A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Popszegecshúzó

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szegecselő fogó típusa
(10)
Anyákhoz
(8)
Vak szegecsekhez
(3)
Kiegészítők
(1)
(10)
Hossz
14 mm
525 mm
-
Szegecsek minimális átmérője
2,4 mm
8,9 mm
-
Szegecsek maximális átmérője
4 mm
8,9 mm
-
Rendeltetés
Szegecsanyához
(6)
Gombokhoz
(1)
Univerzális
(5)
Lemezvágás
(2)
Bőrlyukasztó
(2)
Kárpitozáshoz
(1)
Típus
Szegecselő
(27)
Hajlított
(1)
Gyorsszorító
(1)
Készlet
Igen
(4)
Nem
(20)

Minőségi popszegecshúzó vagy szegecselő fogót keresel, amelynek köszönhetően gyorsan és játékosan megbirkózhatsz a feladattal? A szegecshúzó egy olyan szerszám, amelyet a szegecsek eltávolítására használnak. A szegecselés pedig egy olyan folyamat, amikor egy vagy több szegecs (vagy más néven popszeg) beütése révén két vagy több anyagot összekötünk, ehhez pedig a popszegecselő szükséges. Olvass tovább, és tudj meg többet ezekről a praktikus eszközökről.

Tovább

Mire való a popszegecselő?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mire való a szegecselő fogó, akkor olvasd el az alábbi sorokat. A popszegecselő működése pofonegyszerű, emellett ez egy hasznos szerszám, amellyel két anyagot tudunk összefogatni annak érdekében, hogy létrehozzunk egy úgynevezett szegecselt kötést. A popszegecselő fogók használata általában egy gyors és tartós rögzítési módszert tesz lehetővé, amelyet sokféle iparágban alkalmaznak, beleértve az építőipart, a bútorkészítést, a textilgyártást és egyéb iparágakat. A szegecselő minden ezermesternek jól jön a műhelyben.

  • A szegecselő erős kötéseket hoz létre két anyag között különösebb erőfeszítés nélkül.
  • A szegecselő használata nem nehéz, és egy idő után a kedvenc szerszámoddá válik.
  • A kézi popszegecselő nem igényel elektromos csatlakozást, így sokoldalúan használható szinte bármilyen környezetben.

i

Hogy néz ki a popszegecshúzó?

A szegecshúzó általában egy fogóhoz hasonló eszköz, amelynek a végén egy speciális formájú hegy van. Ez a hegy segít abban, hogy könnyen és biztonságosan megfogjuk a popszegecset, majd ki tudjuk húzni azt a helyéről.

Nem tudod, hogyan kell használni a szegecselő fogót?

Úgy gondolod, hogy a popszegecselő használata nehéz? Ne aggódj, ez nem rakétatudomány, és egy kis gyakorlással pillanatok alatt mindkét kezeddel megtanulod használni a popszegecshúzó fogót. Először is fúrd át az összekötendő anyagot egy fúrószárral. Ezután a fogóval szorítsd meg a szegecset, hogy szétfeszüljön, végül pedig egyszerűen a szegecselő fogó letépi a szegecs végét. Ahhoz, hogy a munkád igazán sikeres legyen, ne feledd, hogy a rögzítőszegeknek hosszabbnak kell lenniük, mint az összekötendő anyagok vastagsága, hogy a tüskéket rögzíteni tudja.

Milyen popszegecshúzó szerszámok találhatóak kínálatunkban?

A popszegecshúzó lehet kézi vagy elektromos, és a szegecselés céljától függően változó méretű és típusú szegecseket használhat. A szegecsek eltávolításához használható popszegecshúzó többféle típusban kapható. Választhatsz kézi vagy karos modellt is, de kaphatók anyákhoz vagy vak szegecsekhez való popszegecshúzó eszközök is.

Kézi szegecselő fogó nehéz munkához

kézi popszegecselő azok számára alkalmas, akik nehéz körülmények között dolgoznak, és csak a kezükre valamint a nyers erőre támaszkodhatnak. A kézi szegecselő lehetővé teszi az anyaszegecselést és a szakítószegecselést. A legtöbb kézi szegecselő fogó speciális karos kialakítása akár 40 % erőkifejtést is megtakarít. A fogók pofái általában rendkívül kemény acélból készülnek.

Mikor hasznos a popszegecshúzó?

A szegecshúzó a szegecsek felszedéséhez akkor hasznos, ha csak az egyik oldalról férsz hozzá az összekötendő anyagokhoz. A popszegecshúzó addig húzza a leszakadó szegecset, amíg a szegecs leszakadó része el nem válik. A leszakadó szegecsekhez való szegecshúzó fogókat különböző minőségben és különböző típusú szegecsekhez gyártják. Az alap változatok az alumínium szegecsekhez készültek, míg a jobb minőségűek acél vagy akár rozsdamentes acél szegecsek kezelésére is alkalmasak.

i

Az akkus szegecselő fáradságot takarít meg

A vezeték nélküli szegecselő még egyszerűbbé teszi az anyagok összeillesztését. Nagy előnye, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is egyszerűen használható és nem függ semmilyen áramforrástól. Munka előtt ne feledd, hogy az elektromos popszegecselő fogót fel kell tölteni.

A popszegecselő fogót a szegecs átmérője és anyaga szerint válasszuk ki

A popszegecselő fogót a szegecsek minimális és maximális átmérője és a szegecsek anyaga alapján szükséges kiválasztani. A kifejezetten finom szegecsek megmunkálására is kapható szegecselő, amely például az elektronikához alkalmas. A robusztusabb szegecselő fogókat viszont masszívabb anyagok megmunkálására tervezték. A szegecsek készülhetnek alumíniumból, acélból vagy rozsdamentes acélból. Ettől függ az is, hogy milyen típusú popszegecselő fogóra van szükséged.

A popszegecselő fogók különböző méretekben kaphatók. Ha tudod, hogy kihívást jelentő körülmények között fogsz dolgozni, ahol minden plusz centi számít, fontold meg egy kisebb szegecselő megvásárlását, amely szűk helyeken is könnyedén használható.

Speciális szegecselők

Az anyaszegecselő fogó a szegecselő fogók egy speciális típusa. Lehetővé teszi az anyaszegecsek beépítését közvetlenül az anyagba. Ezek a fogók segítenek abban, hogy szilárd menetes kötést alkalmazz különböző anyagoknál anélkül, hogy a menet előfúrására lenne szükséged. Ez a fogó megkönnyíti a menetes kötések gyors felhelyezését a legkülönbözőbb anyagokba, a fémektől kezdve a műanyagokon át a bőrig és a kárpitokig.


i

A munkavédelem az első

A munkavédelemnek mindig az első helyen kell állnia. Ezért vásárolhatsz tőlünk különféle munkaruhákat is. A jó minőségű felszereléshez hozzátartozik a jó overall, a munkakesztyű, a bakancs és a védősisak.

Hogyan ápoljuk a szegecselő fogót?

Annak érdekében, hogy a popszegecselő megőrizze kiváló állapotát, megfelelő módon kell gondoskodni róla. Biztosan nem szeretnéd, ha ez a hasznos eszköz néhány óra munka után használhatatlanná válna. Minden használat után fontos, hogy megfelelően megtisztítsd a szegecselőt a maradék anyagtól és portól. A mozgó alkatrészeket is rendszeresen ellenőrizd és szükség esetén olajozd meg azokat. A korrózió megelőzése érdekében tárold a szerszámokat száraz helyen.

A pneumatikus szegecselő sűrített levegővel működik. Ez gyors és hatékony szegecselést biztosít minimális fizikai erőfeszítéssel. Nagy előnye, hogy rövid idő alatt rengeteg és pontos szegecselés végezhető el a segítségével.

Pár tipp a popszegecshúzó és a popszegecselő fogókhoz

A szegecselő egy sokoldalú eszköz, amely bizonyos helyzetekben elengedhetetlen. Akár kézi szegecselő fogót, akár elektromos változatot vásárolsz, pár tipp jó jöhet a velük való munkához. Egy egyszerű szegecselő tökéletesen elegendő a közönséges méretű alumíniumszegecsekhez. A nagyobb acél vagy rozsdamentes acél szegecsekhez karos popszegecselő fogóra vagy szegecsanya fogóra lesz szükséged. Általában minél nagyobb a szegecs átmérője, annál nagyobb karra van szükség. Az összetett szegecseléshez pedig már pneumatikus szegecselőre vagy akár szegecselőpisztolyra is szükséged lehet.

i

A legjobb szegecselőt keresed?

Érdekel, hogy melyik a legjobb szegecselő? Olvasd el, mit mondanak ügyfeleink az egyes típusokról. Az ő tapasztalataikra is alapozhatod a döntésed.

A megfelelő szegecshúzó kiválasztása

Amikor popszegecshúzó fogót választunk, fontos figyelembe venni a tervezett felhasználási területet és a szükséges méreteket. A megfelelő méretű és típusú popszegecshúzó kiválasztása garantálja, hogy hatékonyan tudjuk elvégezni a munkát anélkül, hogy kárt okoznánk az alkatrészekben vagy a környezetben.

i

Kínálatunkban számos márka közül választhatsz. YATO, Extol Premium vagy WERKZEYT popszegecshúzó eszközt keresel? Nálunk ezeket és sok mást is megtalálhatsz.

Milyen anyagú szegecsekhez használható a popszegecshúzó?

A szegecshúzó eszközök többféle anyagú szegecsekhez használhatók. Akár alumínium, acél, réz, rozsdamentes acél vagy műanyag szegecsről van szó, kínálatunkban biztosan megtalálod a megfelelő popszegecshúzó szerszámot.

A szegecshúzó típusai

A popszegecshúzó eszközök lehetnek szegecselő, csípő, gyorsszorító vagy hajlított típusúak is.

A popszegecshúzó eszközök rendeltetése

A popszegecshúzó fogók kiválóan alkalmasak olyan helyzetekre, ahol erős és tartós rögzítésre van szükség, és más rögzítési módszerek nem lennének hatékonyak vagy praktikusak.

  • Építőipar: egy szegecshúzó nagyon hasznos az építőiparban, például fa- vagy fémkeretekhez.
  • Bútorkészítés és textilipar: a bútorok kialakításakor használható a popszegecshúzó a különböző részek megmunkálására.
  • Csomagolás: a popszegecshúzó szerszámokat a csomagolóiparban is alkalmazzák, például dobozoknál vagy kartonoknál.
  • Autóipar: a popszegecshúzó az autógyártás során is használható a járműalkatrészek összeszerelésére.
  • Művészet és kézművesség: a szegecshúzó különböző kreatív projektek során is használható, például képek, poszterek vagy egyéb művészeti alkotások esetében.

A popszegecshúzó és a szegecselő készletben is megvásárolható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék
YATO Popszegecsfogó, kézi, 250 mm
Szegecshúzó - alumínium és rozsdamentes acél szegecsekhez, 2,4 - 4,8 mm közötti tartomány, fogó anyaga CrV acél
7 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2821
YATO karos szegecselő fogó 330 mm
Szegecshúzó acél és alumínium anyaszegecsekhez, szegecsméret M5 - M12, CrMo acélból
30 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2267
YATO Szegecsanyahúzó, karos, M3-M8, 300 mm
Szegecshúzó - acél és alumínium szegecsanyákhoz, szegecsek mérete M3-M8, CrMo acélból készült
16 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2266
YATO Popszegecshúzó fogó, karos, 3,2-6,4 mm, 328 mm, CrMo
Szegecshúzó - 3,2 - 6,4 mm-es alumínium szegecsekhez, CrMo acélból készült, gyűjtő a leszakított szegecsek gyűjtésére
13 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP2265
CONNEX, 2,4 - 3,2 - 4,0 - 4,8mm
Szegecshúzó - négy különböző betéttel: 2,4 - 3,2 - 4,0 - 4,8 mm, a fej 360°-ban forgatható
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONkle51
CON:P szegecselő készlet
Szegecshúzó - szegecshúzó készlet, 1× szegecsfogó és szegecskészlet, műanyag dobozban
8 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONkle52
5,0
FORTUM COMBO Szegecshúzó fogó
Szegecshúzó - COMBO szegecshúzó fogó, használható szegecsanyák: M3-M10 és használható popszegecsek: 2,4-6,4 mm, 260 mm, M3-M4-M5-M6-M8-M10 szegecsanyákhoz és 2,4-3,2-4,0-4,8-6,4 mm popszegecsekhez, amelyek alumínium, réz, acél és rozsdamentes acél anyagokból készültek
22 440 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ663
FORTUM Karos szegecselő fogó anyákhoz öncsavarozó
Szegecshúzó - karos szegecsanyahúzó fogó, M3-M12, 390 mm, használható szegecsanya: M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12, amelyek a következő anyagokból készültek: réz, acél, rozsdamentes acél
33 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MADZ662
5,0
FORTUM Karos szegecselő fogó anyákhoz
Szegecshúzó - karos szegecsanyahúzó fogó, M3-M12, 340 mm, használható szegecsanya: M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12, amelyek alumínium, réz, acél és rozsdamentes acél anyagokból készültek
21 450 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MADZ660
Kreator KRT617102 - Karos szegecselőfogó P
Szegecshúzó - Karos szegecselőfogó P TECHNIKAI JELLEMZŐK: átmérő. - 2,4 mm átmérőjű. - 3,2 mm átmérőjű. - 4,0 mm átmérőjű. - 4,8 mm JELLEMZŐK: Professzionális minőségű, 4 az 1-ben, ergonomikus fogantyú
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LCx745
2,8
KRT616101 - Szegecselő fogó, 4 mm
Szegecshúzó - Szegecselő fogó 4 mm-es gyűrűkhöz
Leárazás -24 %
1 290 Ft 1 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LCx734
YATO szegecselő fogó 200 mm
Fogó - hossza 200 mm, a szegecsek anyaga: Al/acél/rozsdamentes acél, a szegecsek átmérője: 2,4 - 4,8 mm, a befogó pofa anyaga: CrMo
14 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR916g
3,0
YATO szegecselő fogó, karos, 410 mm
Fogó - hossza 410 mm, a szegecsek anyaga: Al/acél/rozsdamentes acél, a szegecsanya átmérője M5 - M12
41 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AUPR916f
4,6 10×
YATO Karos szegecsanya húzó 338 mm
Fogó - hossza: 338 mm, szegecs anyaga: Al / acél / rozsdamentes acél, szegecsanya átmérője: M5 - M12
18 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR916e
4,7
YATO szegecselő fogó, karos, 525 mm
Fogó - hossza 525 mm, a szegecsek anyaga: Al/acél/rozsdamentes acél, a szegecsek átmérője: 3,2 - 6,4 mm, a befogó pofák anyaga: CrV
18 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR916d
5,0
YATO szegecselő fogó karos 380mm
Fogó - hossza: 380 mm, szegecs anyaga: Al / acél / rozsdamentes acél, szegecs átmérő: 2,4 - 6,4 mm, a befogó pofák anyaga: CrMo
13 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR916c
4,9 12×
YATO szegecselőfogó 3,2-6,4 mm
Fogó - hosszúsága 330 mm, a szegecsek anyag: Al/Cu/acél/rozsdamentes acél, a szegecsek átmérője: 3,2 - 6,4 mm, a pofák anyaga: CrMo
10 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1209
4,8 13×
YATO YT-36012
Fogó - hossza: 200 mm, szegecs anyaga: Al / rozsdamentes acél, szegecs átmérője: 2,4 - 4,8 mm, pofa anyaga: CrMo
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1208
5,0
FORTUM Karos szegecselő fogó anyákhoz
Szegecshúzó - karos szegecsanyahúzó fogó, M3-M12, 340 mm, használható szegecsanya: M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12, amelyek alumínium, réz, acél és rozsdamentes acél anyagokból készültek
20 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MADZ660
2,3
WERKZEYT szett
Szegecshúzó - lyukasztó fogó 6 hegyű, 2,5-5 mm-es lyukasztóval; szegecshúzó 5 mm-ig, tartozék 100 ezüst szegecs; 25 ezüstgombot tartalmazó nyomófogó, szövetek díszítéséhez, övlyukak hozzáadásához vagy hiányzó patentok pótlásához
4 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WERkle02
5,0
YATO kézi popszegecshúzó 250 mm, 2,4-4,8 mm szegecsekhez
Fogó - a professzionális munkához nem kell cserélni az elülső húzófejet aszerint, hogy mekkora a szegecs, 4 lyuk 2.4 / 3.2 / 4.0 / 4.8 mm-es szegecsekhez, Cr-Mo pofa, alumínium test
6 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR2181
4,3
YATO Popszegecshúzó fogó 280 mm
Fogó - hossza: 280 mm, szegecs anyaga: rozsdamentes acél, szegecs átmérő: 2,4 - 4,8 mm, a befogó pofák anyaga: CrV
9 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUPR916a
YATO Nýtovačka ruční 165 mm, plastové nýty 5;6,3;6,6 mm 41 ks
Szegecshúzó készletben nejlon szegecsekkel, fogó anyaga szénacél, szegecsméret 5 - 6,6 mm
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CMP2820
3,0
VOREL Kézi szegecshúzó, 250 mm
Szegecshúzó - acél, alumínium és rozsdamentes acél szegecsekhez, 2,4 - 4,8 mm közötti tartomány, csúszásgátló réteggel bevont markolat
2 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CMP2808

Popszegecshúzó

Popszegecshúzó

A Popszegecshúzó kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó popszegecshúzó Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább popszegecshúzó A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb popszegecshúzó A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: popszegecshúzó vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ