Nine West

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Nine West

Nine West: Tökéletes elegancia és NYC stílus

A Nine West egy olyan márkanév, amely arról a New York-ban található címről, West 57th utca 9.  kapta a nevét, ahol alapították, a világ egyik divatközpontjában. A Nine West márka és működési köre az első üzlet 1983-as megnyitása óta a divatipar más területeire is kiterjedt, ideértve az órákat valamint az ékszereket. A női órák portfoliója számos stílust felölel, és  továbbra is mindre jellemző az elegancia és az időtlenség.

Nine West hodinky

Nine West női órák – stílusosak minden alkalomra

Nine West óra kollekciója megfizethető áron kínálja a nőknek New York City stílusát, amely soha nem megy ki a divatból. A lágy és elegáns színeket kombinálja a különféle árnyalatú fényes szíjakkal és olyan órák kifejlesztésével, amelyek minden nő ízlését kielégítik. Válaszd ki a tökéletes kiegészítőt akár szabadidőről vagy munkáról van szó. Stílusos órák számok nélküli kifinomult számlapokkal, vagy valamivel merészebb számokkal, ami soha nem veszít eleganciájából.

1 termék
4,4
Nine West NW/1981GYRT
Női karóra - óraszerkezet: quartz, óralap átmérője: 43 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO12768

Nine West

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ