássuk, melyek a legfontosabb paraméterek, amelyeket figyelembe kell venni a rezgőcsiszoló kiválasztásakor.

A vibrációs csiszolók az energiaellátás típusa szerint osztályozhatók

Az energiaellátás típusa szerint a rezgőcsiszolók a következő típusokba sorolhatók:

  • Az akkus rezgőcsiszolók újratölthető akkumulátorral rendelkeznek, így nem kell munka közben a kábel csatlakoztatásával foglalkoznod. Az akkumulátor miatt azonban a vezeték nélküli rezgőcsiszoló nehezebb.
  • Az elektromos rezgőcsiszoló a működéséhez hálózati csatlakozásra van szükség, így kevésbé mobilis. Másrészt viszont előnye lehet az akkumulátor hiánya miatti kisebb súly.

Multifunkcionális rezgőcsiszoló
Akkus rezgőcsiszoló

Vibrációs csiszoló
Elektromos rezgőcsiszoló

A rezgőcsiszolók teljesítménye az egyik legfontosabb paraméter

A rezgőcsiszoló teljesítménye nagyon fontos tulajdonság. Minél nagyobb a csiszolási felület, és minél durvább csiszolópapírt használsz, annál nagyobbnak kell lennie a rezgőcsiszoló teljesítményének. A kisebb, delta alakú csiszolók esetében az alkalmi használatra elegendő az 50 W körüli teljesítmény. Gyakori használat esetén, vagy durvább csiszolópapír alkalmazása esetén válassz 100 W feletti teljesítményű modellt. Ha gyakran használod az eszközt durva csiszolópapírral, 200 W-os teljesítményt ajánlunk.

A rezgőcsiszoló alakja

Rezgőcsiszolók többféle alakban kaphatók.

Vibrációs csiszoló
Téglalap alakú rezgőcsiszoló

Vibrációs csiszoló
Delta rezgőcsiszoló

A vibrációs csiszoló rezgésszáma is fontos

A vibrációs csiszoló rezgésszáma határozza meg az eszköz erősségét és a csiszolás gyorsaságát. Minél nagyobb a rezgésszám, annál jobb a csiszolás. A rezgésszám általában 20 000 - 30 000 rezgés között van percenként. A pontos számot a termék paraméterei között találod.

i

Vigyázz, ne keverd össze a rezgések számát és a fordulatszámot. Lényegében mindkettő ugyanazt jelenti, azonban a rezgésszám kétszerese a fordulatszámnak.

A rezgőcsiszoló markolatának típusa

A rezgőcsiszoló lehet egy- vagy kétkezes is.

  • Az egykezes rezgőcsiszoló könnyebben kezelhető. Kisebb felületek, sarkok és élek csiszolásához alkalmas. Az egykezes csiszolók általában kisebb teljesítményűek, mint a kétkezes csiszolók.
  • A kétkezes vibrációs csiszolók általában erősebbek, és vízszintes helyzetben történő munkavégzésre alkalmasak. Hátrányuk az egykezes csiszolókkal szemben, hogy általában nehezebben kezelhetőek.

A rezgőcsiszoló súlya

A rezgőcsiszoló súlya becsapós paraméter lehet, hiszen mind a könnyebb, mind a nehezebb vibrációs csiszoló eszközöknek megvannak az előnyei és hátrányai. Minél könnyebb a csiszológép, annál könnyebben kezelhető, ugyanakkor vízszintes helyzetben történő munkavégzés során a nagyobb súly előnyös. Egy nagyobb súlyú rezgőcsiszoló eszközt nem kell olyan erősen lenyomni. A rezgőcsiszolók súlya általában 1-5 kg.

A vibrációs csiszolók speciális funkciói

  • A csiszolópapír cserélhetősége lehetővé teszi, hogy a vibrációs csiszolót többféleképpen lehessen használni.
  • A rezgésszabályozás segítségével optimális csiszolási eredmény érhető el.
  • A gyűjtőkosár összegyűjti a lecsiszolt anyagot, és segít tisztán tartani munkakörnyezetet.
  • A porszívó csatlakoztatására szolgáló adapter porszívó csatlakoztatására szolgál, amely a gyűjtőkosár helyett használható.
  • A csiszolópapírok tépőzáras rögzítése gyorsabb és gazdaságosabb a fémbilincses rendszerhez képest, amelynél hosszabb csiszolópapírra van szükség.

Vibrációs csiszoló tartozékok

A rezgőcsiszoló tartozékok közé tartoznak például a csiszolópapírok, papírszűrők, csiszolólapok, védőpárnák vagy porzsákok. Ellenőrizd az adott vibrációs csiszoló termékleírásában, hogy a kiválasztott eszköz rendelkezik-e a szükséges tartozékokkal, vagy külön kell megvásárolnod azokat.

A csiszolási eredmény befolyásolása

Az eltávolított anyag mennyiségét, amelyet a vibrációs csiszoló a csiszolás során eltávolít, befolyásolhatja a kiválasztott csiszolópapír, a nyomás mértéke, a csiszolási sebesség, valamint egyes modelleknél a rezgésszám is. A csiszolópapír típusa a szemcsemérettől függ. Minél nagyobb a szemcseméret, annál finomabb a papír, és annál kevesebb anyagot távolít el csiszolás során.

A perforált csiszolópapírok lehetővé teszik a por elszívását és eltávolítását.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
37 termék
Bosch EasySander 18V-8 - akku és töltő nélkül, karton (0.603.3E3.000)
Rezgőcsiszoló - akkus, 22000 rezgés/perc, delta csiszolótalp, tépőzáras, porszűrő, tömege 1,2 kg, csiszolópapír és por elleni zsák a csomagban
21 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCh08428
Bosch PSM 200 AES, koffer (0.603.3B6.000)
Rezgőcsiszoló - 200 W teljesítmény, 26000 rezgés/perc, téglalap alakú és delta csiszolótalp, tépőzáras, fordulatszám szabályozás, antivibrációs fogantyú és porszűrő, tömege 1 kg, csiszolópapír és por elleni zsák a csomagban
39 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCh08427
EXTOL PREMIUM 8891845
Rezgőcsiszoló - akkus, 11000 rezgés/perc, delta csiszolótalp, tépőzáras, antivibrációs fogantyú, tömege 1,2 kg
11 530 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MADZ421
Bosch PSM 100 A, karton (0.603.3B7.000)
Rezgőcsiszoló - 100 W teljesítmény, 26000 rezgés/perc, delta csiszolótalp, tépőzáras, porszűrő, tömege 0,9 kg, csiszolópapír és por elleni zsák a csomagban
22 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCh08426
5,0
PowerPlus POWDP50300 - 20V, akkumulátor nélkül
Rezgőcsiszoló - akkumulátoros, 24000 rezgés/perc, téglalap alakú csiszolótalp, tépőzáras, tömege 0,001 kg, csak csiszoló a csomagban
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LCx917
Ryobi R18CK9-252S - Akkus szerszámkészlet Ingyenes
szállítás boltjainkba
Ryobi R18CK9-252S
Akkus szerszámkészlet - 18 V, 2× akkumulátor, 5000 mAh, töltő, LED lámpa, hordtáska,, szerszám típusok: 9 (csavarhúzó,sarokcsiszoló,csiszológép,dekopírfűrész,körfűrész,oszcillációs csiszoló,ütvecsavarozó)
325 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RYOBI745
Bosch PSS 250 AE, koffer (0.603.340.200)
Rezgőcsiszoló - 250 W teljesítmény, 24000 rezgés/perc, téglalap alakú és delta csiszolótalp, bilincses rendszer, fordulatszám szabályozás, antivibrációs fogantyú és porszűrő, tömege 1,6 kg, csiszolópapír és por elleni zsák a csomagolásban
Szuper ár
37 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCh08423
Ryobi R18CK4B-252S
Akkus szerszámkészlet - 18 V, 2× akkumulátor, 5 Ah, hordtáska, szerszám típusok: 4 (fúró,sarokcsiszoló,csiszológép,dekopírfűrész), tartozékok
210 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RYOBI539
Ryobi R18PS-0
Rezgőcsiszoló - akkumulátoros, 11000 rezgés/perc, delta csiszolótalp, tépőzáras, antivibrációs fogantyú és porszűrő, tömege 1,06 kg, csiszolópapír a csomagban
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RYOBI277
GÜDE DS 140
Rezgőcsiszoló - 200 W teljesítmény, 12000 rezgés/perc, delta csiszolótalp, tépőzáras, saját porelszívó rendszer, tömege 1,2 kg, csiszolópapír a csomagolásban
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GUDE123
GÜDE FS 90.1
Rezgőcsiszoló - 220 W teljesítmény, 12000 rezgés/perc, delta csiszolótalp, tépőzáras, saját porelszívó rendszer, tömege 1,2 kg, csiszolópapír a csomagolásban
20 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GUDE125
GÜDE Delta DS 18-0
Rezgőcsiszoló - akkus, 550 rezgés/perc, delta csiszolótalp, tépőzáras, saját porelszívó rendszer, tömege 0,88 kg, csiszolópapír a csomagolásban
16 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GUDE124
ASIST AE3V22DN vibrációs daráló 220W
Rezgőcsiszoló - 220 W teljesítmény, 12000 rezgés/perc, téglalap alakú csiszolótalp, tépőzáras, tömege 2 kg
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WTRX047

Rezgőcsiszolók

Rezgőcsiszolók

A Rezgőcsiszolók kategóriában összesen 37 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó rezgőcsiszolók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább rezgőcsiszolók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb rezgőcsiszolók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: rezgőcsiszolók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ