BEKO BIM26400XCS

Termékkatalógus
BEKO BIM26400XCS
Beépíthető sütő Beépített, A, 71 liter, teleszkópos polcok, Softclose, pravýhorokovduch, 3D sütjük, grill, digitális kijelző, az ajtó 3mi ajtó, rozsdamentes acél
Kód:  FAC270k Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BEKO BIM26400XCS

Multifunkciós rozsdamentes acél beépíthető sütő BEKO BIM 26400 XCS nem csak alkalmas nagy családok, hanem mindazokra, akik az örömben, sütés és úgy döntenek, hogy étkezések mindig finom és vonzó. Tizenkét modern megjelenés mindig biztosítja a maximális elégedettség. Lehetővé teszi akár 3 sütés ételeket egyszerre, keverés nélkül ízlésük, vagy van egy másik leértékelés. Az ajtók anyaga három lencse, ráadásul nem tartalmaz csavarokat, így a tisztítása egyszerű és kényelmes dolog.

Legfontosabb jellemzők

  • 12 praktikus funkciók
  • így van. 3D főzés - sütés opció 3 ételeket egyszerre
  • egyszerű tisztítás
  • Hármas teleszkópos polcok
  • Digitális kijelző a könnyű manipuláció
  • Modern design és a minőségi kivitelezés rozsdamentes acélból

Kényelmi funkciók mindenkinek

12 szakmai és hasznos program, ami feldolgozza a sütő, hamarosan nélkülözhetetlen részévé vált a sütés. Ezek közé tartoznak a konvekció, kiolvasztás vagy grill, amellyel gyorsan és egyszerűen készítsen finom ételt maguknak, a család vagy a barátok. Booster funkció aktiválódik minden fűtőberendezések, így lerövidíti a felfűtési idő akár 35% -kal. Takarít meg sok időt és aggodalom.

Időt és energiát takarít

Ajtók készülnek egy speciális nanotechnológia minimalizálása az igények tisztítást. Csak neki egy nedves ronggyal - nincs szükség drága felszerelés. Az ajtók is nagyon tartós, és a kapacitása legfeljebb 22,5 kg. Ha valaki elfelejti, hogy lezárja, ne aggódj, mert a technológia SoftClose® becsukta maguk és zaj nélkül. A teleszkópos kihúzható lesz kezelése lapok könnyebb, mint valaha. Többé nem kell kínosan mozgatni nehéz papírlapokat, hogy őket a sütőbe, így extra égési sérülések veszélye.

Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,4 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,4 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Ezüst Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
71 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO BIM26400XCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM26400XCS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO BIM26400XCS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO BIM26400XCS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO BIM26400XCS.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ