ApF HU ApF HU

Női gyűrűk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Fehérarany
(2)
Kristály
(1)
Általános fém (bizsu)
(2)
Természetes ásványok
(1)
Ezüst
(81)
Aranyozott ezüst
(2)
Sárga arany
(3)
Kirakás
Cirkónium
(57)
Igazgyöngy
(15)
Gyémántok
(13)
Köbös cirkónia
(8)
Topáz
(7)

A női gyűrű azon ékszerek egyike, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, ezért tökéletesnek kell lennie. Akár jegygyűrűt, akár csak divatékszert választasz, ne csak a designt, hanem az anyagot, a stílust és mindenekelőtt a megfelelő méretet is vedd figyelembe - csak így lesz megfelelő dísze egy hölgy kezének.

Tovább

Milyen anyagokból készülnek a gyűrűk? Az arany, az ezüst és a fém a klasszikusok

A kiválasztási folyamat első lépése az anyag kiválasztása. A gyűrűkhöz leggyakrabban aranyat, ezüstöt és orvosi acélt használnak, de a vermeil vagy a kedvezőbb árú bizsuk sem jelentenek kivételt.

  • Az arany gyűrűk nagyon népszerűek, mivel az arany az egyik legjobb anyag az ékszerek készítéséhez. Választhatsz a klasszikus sárga, illetve a fehér vagy rózsaaranyból készült gyűrűk közül.
  • Az ezüst gyűrűk ár-érték arányuk miatt népszerűek. Olcsóbbak, mint az arany, de nem olyan ellenállóak, és elszíneződhetnek. Ha fényes gyűrűket szeretnél, tisztítsd az ezüstöt speciális termékekkel.
  • A vermeil gyűrűk kiváló minőségű sterling ezüstből készülnek, amelyet 18 karátos aranyréteggel fednek be. A vermeil módszerrel egyedi és tartós ékszerek készülnek, amelyek a 18 karátos arany alternatíváját jelentik.
  • A platina gyűrűk kevésbé híresek, ám a legjobb minőségűek. A platina az egyik legritkább fém, és mivel nem fenyegeti a korrózió, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A gyűrűk hipoallergének is.
  • Az orvosi acélból készült gyűrűk ellenállóak és magas keménységűek - az ékszer még a nagy igénybevételnek is ellenáll. Miért válaszd ezeket a gyűrűket? Az orvosi acél jól néz ki, nem okoz allergiát és ártalmatlan az egészségre.
  • A titán gyűrűk ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, mivel a titán az egyik legkeményebb ékszerekben használt fém. Egy árnyalattal sötétebb, mint az orvosi acél, és teljesen hipoallergén.
  • A bizsuból készült gyűrűk általában réz- és cinkötvözetből készülnek. Jelentősen olcsóbbak, de néha megkülönböztethetetlenek a drágább fémektől. Nem túl ellenállóak és allergiás reakciókat okozhatnak.


Csábít az ezüst megjelenése, de értékesebb gyűrűt szeretnél? A fehér arany remek választás, mivel úgy néz ki, mint az ezüst, de jobb minőségű és bájosabb.

Válasszuk ki a foglalatot - egy gyűrű egy kővel vagy gyönggyel nagyon elegánsan néz ki

Miután kiválasztottad az anyagot, ideje a foglalatot is meghatározni - kövekkel vagy gyönggyel díszített gyűrűt szeretnél? Bármilyen extra lenyűgözővé teszi a gyűrűt. Pontosan miből választhatsz?

  • A foglalat nélküli gyűrű azok számára alkalmas, akik az egyszerűséget kedvelik - egy kövek és egyéb kiegészítők nélküli gyűrűről van szó. Lehet sima, mintás, gravírozott vagy például kis szívekből álló darab.
  • A kristályokkal kirakott gyűrűt minden nő értékelni fogja, aki szereti, ha csillogás veszi körül. A gyűrűkbe több tiszta vagy színes kristályt helyeztek, amelyek pompásan néznek ki, és ellenállhatatlanul tükröződnek a napfényben.
  • A gyöngyökkel díszített gyűrű egy elegáns kiegészítő, amely a gyengédséget és a szépséget hangsúlyozza. Választhatod a kedvezőbb árú szintetikus gyöngyöket vagy a valódi gyöngyöket, amelyek mindegyike összetéveszthetetlenül eredeti.
  • A cirkónia gyűrű nagyon hasonlít a gyémánt gyűrűhöz, de sokkal törékenyebb és lágyabb. A gyémánthoz képest a cirkon megfizethető, de a csillogása és szikrázása az évek során csökken.
  • A természetes ásványi anyaggal készült gyűrű egy eredeti darab, amely pozitív energiával ruházza fel viselőjét. Választhatsz gyűrűt a kedvenc köveddel vagy a csillagjegyed szerint.
  • A gyémánt gyűrű a legfényűzőbb ékszer, amelyet egy nő kaphat. A gyűrűket díszítheti egy, de akár több kisebb gyémánt is. A kőnek ráadásul különböző formái, árnyalatai és vágásai lehetnek.

Dámský prsten s krystaly
Gyűrű kristályokkal

Dámské prstýnky s perlou
Gyűrű gyönggyel

Dámský prstýnek s přírodním minerálem
Gyűrű ásvánnyal

Dámský prsten s diamantem
Gyémánt gyűrű

i

Mely gyémántgyűrűk tartoznak a legnépszerűbbek közé? Ha vágásról van szó, mindenképpen gyémánt gyűrű. Ha drágakövekről van szó, egy smaragddal díszített gyűrű fog boldoggá tenni.

Ha igazán értékes gyűrűre vágysz, figyelj a tisztaságra

A tisztaságot a tisztasági - az állami fémjelzéseken tisztasági számnak nevezett - jel jelöli. Az arany és az ezüst, mint a leggyakoribb anyagok, amelyekből gyűrűket készítenek, határozzák meg.

Arany

Az arany esetében a tisztaságot a karát számával fejezik ki, amely a gyűrű aranytartalmát jelzi. Minél magasabb a karátszám, annál alacsonyabb az egyéb szennyeződések tartalma. A tiszta arany 24 karátos.

Karátok száma 6 8 9 14 18 22 24
Tisztaság 250 333 375 585 750 900 999
Tisztasági szám - - 5 4 3 2 0

Ezüst

Az ezüstnek is van tisztasági száma. Az ezüst és az egyéb adalékanyagok arányát ezrelékben, nem pedig karátban adják meg.

Tisztaság 750 800 835 900 925 959 999
Tisztasági szám 6 5 4 3 2 1 0

Női gyűrűk és felületkezelés 3-szor másképp

A női gyűrűk megvásárolhatók felületkezelés nélkül, vagy különböző kezelésekkel, amelyek fokozzák a fényt vagy növelik az ékszer tartósságát.

  1. Az aranyozás egy vékony sárga- vagy rózsaaranyréteg az ezüst felületű gyűrűkön.
  2. A ródiumozás a ródium alkalmazása az ékszereken, amely megakadályozza az ezüst befeketedését, és növeli annak ellenállását.
  3. A csillogás a gyűrűk kulcsa - gyönyörű megjelenést kölcsönöz nekik, amelynek köszönhetően mindenki felfigyel rájuk.

A gyűrű mérete a legfontosabb lépés a kiválasztásnál

A kiválasztási folyamat legfontosabb lépése a megfelelő gyűrűméret megválasztása. A legegyszerűbb, ha felkeresel egy ékszerüzletet és megméreted az ujjadat. Ha azonban ajándékba vásárolod a gyűrűt, nyomtass ki egy mérőszalagot, hogy a segítségével megmérhesd az ujjadat, vagy az egyik gyűrűd belső átmérőjét az ékszerdobozból.

Méret Átmérő Méret
Átmérő
Méret
Átmérő
Méret
Átmérő
44 13,9 52 16,6 60 19,1 65 20,7
45 14,3 53 16,9 59 18,8 69 22,0
46 14,6 54 17,2 62 19,7 70 22,3
47 15,0 55 17,5 63 20,1 71 22,6
48 15,3 56 17,8 64 20,4 72 22,9
49 15,6 57 18,1 65 20,7 73 23,2
50 15,9 58 18,5 66 21,0 74 23,6
51 16,2 59 18,8 67 21,3 75 22,8

Az ujj mérete változhat, ezért a legjobb, ha a nap folyamán többször is megmérjük, mindig szobahőmérsékleten. Ha két méret között kell döntened, mindig a nagyobbat válaszd. A mérés további bevált módjaiért olvasd el a Hogyan kell a gyűrűméret meghatározni? Fedezz fel bevált (és titkos) mérési módszereket című cikkünket.

Jegygyűrűk, avagy tippek az esküvői és eljegyzési gyűrűk kiválasztásához

A gyűrűvásárlás leggyakoribb alkalma az eljegyzés vagy az esküvő. Ha tehát jegygyűrűket választasz, olvasd el tippjeinket. Az anyag kiválasztásakor a legjobb választás a 14 karátos arany, amely nagyon ellenálló, és hosszan tartó, gyönyörű fényt biztosít.

  1. Akár eljegyzési, akár jegygyűrűről van szó, egy nő állandóan viselni fogja, ezért mindenhez passzolnia kell.
  2. Gondold át, hogy nem jobb-e (a munka vagy a stílus miatt) vékony gyűrűket választani, amelyek nem lógnak ki annyira.
  3. Az eljegyzési és jegygyűrűkbe szívből jövő üzeneteket, fontos dátumokat vagy neveket lehet gravírozni.
  4. A két személyre szóló jegygyűrűknek nem kell tökéletesen egyformának lenniük, így a pár mindegyike a saját stílusának megfelelően választhat.

i

Egy népszerű gyűrűkészlet különböző formájú, színű, foglalatú és méretű gyűrűket tartalmaz - egy készletben lehet gyűrű a hüvelykujjadnak és a többi ujjadnak is. Ez alól a lábujjgyűrűk sem kivételek, amelyek különösen a nyári napokon kápráztatnak el.

A gyűrűk nem csak a nők birodalma - a férfi gyűrűk egyre divatosabbak

A gyűrűk már nem csak a nők sajátjai. A férfi gyűrűk - és nem csak a jegygyűrűk - egyre divatosabbak, és a férfiaknak is fontos, hogy mi díszíti a kezüket. És hogy néz ki egy ilyen gyűrű? A férfiak ízlése egyszerű, ezért az ékszerek is így néznek ki - általában egy egyszerű karika vagy éppen ellenkezőleg, egy masszív gyűrű kővel.

Tedd boldoggá a gyermekeidet is, és szerezze nekik gyerek gyűrűt

A kisgyerekek imádják az ékszereket, ezért szerezz nekik örömet a kis kezekre szabott gyermek gyűrűkkel. A legtöbbször a gyűrűt egy mesefigura, egy kedvenc motívum vagy például egy szív ihlette. A fiúknak szánt gyűrűk ugyanolyan egyszerűek, mint a férfi darabok.

Szeretnéd meglepni magad, de közben pénzt is spórolnál? Irány a kedvezményes gyűrűk kategória, ahol gyönyörű darabokat találhatsz az ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PANDORA 193103C01-52 gyűrű Szállításra kész 1 db
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 52, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,53 g
35 290 Ft

2.
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
25 890 Ft

87 termék
PDPAOLA Gyűrű KARA AN01-640-10 (Ag 925/1000; 4,12 g) - Gyűrű
50
Típusok
PDPAOLA Gyűrű KARA AN01-640-10 (Ag 925/1000; 4,12 g)
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 50, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4,12 g
25 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16337
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret - Gyűrű Típusok
4,7
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
25 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10889
PANDORA 193103C01-52 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-52 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 52, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,53 g
35 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18734
HOT DIAMONDS Eternity DR112/P (Ag 925/1000 18354 g), 56-os méret - Gyűrű
54 56
Típusok
5,0
HOT DIAMONDS Eternity DR112/P (Ag 925/1000 18354 g), 56-os méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, aranyozott, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst és sárga arany, drágakövek száma: 1
41 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP16622
5,0
PDPAOLA gyűrű AN02-902-08
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 48, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,92 g
23 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17904
PANDORA People 199267C02-54 (Ag 925/1000, 1,5 g) - Gyűrű Típusok
5,0
PANDORA People 199267C02-54 (Ag 925/1000, 1,5 g)
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, Felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,5 g
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12478
PANDORA People 191023CZ-56 (Ag925/1000, 2,5 g) - Gyűrű
52 56
Típusok
PANDORA People 191023CZ-56 (Ag925/1000, 2,5 g)
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,5 g
27 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12355
4,7
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
24 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SP10889
5,0
HOT DIAMONDS Eternity DR112/P (Ag 925/1000 18354 g), 56-os méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, aranyozott, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst és sárga arany, drágakövek száma: 1
39 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SP16622
HOT DIAMONDS Eternity DR112/N (Ag 925/1000 18354 g), 54-es méret - Gyűrű
54 56
Típusok
5,0
HOT DIAMONDS Eternity DR112/N (Ag 925/1000 18354 g), 54-es méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, aranyozott, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst és sárga arany, drágakövek száma: 1
39 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP16621
PANDORA People 199267C02-56 - Ag 925/1000, 1,5g - Gyűrű Típusok
5,0
PANDORA People 199267C02-56 - Ag 925/1000, 1,5g
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,5 g
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12479
PANDORA People 199267C02-58 - Ag 925/1000, 1,5g - Gyűrű Típusok
5,0
PANDORA People 199267C02-58 - Ag 925/1000, 1,5g
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 58, Felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,5 g
19 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12480
PANDORA People 199267C02-50 - Ag 925/1000, 1,4g - Gyűrű Típusok
5,0
PANDORA People 199267C02-50 - Ag 925/1000, 1,4g
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 50, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,4 g
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12476
HOT DIAMONDS Jasmine DR210/Q (Ag 925/1000, 2,00g), 57 - Gyűrű
57
Típusok
5,0
HOT DIAMONDS Jasmine DR210/Q (Ag 925/1000, 2,00g), 57
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 57, ródium bevonatú, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
23 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP10852
PANDORA 193103C01-58 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-58 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 58, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,85 g
35 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP18737
PANDORA 193098C01-52 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193098C01-52 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 52, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,19 g
23 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP18730
PANDORA 193103C01-54 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-54 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,72 g
35 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP18735
PANDORA 193103C01-56 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-56 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,77 g
35 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP18736
PANDORA 193098C01-56 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193098C01-56 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,52 g
23 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP18732
PANDORA 193098C01-54 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193098C01-54 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,3 g
23 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP18731
1,0
PDPAOLA gyűrű AN02-672-10
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 50, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,32 g
27 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17914
PDPAOLA gyűrű AN02-902-18
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 58, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,92 g
24 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SP17909
PDPAOLA gyűrű AN01-672-14
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,32 g
22 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP17912
PDPAOLA gyűrű AN01-672-10
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 50, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,32 g
23 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP17910

Női gyűrűk

KarácsonyKarácsonyi ajándék ötletek egy csipetnyi luxussal férfiaknak és nőknek A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...
Bevált módszereket keresel a gyűrű méretének mérésére? A gyűrű méretének mérésére klasszikus és titkos módszereket is megvitatunk. Elmondjuk, hogy figyelni kell nemcsak a testhőmérsékletre, hanem a gyűrű vastagságára is, és bemutatjuk a magyar és...

Női gyűrűk

A Női gyűrűk kategóriában összesen 87 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női gyűrűk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női gyűrűk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női gyűrűk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női gyűrűk vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ