30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Virágcserepek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Virágcserép típusa
Klasszikus
(11)
Függő
(3)
Önöntöző
(6)
Palánta
(10)
Díszített
(2)
Kerti
(3)
Lépcsős
(1)
Anyag
Fa
(4)
Műrattan
(4)
Fém
(1)
Műanyag
(23)
Cellulóz
(1)
Fiberstone
(1)
Polystone
(1)
Szélesség
4 cm
65 cm
-
Kaspó formája
Szögletes
(15)
Kerek
(15)
Ovális
(1)
Szín
Antracitszürke
(5)
Bézs
(1)
Fehér
(1)
Téglapiros
(3)
Fekete
(9)
Szűrés

A virágcserép kiválasztásakor mindig gondolj arra, hogy milyen növényt szeretnél beletenni. Ennek megfelelően válaszd ki az optimális típust, méretet és formát, hogy a növénynek ideálisak legyenek a növekedési feltételek. A virágcserép színe és anyaga is fontos, mivel gyakran dekorációként szolgál. A klasszikus virágcserepek mellett ma már intelligens és ön-öntöző változatban is megtalálhatóak a piacon. Olvass tovább és tudj meg még többet.

Tovább

Olyan sokszínű, mint maga a növény - beltéri és kültéri virágcserép

Minden növénynek szüksége van otthonra, ami természetesen egy kellően nagy és tartós virágcserép. Éppen ezért nem szabad alábecsülni a kiválasztását. Egy virágcserép könnyen gyönyörű dekorációvá válhat, amely feldobja otthonod vagy kerted. Nálunk számos típusú és színű beltéri és kültéri virágcserép közül tudsz választani.

Kültéri virágcserép a kertbe, teraszra vagy az erkélyre

A kültéri cserepek segíthetnek feldobni a kerted, vagy egy kis természetet varázsolni az erkélyedre. Tartósnak és elég nagynak kell lenniük ahhoz, hogy a növényeknek elegendő védelmet és helyet biztosítsanak. Ebben a kategóriában mindent megtalálsz - klasszikus műanyag vagy fa, de akár fűszernövényekhez, ültetőkhöz és a népszerű függő virágcserepek számos fajtáját is megtalálhatod.

Ha úgy döntenél, hogy magról neveled a növényeket, nézz körül a palántázó cserepek között is és szerezz be egyet. Ezek alkalmasak vetésre vagy előnevelésre, valamint a növények vágására is.

Klasszikus virágcserepek szobanövények számára

A beltéri virágcserepek nemcsak műanyagból, hanem például a népszerű kerámiából is készülhetnek, amelyek beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. Az ablakpárkányon elhelyezett dizájnos virágcserepek nagyon szépen mutatnak, és nem kell aggódnod, hogy megsérülnek. Ha sokat jársz el otthonról, akkor ajánljuk, hogy nézz utána az ön-öntöző és okos virágcserepek előnyeinek.


Okos virágcserép zöldfűszereknek

i

A gondtalan házikert - okos virágcserepek fűszernövényeknek és más növényeknek egyaránt

Az okos virágcserepek maguk gondoskodnak a megfelelő fénymennyiség beállításáról, az öntözésről és a tápanyagellátásról. Így bármilyenek is legyenek a körülmények, gyönyörű virágokat, fűszernövényeket, gyümölcsöket vagy zöldségeket termeszthetsz növényvédő szerek és növekedési hormonok használata nélkül.

Válaszd ki a virágcserép anyagát annak tulajdonságai és a növények elhelyezkedése szerint

A műanyag, a kerámia és a fa virágcserepek a legelterjedtebbek közé tartoznak. Ezek viszonylag könnyen karbantarthatók és tökéletes tulajdonságokkal rendelkeznek. Léteznek azonban tartós fémcserepek is, ezek azonban ki vannak téve a korróziónak. A gránit ezért kényelmes megoldás lehet a számodra, mivel minden évszaknak ellenáll, és széles színválasztékot kínál.

Legkedveltebb a kerámia virágcserép

A kerámia virágcserép a legelterjedtebb virágtartók közé tartozik. Tökéletesen alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. Ha hidegebb hőmérsékleten kint szeretnéd elhelyezni, győződj meg arról, hogy fagyálló. Jól szabályozza a hőmérsékletet és a talaj nedvességét, ideális körülményeket teremtve, ellenáll a kártevőknek és a gombáknak, és remekül néz ki.

Stílusos és egyben praktikus műanyag virágcserép

A műanyag cserepek alacsony áruk, tartósságuk, valamint a stílusuk és formák széles választéka miatt népszerűek. Bármilyen méretben kaphatóak, mégis még a nagyméretű műanyag virágcserépek is nagyon könnyűek. Tökéletesen alkalmasak lakásba vagy a kertbe, és szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek, viszont a kis virágok könnyen felborulnak bennük.

Az anyag a virágcserép légáteresztő képességét is befolyásolja. A műanyag virágcserepek előnyösebbek a nedvességet kedvelő növények számára, mivel nem éri őket túl sok szél. A kerámia és a beton légáteresztő képessége nagyobb.

Természetes fa virágcserép a kertbe

A fa virágcserepek elsősorban kültéri használatra alkalmasak. Csodásan mutatnak a teraszon. Gyönyörű, természetes megjelenésűek, de gondozásra szorulnak. Más fából készült termékekhez hasonlóan ezek is időnként karbantartást igényelnek. Általában nagyobbak és masszívabbak, ezért a fából készült lépcsős virágcserepek és magas ágyások sokkal népszerűbbek.


Függő műanyag virágcserép
Műanyag virágcserép

Kültéri fa virágcserép
Kültéri fa virágcserép

Rattan virágcserép
Rattan virágcserép

Falra szerelve, lógva vagy lábakon? Mindegyik jól jöhet!

Mindegyik növénynek kissé más típusú virágcserép az ideális ahhoz, hogy a legjobban fejlődjön, vagy hogy szépen érvényesüljön a térben. Van gyorsan növő, kúszó zöld növényed? Akkor a megfelelő választás egy függő virágcserép lesz. Szokatlan belső dizájnt szeretnél? Nézd meg a gyönyörű fali rendszereket. A klasszikus virágcserepek mellett kínálunk lábakon álló, esztétikus virágcserepeket is.

  • A függő kaspók bármilyen magasan fekvő helyen - falon, kerítésen, pergolán vagy erkélyen - remekül mutatnak. Ezenkívül eredeti megjelenést kölcsönöznek otthonodnak, és sok helyet takarítanak meg. A függő növények tökéletesen mutatnak bennük.
  • A fali virágcserepek és rendszerek fényűzően néznek ki a lakásban és a kertben egyaránt. Nem foglalnak sok helyet a földön, de mindig kéznél vannak. Légy kreatív, és alkosd meg a saját igényeidnek megfelelő virágfalat.
  • A lábas cserepek stabilak és érdekes kialakításúak. Ezek vagy masszív virágtartók, amelyek több helyet igényelnek, vagy magas lábakon álló, megemelt virágtartók, amelyek eléréséhez nem kell lehajolnod.

Fali virágcserép fűszernövényekhez

A virágok egyszerűen hozzátartoznak az életedhez? Akkor egy stílusos felakasztható virágcserép hasznos része lesz a falrendszerednek. Nézz körül kínálatunkban.

A virágcserép mérete - a megfelelő virágcserép kiválasztásának legfontosabb ismérvei

A megfelelő virágcserép méret kevesebb munkát és boldog növényéletet jelent. Minden növénynek más-más igényei vannak - elsősorban a gyökérzetétől függően. A cserép ne legyen túl nagy, hogy a növény ne növekedjen túlságosan és ne kapjon túl sok tápanyagot, ugyanakkor ne legyen túl szűk. Néha azonban minél kisebb a cserép, annál jobban fog fejlődni a növény.

A nagy virágcserepek a látogatóknak és a növényeknek egyaránt örömet okoznak

A nagy cserepek tökéletesen alkalmasak a figyelem felkeltésére. Nagy terekben, kül- és beltérben egyaránt elhelyezve reprezentálják azokat. Lehetővé teszik a nagy fák és cserjék ültetését is, mivel elegendő földet biztosítanak számukra a növekedéshez. Nagyméretű, négyzet alakú és kerek virágcserepek között egyaránt válogathatsz.

Hogyan működik egy ön-öntöző virágcserép?

Az ön-öntöző virágcserepek egy speciális víztartállyal rendelkeznek, amelyből a növény gyökerei egy speciális rendszeren keresztül vizet szívnak, akár több napon keresztül is. Ez megakadályozza a túlöntözést, illetve elegendő nedvességet biztosít akkor is, ha nem vagy otthon. Egyes önitató virágcserepek praktikus vízszintmérővel is rendelkeznek.

i

A virágcserép fedelek stílusosabbá teszik otthonodat

A virágtartók, dobozok és csomagolás különösen dekoratív jellegűek, amelyek a felismerhetetlenségig átalakítják a virágcserép megjelenését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
35 termék
7 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONMET970
ASSEN Virágcserép 65x24x51 cm (sz x mé x ma)
Virágcserép - klasszikus, szögletes, anyaga műrattan és fém, mérete 51 × 65 cm (Ma×Sz)
14 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DESILI103
EMMEN Virágcserép, kicsi 28 cm
Virágcserép - klasszikus, kerek, anyaga műrattan, átmérője 28 cm
16 390 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DESILI129
7 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONMET968
CONNEX Virágcserép előneveléshez, 20 darab
Virágcserép - palánta, szögletes - 79,50 Ft/db
1 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONMET966
5,0
G21 Element Cube 50 x 48 x 50
Virágcserép - klasszikus, szögletes, anyaga műanyag, átmérője 50 cm
27 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PENSK086
Blumfeldt Gendt
Virágcserép - klasszikus, kerek, anyaga fiberstone, átmérője 46 cm
38 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: KLAZM012
CONNEX Virágcserép hagymák előneveléséhez, pockok elleni védelem, 3 darab
Virágcserép - palánta, szögletes, anyaga műanyag, mérete 3 × 24 cm (Ma×Sz) - 530 Ft/db
1 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONMET959
5,0
PROSPERPLAST Urbi square beton effect terrakotta 24 cm
Virágcserép - klasszikus, szögletes, anyaga műanyag, átmérője 23,8 cm
3 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPPL0044
4,0
CONNEX Virágcserép előneveléshez, 48 darab
Virágcserép - palánta, szögletes - 37,29 Ft/db
1 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONMET967
Prosperplast RESPANA TABLE TOP SEED STARTER SET 14v1 antracit
Csíráztató tálca - palántaneveléshez, gyógynövények és termofil növények, szellőzőnyílások, átlátszó fedél, szerszámokat tartalmaz, műanyag, antracit színű, méretek 57,6 × 46 × 19 cm, súly 2,9 kg
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NEROT241
CONNEX Virágcserép előneveléshez, 16 darab
Virágcserép - palánta, kerek, átmérője 8 cm - 93,13 Ft/db
1 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONMET965
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONMET971
5,0
PROSPERPLAST RESPANA TABLE GREENHOUSE 39,1 cm antracit
Csíráztató tálca - fűszernövények és zöldségek termesztéséhez a konyhában, víztartály mellékelve, tál vízelvezetővel a növények számára és fedéllel, műanyag, antracit színű, méretek 39,1 × 25,7 × 18,5 cm
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NEROT242
5,0
LAMELA MAGNOLIA ECO JUMPER virágcserép, 19 cm átmérőjű, 15 cm magas, natúr
Virágcserép - klasszikus, kerek, anyaga műanyag, átmérője 19 cm
1 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LAMkv087
5,0
CONNEX Virágcserép előneveléshez, 12 darab
Virágcserép - palánta, szögletes, mérete 2,6 × 8 cm (Ma×Sz) - 99,17 Ft/db
1 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONMET963
5,0
CONNEX Virágcserép előneveléshez, 24 darab
Virágcserép - palánta, szögletes, mérete 2,5 × 6 cm (Ma×Sz) - 66,25 Ft/db
1 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONMET962
5,0
Plastia Berberis 26 cm önöntöző virágcserép, terrakotta + elefántcsont
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 26 cm
9 470 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLST20098
4,0
CONNEX Virágcserép előneveléshez, 24 darab
Virágcserép - palánta, kerek, anyaga cellulóz, átmérője 6 cm - 53,75 Ft/db
1 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CONMET964
Plastia Berberis 26 cm önöntöző virágcserép, antracit + zöld - Virágcserép Típusok
4,3
Plastia Berberis 26 cm önöntöző virágcserép, antracit + zöld
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 2,6 cm
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLST20102
Plastia Berberis 26 cm önöntöző virágcserép, fehér + zöld - Virágcserép
Típusok
4,3
Plastia Berberis 26 cm önöntöző virágcserép, fehér + zöld
Virágcserép - függő, kerek, anyaga műanyag, átmérője 2,6 cm
Leárazás -17 %
8 090 Ft 9 760 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLST20101
G21 Element Cork 43 x 43 x 43
Virágcserép - klasszikus, kerek, anyaga műanyag, átmérője 43 cm
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PENSK213
PROSPERPLAST Urbi square beton effect szürke 29,5 cm
Virágcserép - klasszikus, szögletes, anyaga műanyag, átmérője 29,5 cm
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPPL0046
2 170 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LAMkv212

Virágcserepek

Virágcserepek

A Virágcserepek kategóriában összesen 35 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó virágcserepek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább virágcserepek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb virágcserepek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: virágcserepek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ