ApF HU ApF HU

Személymérlegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Mérleg típusa
Mechanikus (analóg)
(5)
Digitális funkciók nélküli
(58)
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
(128)
Terhelhetőség
20 kg
200 kg
-
Funkciók
Testzsír mérés
(112)
Izomtömeg mérés
(105)
Testvíz mérés
(101)
Adattárolás
(84)
Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra
(84)
Mérőfelület anyaga
Műanyag
(23)
Üveg
(134)
Fém
(6)
Fa
(1)
Műbőr
(1)
Bambusz
(1)
Konnektivitás
Szín
Antracitszürke
(2)
Fehér
(85)
Fekete
(65)
Piros
(1)
Fa
(4)
Barna
(2)
Kék
(5)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(6)
Szürke
(14)
Sötétszürke
(1)
Türkizkék
(2)
Többszínű
(2)
Zöld
(2)

A személymérleg elsősorban a testsúly mérésére használatos, de ennél sokkal többre is képes. Mennyire figyelsz az alakodra? A szobamérleg teljes fittségi elemzést is végezhet otthon, és ha okos mérleget veszel, akkor mindent elküld a mobiltelefonodra is. Milyen típusú és funkciójú személymérlegek léteznek?

Tovább

6 helyzet, amikor a személymérleg jól jön

A szobamérleg semmiképpen sem lehet kínzóeszköz. Éppen ellenkezőleg, funkcióival és az általa mért pontos adatokkal sokat segíthet neked. Milyen helyzetekben?

  1. Szeretnél fogyni vagy szeretnéd tartani a súlyodat.
  2. Szeretnéd nyomon követni, hogyan növekszik gyermeked.
  3. Le kell mérned házi kedvencedet.
  4. Az izomtömeg növelésén dolgozol.
  5. Orvosi javaslatra dokumentálod a tested aktuális állapotát.
  6. Utazáskor gyakran küzdesz a poggyászokra vonatkozó súlykorlátozásokkal.

Személymérleg kiválasztása - mechanikus vagy okos?

Milyen személymérleget vegyek? Az alábbiakban bemutatjuk a különböző típusokat, hogy megkönnyítsük a döntést. Fontos szempont, milyen gyakran fogod használni a mérleget, hogy magadat vagy valami mást fogsz-e rajta mérni, illetve, hogy szükséged van-e okos mobilalkalmazásra.

A mechanikus személymérleg elegendő a testsúly alkalmi ellenőrzéséhez

A mechanikus személymérlegek évtizedek óta ugyanazon az elven működnek. A testsúlyod aktiválja a mutatót, amely körülbelül 1 kilogrammos pontossággal mutatja a testsúlyt a számlapon. A mechanikus személymérleg elem nélkül működik, ezért ez a legolcsóbb szobamérleg. A mechanikus változat ezért még mindig népszerű a kevésbé nagyigényű felhasználók körében.

A mechanikus személymérlegek használata jelentősen visszaszorult a háztartásokban. A retró stílus azonban újra divatba jön, így dizájnos otthoni kiegészítőként jó szolgálatot tehet.

A digitális személymérleg pontosabban mér

A digitális személymérleg elemmel működik, és digitális kijelzőn jeleníti meg a testsúlyt. Továbbra is csak a súlyt méri, de ezt egy tizedesjegy pontossággal tudja megtenni. A digitális személymérlegek általában automatikus bekapcsolás funkcióval rendelkeznek, ami terhelésre aktiválódik, és automatikusan kikapcsol inaktivitás után, ami az elem hosszabb élettartamát biztosítja.

A diagnosztikai személymérleg átfogó elemzést ad a testedről

A diagnosztikai személymérleg más funkciókat is ellát, például méri a víz, a zsír vagy az izom arányát a szervezetben. Egy ilyen elektromos mérleg még a BMI-t is ki tudja számítani, és az adatokat a memóriában tárolja. A szobamérleg első használata előtt be kell állítani az életkorodat, a magasságodat, a nemedet és minden további paramétert, hogy a legpontosabb eredményt kapd.

i

Mit tudhat még egy személymérleg a testzsír, izomtömeg és testvíz mérésén kívül?

A testzsír, izomtömeg és testvíz mérés már standard funkcióknak számítanak a digitális diagnosztikai személymérlegek esetében. Ezen adatok és a BMI mellett a csontszövet mérését is lehetővé tehetik. A személymérlegek felhasználónként tudják tárolni, megosztani és felismerni ezeket az adatokat.

Az okos személymérleg mobiltelefonnal párosítható

Az okos személymérleg (smart) minden adatot továbbít egy mobilalkalmazásnak. Hosszú távon nyomon követheted a testsúlyodat és egyéb adatokat, statisztikákat tekinthetsz meg, vagy célokat tűzhetsz ki az életmódodra nézve. Egy okos személymérleg az anyagcsere életkorodat is meg tudja határozni. Kompatibilis mind az iOS, mind az Android operációs rendszerekkel.


Mechanikus személymérlegek
Mechanikus személymérleg

Digitális személymérlegek
Digitális személymérleg

Okos személymérlegek
Okos személymérleg

i

Az okos személymérleg csatlakoztathatósága

Az okos személymérleg átküldi az adatokat egy mobilalkalmazásnak. A hozzáféréshez és az alkalmazás összes funkciójának használatához a két eszközt párosítanod kell. Bluetooth, WiFi vagy USB-porttal rendelkező személymérleg is kapható. Tekintsd meg Siguro digitális és okos személymérlegeinket, amelyek pontos érzékelőkkel és elegáns, mindenki számára alkalmas dizájnnal rendelkeznek.

A babamérleg segít gondoskodni a babáról

A babamérleg ergonomikus formájának köszönhetően könnyen ráfektetheted a babát, így ugyanolyan könnyen használható, mint egy személymérleg. A digitális kijelzőn az összes adat megjelenik, vagy egyenesen a mobiltelefonodra küldi azokat. A baba testsúlyának változásait az első hónapokban figyelemmel kell kísérni. Van olyan funkció, amely lehetővé teszi a baba mérését, például pelenkában, majd a többlet súly utólagos levonását.

A bőröndmérleg le tudja mérni a poggyász súlyát

A bőröndmérleg másképp működik, mint a személymérleg, mivel poggyászok és egyéb tárgyak mérésére szolgál, körülbelül 50 kg-ig. Kicsi és könnyű, a mérendő tárgyat pedig rá kell akasztani.

Milyen elemmel működnek a személymérlegek? Ez a modelltől függ, de leggyakrabban AA (ceruzaelem) vagy AAA (mikro elem) szükséges a használatukhoz.

Milyen anyagból készülhetnek a személymérlegek?

A személymérlegek lapja leggyakrabban üvegből vagy valamivel olcsóbb műanyagból készül, ez utóbbi könnyebben deformálódik. Azonban sokkal biztonságosabb, ezért a babamérlegek anyaga leggyakrabban ilyen. A legtöbb üveg személymérleg elegáns fehér és fekete designnal büszkélkedhet, míg műanyag mérleg fa dekor kivitelben is kapható.

A szobamérleg rávilágíthat, hogy kicsit kevesebbet kellene enned

Nincs olyan, hogy ideális testsúly, minden ember más és más. Ezért minden szobamérlegnek más-más a maximális terhelhetősége. Általában 100-150 kg, de a gyártók 200 kg feletti teherbírással is számolnak. A választásnál ne csak a saját testsúlyodat vedd figyelembe, hanem azt is, hogy nem fogsz-e kutyával vagy gyerekkel együtt a mérlegre állni. A babamérleg általában csak 20 kg-ig mér.

i

Ha a mérlegelés során minden egyes deka számít, olyan szobamérleg ajánlott, amely legalább 100 g pontosságú. Egy digitális személymérleg erre alkalmas lehet. Sajnos a személymérlegek nem mérnek olyan pontosan, mint a konyhai mérlegek.

A személymérlegek praktikus funkciókkal rendelkezhetnek, amelyek több lehetőséget kínálnak

A mechanikus személymérleg csak téged mér, akárcsak a digitális. Az extra funkciókkal rendelkező szobamérleg feleslegesnek tűnhet, mielőtt megvennéd, nézd meg, mennyit használnál az alábbiak közül:

  • A TARA funkció lehetővé teszi a súly levonását, és hasznos például gyermek vagy háziállat mérésekor.
  • A HOLD funkció biztosítja, hogy a babamérleg nyugtalan csecsemőknél is regisztrálja a súlyt.
  • Az adattárolás segít nyomon követni a testsúly változásait az idő múlásával anélkül, hogy mindent fel kellene írnod.
  • A testzsír-, izomtömeg- vagy testvíz mérés funkció figyelemmel kíséri, hogy valóban veszítesz-e zsírt és szedsz-e fel izmot edzés közben.
  • A mobiltelefonnal történő párosítás lehetővé teszi, hogy a testadatokat csak az illetékes láthassa és azok mindig kéznél legyenek.

Gondold végig, hogy a szobamérleg hogyan illeszkedik majd a belső térbe

A személymérleg az otthonod kiegészítőjévé válik. Különösen akkor, ha anyagának, színének és általános kialakításának köszönhetően mindig szem előtt lesz. A fürdőszobába egy üvegből készült digitális személymérleg, egy fémből készült mechanikus mérleg vagy akár egy műanyag szobamérleg is alkalmas lehet. A nappaliban jól mutathat egy fából készült mérleg, de egy mintás vagy képekkel díszített designdarab is. Ezeket a gyerekek is szívesen használják majd.

Még mindig nem tudsz dönteni? Nézd meg, melyek a legnépszerűbb személymérlegek vásárlóink körében, de a felhasználók véleménye is segíthet a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi Smart Scale 2 Szállításra kész > 10 db
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra és felhasználó felismerése, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 50 g, Android és iOS kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
5 990 Ft

2.
Hyundai OVET 739 Szállításra kész > 5 db
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és adattárolás, mérési pontosság 100 g, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
5 590 Ft

3.
TrueLife FitScale W6 BT Szállításra kész 3 db
Személymérleg - digitális diagnosztikai, okos, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, csontszövet mérése, bazális anyagcsere sebességének mérése és felhasználó felismerése, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
23 990 Ft

Még több
191 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro SC110B Essentials - Személymérleg Típusok
4,7 62×
Siguro SC110B Essentials
Személymérleg - 180 kg teherbírás, 100 g pontosság, automatikus be- és kikapcsolás, túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelző, üveg mérőfelület, háttérvilágítású LCD kijelző 74x28,6 mm, 4 érzékelő, méretek 2,2x30,2x30,2 cm, tápegység 2xAAA (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCP110
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 33×
TrueLife FitScale W6 BT
Személymérleg - digitális diagnosztikai, okos, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, csontszövet mérése, bazális anyagcsere sebességének mérése és felhasználó felismerése, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
23 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRUOV506
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 36×
Omron VIVA, 3 év garancia
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés és adattárolás, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga műanyag, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
46 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMROV908
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,7
Withings Body Comp Complete Body Analysis Wi-Fi Scale - Black
Személymérleg - digitális diagnosztikai, okos, terhelhetőség 200 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth és wiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, 4 érzékelő, Android és iOS kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
84 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WITOV454
4,9
Xiaomi Mi Smart Scale 2
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra és felhasználó felismerése, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 50 g, Android és iOS kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAOS007
4,2 16×
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Személymérleg - digitális diagnosztikai, okos, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra és felhasználó felismerése, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 50 g, 4 érzékelő, Android és iOS kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAOS006
4,6 34×
OMRON BF511-T, 3 év garancia
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés és adattárolás, mérőfelület anyaga műanyag, mérési pontosság 100 g, 8 érzékelő, tápellátás AA elemek, kék kivitel
Leárazás -14 %
39 290 Ft 45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EOM151a1
4,4 31×
OMRON BF511-B testanalizáló B511-B orvosi mérleggel, 3 év garancia
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés és adattárolás, mérőfelület anyaga műanyag, mérési pontosság 100 g, tápellátás AA elemek, fekete kivitel
39 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EOM151a2
4,7 27×
Tesla Smart Composition Scale SC100
Személymérleg - 18 mért érték, 4 nyúlásmérő, LED kijelző, max. teherbírás 180 kg, a változások grafikus megjelenítése
8 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESOV094
3,7 21×
Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés és testvíz mérés, WiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_21_05
SENCOR SBS 2301WH - Személymérleg
Típusok
4,6 82×
SENCOR SBS 2301WH
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, mérőfelület anyaga üveg, 4 érzékelő, tápellátás CR2032 elemek, fehér kivitel
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENBS231
4,7 135×
Hyundai OVE 950
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, szürke kivitel
Szuper ár
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUOV496
Siguro SC-S130W Smart Fitness Coach - Személymérleg Típusok
4,1 58×
Siguro SC-S130W Smart Fitness Coach
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, csontszövet mérése, bazális anyagcsere sebességének mérése, felhasználó felismerése és automata be- és kikapcsolás, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, Android és iOS kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SC_S130W
TrueLife Fitscale W4 BT - Személymérleg
Típusok
4,6 65×
TrueLife Fitscale W4 BT
Személymérleg - digitális diagnosztikai, okos, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, tare és csontszövet mérése, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 200 g, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
17 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLOV571
4,5 18×
Tefal PP1500V0 Classic 2 ezüst
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 160 kg, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, tápellátás AAA elemek, ezüst kivitel
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFOV362
4,7 126×
Sencor SLS 900WH
Bőröndmérleg - poggyászhoz alkalmas, 50 kg méréshatár, 100 g pontosság, maximum mérszalag átmérő 90 mm, 1x CR2032 elem (tartozék)
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT6185a
Siguro SC210B Slick - Személymérleg Típusok
4,8 84×
Siguro SC210B Slick
Személymérleg - teherbírás 180 kg, 100 g pontosság automatikus be- és kikapcsolás, túlterhelés és az akkumulátor lemerülésének jelzője, üvegmérő felület, háttérvilágítású LCD kijelző 74x28,5 mm, 4 érzékelő, méretek 2,1x31x30 cm, tápegység 2xAAA (csomagban), 3 év garancia
Szuper ár
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCP130
Siguro SC210W Slick - Személymérleg Típusok
4,8 84×
Siguro SC210W Slick
Személymérleg - teherbírás 180 kg, 100 g pontosság automatikus be- és kikapcsolás, túlterhelés és az akkumulátor lemerülésének jelzője, üvegmérő felület, háttérvilágítású LCD kijelző 74x28,5 mm, 4 érzékelő, méretek 2,1x31x30 cm, tápegység 2xAAA (csomagban), 3 év garancia
Szuper ár
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCP140
4,8 481×
SENCOR SBS 113SL
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, 4 érzékelő, tápellátás CR2032 elemek, szürke kivitel
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENBS113
4,2 13×
Withings Body Smart Advanced Body Composition Wi-Fi Scale - Black
Személymérleg - digitális diagnosztikai, okos, terhelhetőség 200 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth és wiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 50 g, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
42 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WITOV453
3,6 15×
Beurer BY 90
Babamérleg - terhelhetőség: 20 kg, 5 g mérési pontosság, AAA elem, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, tare és hold
31 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8405
4,5 48×
Beurer MS 01 WH
Személymérleg - mechanikus, terhelhetőség 120 kg, mérőfelület anyaga műanyag, mérési pontosság 1000 g, fehér kivitel
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEU011g2
4,3 55×
iHealth FIT HS2S Okos személymérleg testösszetétel elemzéssel, Bluetooth 4.0
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAIH020f3
Siguro SC-S45 Smart Body Coach - Személymérleg Típusok
4,1 39×
Siguro SC-S45 Smart Body Coach
Személymérleg - diagnosztikai digitális, 180 kg teherbírás, 100 g pontosság, Bluetooth, párosítás iOS/Android Tuya mobilalkalmazással, memória akár 12 felhasználó számára, adattárolás, zsírmérés, vízmérés, izommérés, csontmérés, BMI index, automatikus ki/be kapcsolás, túlterhelés és alacsony töltöttségjelző, üveg mérőfelület, háttérvilágítású LED kijelző 27,5 mm, méretek 2,3 × 28 × 28 cm, energiaellátás 4× AAA (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SC_S451B

Személymérlegek

Személymérlegek

A Személymérlegek kategóriában összesen 191 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó személymérlegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább személymérlegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb személymérlegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: személymérlegek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ