Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BeautyRelax Biolifting

Termékkatalógus
BeautyRelax Biolifting
Masszírozó gép - nem invazív bőrápolás, a BIO wave áramlat és az EMS lifting technológia hatását kombinálja, 5 intenzitási fokozat, beépített időzítő, 360 fokban forgó applikátor, a hengeres applikátorok könnyen áthatolnak az arc nehezebben hozzáférhető pontjain is, gyengéd a bőrhöz, ergonomikus kialakítás, háttérvilágítású LCD kijelző, teljesen biztonságos, minden bőrtípushoz alkalmas
Kód:  SANNM269 Termékszám:  8594166103269

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeautyRelax Biolifting

Vedd fel a harcot a ráncokkal napjaink legmodernebb technológiája, a BeautyRelax Biolifting BIO hullám és EMS (elektromos impulzusokkal történő bőremelés) segítségével! Az izomrostok mély stimulálása enyhe elektromos impulzusok révén elegendő vérellátást biztosít a bőrnek, támogatja a nyirokkeringést és ezáltal a káros anyagok eltávolítását. Ezenkívül erősíti az arc izmait, növeli a bőr rugalmasságát. A bőr perfúziójával visszaállítja annak természetes színét, hatékonyan küzd az öregedéssel és kisimítja a bőrt. Ötlépcsős intenzitás közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb kezelési szintet. A titán felhordók teljesen körbe forognak, tehát a BeautyRelax Biolifting a bőrt a legapróbb részletességgel kezeli. Az eszköz minden bőrtípusra alkalmas, használata teljesen fájdalommentes.

A BeautyRelax Biolifting főbb jellemzői

  • A BeautyRelax Biolifting kisimítja a ráncokat
  • A BIO hullámáram-technológia és az EMS segítségével kezeli a bőrt
  • A BeautyRelax Biolifting az egészséges, friss és ráncmentes bőr garanciája
  • A bőrkezeléshez válaszd az ötlépcsős intenzitás egyikét
  • A titán felhordó fejek 360°-ban elforognak
  • Tiszta LCD kijelző
  • Nagy segítséget nyújt az automatikus időzítő használata 
  • A készülék minden bőrtípusra alkalmas
  • A BeutyRelax segítségével fájdalommentesen kezelheted bőrödet

Fájdalommentes bőrkezelés a BeautyRelax Biolifting segítségével

Az alacsony frekvenciájú pulzoterápiát általában a szépségszalonokban használják. Ez a terápia a bőrkezelés teljesen új és professzionális megközelítése. Ezúttal azonban, a BeautyRelax Bioliftingnek köszönhetően, mindezt otthonod kényelmében végezheted el. Az EMS megadja a bőr izomrostjainak a szükséges impulzusokat, amelyekre a szálak zsugorodással reagálnak. Ez az "izomirritáció" (összehúzódás) magukat a rostokat erősíti meg. A BeautyRelax Biolifting bemutatja az alacsony frekvenciájú impulzus-technológiát, így rendszeres használatával a bőr visszanyeri rugalmasságát, egészséges és természetes színét. Az eszköz használata teljesen fájdalommentes.

Rugalmas és egészséges bőr a biohullámú EMS liftingnek köszönhetően

A BeautyRelax Biolifting az elektromos impulzusok (3 V) finoman, egészségi szempontból pedig biztonságosan és mélyen stimulálják a bőrt. Ezek az impulzusok olyan mértékben serkentik az izomrostokat, hogy a bőr rendszeres összehúzódással visszanyeri rugalmasságát. A bőrmasszázs serkenti a vérkeringést és segít eltávolítani azokat a káros anyagokat, amelyek naponta érik bőrünket. A BeautyRelax Biolifting javítja a bőr vérellátását, hatékonyan küzd a ráncokkal,  eltünteti a bőr öregedésének első jeleit.

A csomag tartalma:
 BeautyRelax Biolifting készülék
Titán felhordó fejek

A nagyfrekvenciás masszázs rezgése:
legfeljebb 12 000/perc

Tápegység:
2 db AA elem (nem tartozék)

Mérete:
16,5 × 4,8 × 6,5 cm

Tömege:
650 g


Paraméterek

Használat
Arc Kész!
Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Funkciók
Időzítő Kész!
Tápellátás módja
Elemes Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Időzítő Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elemes Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Biolifting Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Biolifting. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Biolifting. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Biolifting. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Biolifting.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ