Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Shelly Pro EM 50A, WiFi

Termékkatalógus
Shelly Pro EM 50A, WiFi
5 1 értékelés
Energiafelhasználás mérő - Shelly Pro EM 50 A, teljesítménymérő, WiFi
44 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Shell23_036 Termékszám:  SHELLY-PRO-EM50
Shelly Pro EM 50A, WiFi 44 190 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Shelly Pro EM 50A, WiFi

A Shelly Pro EM 50 A egy 1 fázisú teljesítménymérő, amellyel megfigyelheted bármely háztartási készülék, elektromos áramkör és irodai berendezés energiafogyasztását. Wi-Fi, Bluetooth és LAN csatlakozási lehetőséget, valamint DIN-szerelést kínál. A szkriptelés, Webhooks, MQTT, WebSocket, HTTPS, UDP, TLS és egyéni tanúsítványok támogatását kínálja. MODBUS-támogatást is nyújt a feszültség, az áram, a teljesítmény és az energia számára. Ez lehetővé teszi a fogyasztás és a pillanatnyi feszültség-, áram- és teljesítményértékek pontos mintavételezését. A Shelly Pro EM-mérő mind a termelt, mind a felhasznált energiát ki tudja számítani. Megelőző mérésekre is használható a HVAC, a légkompresszorok, a hűtőszekrények és más berendezések rendellenes viselkedésének megfigyelésével.

A Shelly Pro EM 50 A teljesítménymérő főbb jellemzői, WiFi


  • Egyfázisú villanyóra
  • Bármely háztartási készülék, elektromos áramkör és irodai berendezés energiafogyasztásának ellenőrzésére használható.
  • Támogatja a parancsfájlokat, a webhookot, az MQTT-t, a WebSocketet, a HTTPS-t, az UDP-t, a TLS-t és az egyéni tanúsítványokat
  • A Shelly Pro EM 50 A képes kétirányú fogyasztást kiszámítani
  • Megelőző mérésekre is használható a HVAC, a légkompresszorok, a hűtőszekrények és egyéb berendezések rendellenes viselkedésének megfigyelésével.
  • Mérni tudja a megújuló forrásokból felhasznált és előállított energiát.
  • 60 napig tárolja a mért adatokat
  • Kompatibilis az Alexa, Google Home, Android és iOS rendszerekkel
  • A hangalapú asszisztenssel kombinálva hanggal vezérelhető.

A Shelly Pro EM 50 A készen áll a fotovoltaikára

A Shelly Pro EM 50 A segít a megújuló forrásokból felhasznált és előállított energia mérésében. Konfigurálható 2A relé kimeneti terhelésvezérlést kínál a megújuló forrásokból előállított többletenergia átirányítására az otthoni elektronikus eszközökre az energiafogyasztás optimalizálása érdekében. Használható autód vagy háztartási készülékeid feltöltésére, ha a napelemes rendszer többletenergiát mutat. A Shelly Pro EM 50 A támogatja az mjS scriptinget, amely lehetővé teszi további funkciók létrehozását. A mért adatokat 60 napig tárolja.

A Shelly Pro EM 50 A kompatibilis az Alexa, a Google Home, az Android és az iOS rendszerekkel.

A Shelly Pro EM 50 A kompatibilis az Alexa, a Google Home, az Android és az iOS rendszerekkel. A hangalapú asszisztenssel kombinálva a hangoddal vezérelheted. Támogatja továbbá az MQTT, WebSocket, HTTPS, UDP, TLS és egyéni tanúsítványokat, valamint a Modbus TCP-t. A szkriptelési funkciók lehetővé teszik az összetett jelenetek végrehajtását, és szélesebb körű felügyeleti lehetőségeket biztosítanak. A Shelly Pro EM 50 A ideális kiegészítője az intelligens otthonnak.

Méretei:9,4 × 6,9 × 1,9 cm

Tömeg:63 g


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shelly Pro EM 50 A, WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shelly Pro EM 50 A, WiFi.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ