Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beats Solo2 Luxe Edition - Ezüst

Termékkatalógus
Beats Solo2 Luxe Edition - Ezüst
4,5 7 értékelés
Fej-/fülhallgató - Összecsukható kialakítás, kiegyensúlyozott hangzás, a beépített mikrofonnak köszönhetően alkalmas hívásfogadásra, On-Ear kialakítás
Kód:  MON397d Termékszám:  mla42zm/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beats Solo2 Luxe Edition - Ezüst

A legjobb minőségű fejhallgatót keresed zenehallgatáshoz? Nem meglepő, hogy a Beats Solo2 Luxe Edition ezüst fejhallgató az Apple-tól, a legjobbak közé tartozik. Ez a fejhallgató nemcsak jól néz ki, de rendelkezik számos remek tulajdonsággal is. Csak egyik füleddel szeretnél zenét hallgatni? Nem probléma, csak fordítsd el a kagylót.

Olyan fejhallgatóra van szükséged, amely jól kiszűri a külső zajokat? A zárt kialakításnak, és a jobb minőségű akusztikának köszönhetően a nem kívánt zajokat észre sem fogod venni. A még jobb hangélmény érdekében használhatod iPhone, iPad vagy iPod készülékeddel. A fejhallgató természetesen igénybe vehető zene lejátszáshoz bármilyen más eszközzel is.

A fő előnyök

  • Könnyű alumíniumból készült
  • Remekül kiszűri a külső zajokat
  • Mobiltelefonnal kompatibilis hangerőszabályzás
  • Maximális kényelemre és precíz hangzásra tervezve 
  • Dinamikusabb, szélesebb hangtartomány

Ergonómia

A Beats Solo 2 Luxe tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a termék ergonómiai kivitelezésére, amit akkor fogsz leginkább értékelni, amikor hosszú távon használod a fejhallgatót. A kagylók úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen viselésük. Az ergonómia figyelembe vétele szerepet játszott, a leválasztható vezérlő kábel létrehozása során is. A vezérlő elemek egyszerűen kezelhetők és hozzáférhetők. A fejhallgató összecsukható, egy zárt tartóban elhelyezhető, így bárhová magaddal viheted.

A fejhallgató és a telefon vezérlése

A vezérlőkábel segítségével egyszerűen beállíthatod a hangerőt a fejhallgatón, vagy áthelyezheted a dalokat. Abban az esetben, ha telefonod iOS operációs rendszerrel kompatibilis, fogadhatsz hívásokat, és a beépített mikrofon segítségével telefonálhatsz is.

 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beats Solo2 Luxe Edition - Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Solo2 Luxe Edition - Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Solo2 Luxe Edition - Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beats Solo2 Luxe Edition - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beats Solo2 Luxe Edition - silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ