AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

BeautyRelax EMS Hot&Cold

Termékkatalógus
BeautyRelax EMS Hot&Cold
2,5 2 értékelés
Bőrápoló készülék - a megereszkedett és egészségtelennek tűnő bőrre tervezték, az arckontúrok rugalmasságának növelése, a kollagén és a rugalmas rostok intenzív stimulálása, az életkor okozta jelentős bőregyenetlenségek, a legnagyobb alkalmazási fej a hasonló készülékekhez képest
44 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BERKP829 Termékszám:  8594166118829
BeautyRelax EMS Hot&Cold 44 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax EMS Hot&Cold

A BeautyRelax EMS Hot&Cold más készülékekkel összehasonlítva páratlanul nagy kezelőfejjel rendelkezik. A BeautyRelax EMS Hot&Cold az egészségtelennek tűnő és megereszkedett bőr, valamint a szembetűnő egyenetlenségek kezelésére szolgál, amelyeket leginkább az öregedés vált ki. Garantált, hogy használatával javulnak a főbb arckontúrok, intenzíven stimulálja a kollagént, valamint a rugalmas bőrszöveteket,így évekkel visszatekerheted az idő kerekét. EMS Hot&Cold négy technológiával - EMS elektromos izomstimulálás, hőterápia, vibráció és fotonterápia - mindez egy készülékben!

A BeautyRelax EMS Hot&Cold bőrápoló készülék legfontosabb jellemzői

  • A BeautyRelax rendelkezik a legnagyobb kezelőfejjel az azonos típusú eszközökhöz képest
  • Egészségtelennek tűnő és megereszkedett bőrre tervezték 
  • Az életkor miatt kialakuló jelentős egyenetlenségek csökkentésére. 
  • A BeautyRelax EMS Hot&Cold javítja az arckontúrt és a bőr rugalmasságát
  • Stimulálja a kollagén és a rugalmas bőrszövet működését
  • Összesen négy technológia - EMS elektromos izomstimulálás, hőterápia, vibráció és fotonterápia

BeautyRelax EMS Hot&Cold - professzionális kozmetikai készülék

A BeautyRelax EMS Hot&Cold kozmetikai készülék már első látásra lenyűgöz a kialakításával. Nehéz lenne hozzá hasonló modellt találni. A BeautyRelax EMS Hot&Cold egyszerűen egyedülálló! Kategóriájában a legnagyobb kezelőfejjel rendelkezik, és EMS elektromos izomstimulációs technológiát használ, amely közvetlenül a bőr rugalmasságára hat. Ideális az érett, fáradt és egészségtelennek tűnő bőr számára.

BeautyRelax EMS Hot&Cold hasznos technológiákkal

A BeautyRelax EMS Hot&Cold kozmetikai készülék elektromos EMS mikroimpulzusokat generál, fotonterápiát, hőterápiát és vibrációt kínál.

EMS elektromos izomstimuláció mikroimpulzusokkal

Az arcot átszövik az izmok. Ezek az arcizmok felelősek arckifejezésünkért és mimikánkért. Az izmok idővel elveszítik természetes rugalmasságukat és feszességüket. A bőr így fakónak és fáradtnak tűnhet. A BeautyRelax EMS Hot&Cold kezelőfej a bőrrel érintkezve gyengéd elektromos impulzusokat bocsát ki, amelyek kifejezetten hatékonyak, ugyanakkor fájdalommentes arckezelést kínálnak. Mechanikusan stimulálják a kollagéntermelést és a rugalmas bőrszöveteket. A kezelt arcterületeken javulni fog a bőr textúrája, a bőr tónusa és összességében megnő a rugalmassága. A bőr megfiatalodik és ragyogóvá válik. Mindez non-invazív módon és kellemetlen érzések nélkül valósul meg. 

BeautyRelax EMS Hot&Cold hőterápiával

A BeautyRelax EMS Hot&Colddal a hőterápia is elérhető. A hő és a hideg segítségével a bőrre sajátos hatást gyakorolhatsz. A hő legfontosabb hatásai között említendő a bőr pórusainak megnyitása. A pórusoknak nyitottnak kell lenniük ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el a bőr tisztítása során. Ráadásul a bőr ekkor jobban fel tudja venni a kozmetikai termékekből származó összes hatóanyagot, amelyek így mélyebben felszívódnak a bőrbe. Ugyanakkor a hideg általában nyugtató hatással bír. Összehúzza a bőr pórusait, a bőr pedig ezt követően megnyugszik. A BeautyRelax EMS Hot&Cold kozmetikai készüléket különösen akkor fogod értékelni, ha érzékeny a bőröd, és érzékenyebben reagálsz a külső ingerekre. Ha könnyen kipirosodik, mint például az EMS-sel végzett lifting kozmetikai kezelés után, a hideg nyugtatja a bőrt, és segít színének visszaállításában.

A BeautyRelax EMS Hot&Cold vibrációt használ a nyirokrendszer megfelelő működéséhez

A BeautyRelax EMS Hot&Cold biztosítja a nyirokrendszer megfelelő működését. Nemcsak a végtagok esetében kell felébreszteni a nyirokrendszert, ugyanez vonatkozik az arcunkra is. Ha a nyirok- és vérkeringésünk rendben van, a szennyeződések eltávolítása a vérből sokkal hatékonyabb. Ha javul a vérkeringés, stimulált a nyirokrendszer, javul a szennyeződések és méreganyagok kiürülése a szervezetből. Az eredmény gyönyörű és egészséges bőr. A gyengéd vibrációs masszázzsal tökéletes eredményt érhetsz el néhány pillanat alatt. 

A kék fény használatának legfontosabb előnyei

  • A kék fény aktiválja a porfirint
  • Elpusztítja a káros baktériumokat
  • Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású
  • A kék fény használata segít a pattanások megelőzésében
  • Biztonságos és hatékony kék fénnyel történő kezelés

A vörös fény használatának legfontosabb előnyei

  • A vörös fény elősegíti a természetes kollagéntermelést
  • Növeli a hatóanyagok felszívódásának hatékonyságát 
  • A fény csökkenti a pigmentképződést
  • A vörös fény javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetekben

BeautyRelax EMS Hot&Cold négy automatikus programmal

A BeautyRelax EMS Hot&Cold automatikus programjaival a legjobb eredményeket érheted el a bőrápolásban. A készülék négy programmal rendelkezik: vibráció, meleg és hideg kezelés, EMS elektromos izomstimuláció és kék vagy vörös fénnyel történő fotonterápia. 

1. A BeautyRelax EMS elektromos izomstimulációs program

Az EMS program használatakor elegendő egy vékony réteg átlátszó vezető gélt felvinni a bőrre. Az elektromos impulzusok finoman stimulálják az arcizmokat, hatékonyan hozzájárulva a bőr rugalmasságának növeléséhez. Az EMS-impulzusok az arckontúrokat is megemelik. A rezgés elősegíti a vérkeringést is.

2. Tökéletes bőrvilágosítás

A BeautyRelax EMS Hot&Cold kezelőfeje körülbelül 42°C-ra tudja emelni a hőmérsékletet, amely jelentősen hozzájárul a bőr pórusainak tisztítás előtt történő megnyitásához. A nagy frekvenciás vibrációs masszázs ideális az intenzív bőrtisztításhoz. A LED-fotonfény hatására ragyogó és táplált lesz a bőröd.

3. Kollagén revitalizációs program

A kollagén revitalizációs program aktívan stimulálja a bőrrétegben található kollagén és rugalmas rostokat. A vibráció, a hő, az EMS-impulzusok és a LED-fotonfény kombinációja biztosítja a bőr optimális stimulálását. Ez a kollagéntermelés természetes helyreállítását eredményezi. Fontos azonban, hogy ne felejtsd el a bőrre felvinni a kontaktgélt.

4. Utolsó fázis egy kellemes lifting formájában

A BeautyRelax EMS Hot&Cold kozmetikai készülék egy speciális kezelőfejjel rendelkezik, amely csökkenti a hőmérsékletet a bőrápolás utolsó fázisában. Nyugtatja a bőrt és összehúzza a bőr pórusait. Ez a fázis ideális a bőr végső ápolására. 

A BeautyRelax EMS Hot&Cold készülék alkalmas arc- és testkezelésekhez

A BeautyRelax EMS Hot&Cold nemcsak az arcon használható, hanem a test más részein is célzottan alkalmazható. A készülék bőrre gyakorolt hatása ugyanolyan minőségű, mint a test többi részén. A BeautyRelax EMS Hot&Cold a test kiválasztott részein történő rendszeres használata biztosítja a bőr tökéletes rugalmasságát és javítja a bőr általános állapotát. Az alkalmazás előtt ne felejts el használni sonogelt, vagy más, szépségápolási terméket, esetleg masszázskrémet. Nem javasoljuk olyan termékek használatát, amelyek mentolt vagy chilit tartalmaznak. A BeautyRelax EMS Hot&Cold testen történő alkalmazásakor azokat a programokat használd, ahol az EMS funkció aktív. A test bármely részét kezelheted a kezelés során. A készülékkel történő bőrápolás időtartama ne haladja meg a 15 percet. 


Paraméterek

Összehasonlít
Áramforrás
Elemes Kész!
Típus
Tisztítókészlet Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Bőrfeszesítés Kész!
Magasság
210 mm Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!

Típus

Típus
Tisztítókészlet Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Bőrfeszesítés Kész!

Méretek

Magasság
210 mm Kész!
Szélesség
50 mm Kész!
Mélység
58 mm Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Bőrfeszesítés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax EMS Hot&Cold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax EMS Hot&Cold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax EMS Hot&Cold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax EMS Hot & Cold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax EMS Hot & Cold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ