ApF HU ApF HU

Vízálló gyerek karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Rendeltetés
Lányoknak
(3)
Uniszex
(2)
Szíj színe
Fehér
(2)
Rózsaszín
(2)
Piros
(1)

A vízálló gyerek karóra a kalandokat kedvelő, aktív gyerekek számára készült. Mivel vízálló, egy ilyen óra tökéletes úszáshoz, de az sem gond, ha a gyerkőc kint marad esőben egy kalandos túrán. Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a gyerek karóra vízálló jellemzőiről, kialakításáról és előnyeiről. Hogyan válassz olyan órát, amely megfelel gyermeked igényeinek, és emellett stílusos? Az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

A vízálló gyerek karóra minden gyermek számára hasznos kiegészítő lesz

A vízálló gyerek karóra nemcsak praktikus, hanem szórakoztató kiegészítő is minden aktív gyermek számára. Úgy tervezték, hogy ne csak a víznek, hanem a mindennapi viseletnek is ellenálljon, így ez az óra nagyszerű társ a gyermekek számára úszás, sportolás vagy a szabadban való játék közben. Emellett különböző funkciókkal rendelkezik, mint például stopperóra, ébresztőóra. Továbbá számos vonzó dizájnnal kapható, ezért ez az óra ösztönzi gyermeked az önállóságra és segít neki megtanulni az időkezelés alapjait.

A vízálló gyerek karóra paraméter szerinti választása

Számos paramétert kell figyelembe venned a gyerek vízálló karóra kiválasztásakor.

  • Ellenálló képesség: Válassz egy olyan órát, amely strapabíró és ütésálló, hogy ellenálljon gyermeked aktív életmódjának.
  • Kényelem: A szíjnak kényelmesnek kell lennie, és biztonságosan kell tartania a gyermek csuklóját.
  • Olvashatóság: Válassz olyan órát, amelynek kijelzője világos, és könnyen leolvasható, hogy a gyerekek könnyen le tudják olvasni az időt.
  • Vízállóság: Győződj meg róla, hogy az óra eléggé vízálló ahhoz, hogy gyermeked számára is megfelelő legyen. Akár úszásról vagy vízi játékokról, netán pecázásról van szó.

A vízálló gyerek karórát a szíj mérete szerint is kiválaszthatod

A szíj méretének kiválasztásakor fontos, hogy olyan szíjat válassz, amely biztonságosan illeszkedik a gyermek csuklójára, anélkül, hogy túl szoros vagy túl laza lenne. A legtöbb gyermekórának állítható szíja van, hogy a különböző csuklóméretekhez igazodjon. Általában 14-18 cm közötti csuklóra tervezik a szíjakat.

Gyerek vízálló karóra

Ami a stílust illeti, a gyerekek gyakran szeretik a vidám és színes mintákat, amelyek tükrözik a személyiségüket és érdeklődési körüket. Olyan pántot válassz, amely nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is vonzó gyermeked számára.

A vízálló gyerek karóra számlapjai különböző méretűek lehetnek

A számlap átmérője fontos tényező a gyermekórák kiválasztásakor, mivel befolyásolja a kényelmet és az olvashatóságot. A gyermekek számára kulcsfontosságú, hogy a számlap ne legyen túl nagy, ami viselés közben kényelmetlenséget vagy bosszúságot okozhat, de elég nagy legyen ahhoz, hogy könnyen le lehessen olvasni az időt.

  • Kisebb gyermekek számára (például 4-6 éves korban), általában a 28-32 mm átmérőjű számlapok a megfelelőek.
  • Idősebb gyerekek (7-12 évesek) a 32 és 36 mm közötti átmérőjű számlapokat részesíthetik előnyben.

Milyen anyagból készülnek a gyerek karóra vízálló változatának szíjai?

A vízálló gyerek karóra szíjának kiválasztásakor fontos, hogy az anyag tartós, kényelmes és biztonságos legyen. A gyártás során leggyakrabban szilikont vagy gumit használnak, amelyek vízállóak, kopásállóak és könnyen tisztíthatók. Ezek az anyagok hipoallergének is, így ideálisak az érzékeny gyermekbőr számára. Egyes órák pántja is készülhet puha nejlonból vagy textilből, amelyek kényelmet és könnyedséget nyújtanak, de nem biztos, hogy alkalmasak a vízben való használatra. A szíj kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy hol és milyen gyakran fogják az órát viselni.

i

A szilikon és a gumipántok esetében a szennyeződések és az izzadság eltávolításához elegendő a rendszeres tisztítás lágy szappanos oldattal és vízzel. Fontos, hogy a pántot jól megszárítsd, hogy elkerüld a nedvesség megmaradását, amely bőrirritációt vagy az anyag károsodását okozhatja. A textilpántok kíméletes tisztítást és rendszeres ellenőrzést igényelnek a kopás jelei miatt.

Milyen funkciókat kínál egy vízálló gyerek karóra?

A gyermekeknek szánt vízálló óra számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek növelik a hasznosságot és a szórakozást. Az idő jelzése mellett az alábbi funkciókat találhatod meg egy órán:

  • stopperóra, ami nagyszerű sporttevékenységekhez vagy olyan játékokhoz, ahol az idő mérése szükséges
  • ébresztőóra segít a gyermekeknek a napi rutin követésében, legyen szó akár a reggeli ébredésről, akár a fontos eseményekre való emlékeztetésről,
  • egyes modellek tartalmazhatnak naptárat vagy dátumkijelzést, amely támogatja az idő és dátum megtanulását,
  • a vízállóság egy kulcsfontosságú funkció, amely lehetővé teszi, hogy az órát úszás vagy vízi játékok közben is lehessen viselni.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
MPM STYLE JUNIOR W05M.11223.G - Gyerekóra Típusok
5,0
MPM STYLE JUNIOR W05M.11223.G
Gyerekóra - gyerek, quartz óraszerkezet, szíj színe rózsaszín, óralap átmérője 35 mm, szíj anyaga szilikon, vízállóság vízálló, ásványi óralap
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO19515
MPM STYLE JUNIOR W05M.11223. A - Gyerekóra Típusok
5,0
MPM STYLE JUNIOR W05M.11223. A
Gyerekóra - gyerek, quartz óraszerkezet, szíj színe fehér, óralap átmérője 35 mm, szíj anyaga szilikon, vízállóság vízálló, ásványi óralap
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO19509
MPM KIDS W05M.11289. E - Gyerekóra Típusok
MPM KIDS W05M.11289. E
Gyerekóra - gyerek, quartz óraszerkezet, szíj színe piros, óralap átmérője 27 mm, szíj anyaga szilikon, vízállóság vízálló, ásványi óralap
6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO19536
MPM KIDS W05M.11289. D - Gyerekóra Típusok
MPM KIDS W05M.11289. D
Gyerekóra - gyerek, quartz óraszerkezet, szíj színe rózsaszín, óralap átmérője 27 mm, szíj anyaga szilikon, vízállóság vízálló, minta állatokkal, ásványi óralap
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO19535
MPM SPORT JUNIOR W05M.11224.A
Gyerekóra - gyerek, quartz óraszerkezet, szíj színe fehér, óralap átmérője 36 mm, szíj anyaga szilikon, vízállóság vízálló, ásványi óralap
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KHO19516

Vízálló gyerek karórák

A Vízálló gyerek karórák kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Vízálló gyerek karórák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízálló gyerek karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vízálló gyerek karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vízálló gyerek karórák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ