0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional

Termékkatalógus
BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Masszírozó gép - arc kezelésére, EMS, hidegterápia és fényterápia, 7 program, hálózati tápellátás, fehér kivitel, tömege 8000 g, mérete 30 × 50 × 50 cm (Ma×Sz×H)
456 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BEAMP048 Termékszám:  8594166122048
BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional 456 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional esztétikai készülék teljes körű bőrkezelést garantál. Lehetővé teszi a bőr tisztítását, a kozmetikai termékek bevitelét, a hidratálást, a liftinget, a bőrnyugtatást és a regenerálódást. Olyan applikációs fejeket tartalmaz, amelyek nagyon kellemes érzetűek a bőrön. Az eszköz használata számos pozitív hatást biztosít. Elősegíti a kollagénképződést, átalakítja a rugalmas rostokat, növeli a bőr rugalmasságát, javítja az arckontúrokat, kisimítja a mély ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Ezen túlmenően a bőr alatti szöveteket is keringeti és oxigénnel látja el, nyirokmasszázst biztosít az arc puffadtságának csökkentése érdekében, eltávolítja az apró sminkrészecskéket, mély bőrhámlasztást biztosít, felszabadítja a bőrpórusokat és elnyomja a pigmentfoltokat. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional ideális professzionális használatra.

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional masszírozó géplegfontosabb jellemzői

  • Teljes körű bőrkezelésre tervezett készülék
  • 7 fő funkciót egyesít
  • Lehetővé teszi a bőr tisztítását, kozmetikai termékek bevitelét, hidratálást, liftinget, bőrnyugtatást és regenerálódást.
  • Vízzel történő bőrradírozást, nano hidratálást, ultrahangot, rádiófrekvenciát, ultrahangos hullámokat, hideg expozíciót és fotonterápiát biztosít.
  • Olyan masszázsfejfejeket tartalmaz, amelyek kellemes érzetűek a bőrön
  • Elősegíti a kollagéntermelést, átalakítja a rugalmas rostokat és növeli a bőr rugalmasságát
  • Javítja az arckontúrokat, kisimítja a mély ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt
  • Javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetekben és oxigénnel látja el őket
  • Nyirokmasszázst biztosít az arc puffadtságának csökkentésére és a bőr mély hámlasztására
  • Ellazítja a bőr pórusait és csökkenti a pigmentfoltokat
  • A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional ideális professzionális használatra
  • Színkivitel: kék-fehér

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional masszírozó gép 7 fő funkciót kínál

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional Vízzel történő bőrradírozást, nano hidratálást, ultrahangot, rádiófrekvenciát, ultrahangos hullámokat, hideg expozíciót és fotonterápiát biztosít.  A vizes dermabráziós applikátorfejet kifejezetten úgy tervezték, hogy szabályos folyadékot adagoljon, amely azonnal hidratálja a bőrt és megköti a szennyeződéseket, baktériumokat és bőrtörmeléket. A bőrből kiszívott folyadék a hulladéktárolóba kerül. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional így tökéletesen tisztítja a bőrt, segít eltávolítani a mitesszereket, pattanásokat és egyéb szennyeződéseket. A nanohidratáló funkció gondoskodik a bőr hidratálásáról. Minden bőrtípusra alkalmas és hidratálást biztosít.

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional biztosítja a bőr tökéletes hámlasztását

Az ultrahangos spatulával ellátott alkalmazási fej olyan ultrahanghullámokat generál, amelyek a legkisebb bőrredőkbe is behatolnak. A szennyeződés, a sminkmaradványok és az elhalt hámsejtek a fejtetőn megtapadnak. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional tökéletes bőrhámlást biztosít, és megelőzi a mitesszereket és az eltömődött bőrpórusokat. Elősegíti a vérkeringést is, hogy serkentse az arc nyirokrendszerét. Használd a rádiófrekvenciás applikációs fejet a bőrliftinghez. A fej rádiófrekvenciás hullámokat juttat a bőrre egy meghatározott frekvencián. Ez olyan hőgradienst idéz elő, amely hatással van a dermisz rétegben zajló folyamatokra. Biztosítja a kollagénrostok és az elasztin átalakulását, és hozzájárul a saját kollagén képződéséhez.

A BeautyRelax kozmetikai eszköz lehetővé teszi a hőterápiát

Hasonlóképpen, az ultrahangos applikátorfej átalakítja a kollagénrostokat és az elasztint, és képes kozmetikai termékeket beépíteni a bőrbe. A megereszkedett és deformált kontúrokat is simítja. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional lehetővé teszi a hőterápiát is az alkalmazási fej segítségével, amely hűsítő hatású, és megnyugtatja a bőrt. Főleg a bőrkezelés utolsó szakaszaként alkalmazzák, amikor a bőr pórusait összehúzzák. A fej nagy felülettel rendelkezik, nagyon kényelmes fogású, és hatékonyan hűti az arc minden részét és redőit.

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional masszírozó gép serkenti a kollagéntermelést

A készülék a teljes arcot lefedő fotonterápia lehetőségét is kínálja. Ezekre a célokra létezik egy speciális, különböző típusú fényekkel ellátott arcmaszk. A vörös fény serkenti a kollagéntermelést, a kék fény elpusztítja a porfirineket a pattanásokban, a zöld fény segít kiegyensúlyozni a színpigmenteket és csökkenti a finom vonalakat. A sárga fény segíti a kozmetikai termékek felszívódását és javítja a sejtek anyagcseréjét, míg az ibolyántúli fény egyesíti a vörös és a kék fény hatásait. Az azúrkék fény ezután növeli a sejtek energiáját és pozitívan hat a bőrszövet anyagcseréjére, míg a fehér fény mélyen behatol a bőrbe és lebontja a színes foltokat. Ugyanakkor csökkenti a finom vonalakat. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional valóban teljes körű ápolást biztosít bőrödnek.

A csomag tartalma:
1× főegység
1× alkalmazási fej vízzel dermabrázióval
6× cserélhető applikátor vizes gyémánt dermabrázióhoz
1× applikációs fej nano hidratálással
1× alkalmazási fej ultrahangos spatulával
1× alkalmazási fej ultrahanggal
1× rádiófrekvenciás applikácis fej
1× alkalmazási fej hőterápiával - hideg hatás
1× arcmaszk fotonterápiás funkcióval
1× textil védőszemüveg
1× sonogel
1× 220V-os tápkábel
1× 220V-os hosszabbító tápkábel



Paraméterek

Összehasonlít

Típus

Típus
Masszázs gép Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!

Méret & súly

Tömeg
8 000 g Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Hosszúság/mélység
50 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ