Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO BIR 32400 XMS

Termékkatalógus
BEKO BIR 32400 XMS
Beépíthető sütő Beépített, A kötet 82 liter, 12 program, grill, Booster, 3D sütés ajtók Soft Close, kiolvasztás funkció, a hőmérsékletet, a lassú főzés, Surf, 3 üveg ajtók, üveg belső ajtó NANO kivitelben, hátsó katalitikus ellátás, 2x teleszkópos polcok , érintőképernyős vezérlés, belső világítás
Kód:  SKBETR004 Termékszám:  7768286703 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BEKO BIR 32400 XMS

Mi annak egy új, modern, beépített elektromos sütő Beko a 82litrovým belső. Köszönhetően gazdag menüt, ami összesen 12 különböző programok egyszerre, az ő egyszerű sütni mindent piték Szent Márton liba. Között a hagyományos módok, például a jég- és ventilátor főzés, különlegesség kiemelkedik a sütőben. Ez így van. Surf funkció, mely meleg levegőt fúj a oldalfalakkal jobb sütés.Ez segít, hogy tökéletes doneness és nagyon terjedelmes élelmiszerek vagy készítsen akár három különböző ételek egyidejű keverés nélkül ízek és aromák.

legfontosabb jellemzői

  • Energia osztály
  • Surf sütés
  • rostély
  • 3D sütés
  • Booster
  • lassú főzés
  • karcsú kialakítás
  • Katalizátor hátsó fal

A funkció a lassú főzés

Připravit chutné a šťavnaté jídlo občas vyžaduje značnou míru trpělivosti a času. A lassú főzés (SlowCooking) mentheti őket. Ez lassítja a főzés, és megtartja lédússág és ízű ételek. Ahhoz, hogy egy ropogós kéreg, a gyártó azt javasolja, hogy módosítsa a sütés végén egy pár percig egy funkció Mini grill.

A megszorító sütő tele modern technológia

Ha sütés értékelik a gyakorlati részleteket, amelyek a BEKO BIR 32400 XMS büszke. Mint például a világítás a belső, és üvegajtók, így könnyen tisztítható.Annak elkerülése érdekében, hogy kézzel manipulálni a serpenyő forró és égési sérüléseket okozhat, a sütő van szerelve egy teleszkópos kihúzható polc.

Tisztítás majd, hogy egy nagyon különleges NANO kivitelben ajtót. Ez ellenáll a zsírnak, ami a tökéletes tisztaság csak egy törölje ruhával és a hátsó katalitikus lemez.Kezelés is élvezhetik Softclose ajtó zátlačným ellenőrzés.A másik nagy előnye, energiahatékony működés megfelelő osztály A.

programok:

  • Statikus sütés, pörkölés statikus ventilátor, konvekció, 3D sütés, pizza, grill, alsó fűtés, kiolvasztás, ventilátor rostélyl, kis grill, melegen tartás, lassú főzés

Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,4 cm Kész!
Mélység
56,7 cm Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,4 cm Kész!
Mélység
56,7 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Ezüst Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
3 rétegű üvegajtó, Érintéses vezérlés Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
82 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO BIR 32400 XMS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIR 32400 XMS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO BIR 32400 XMS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO BIR 32400 XMS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO BIR 32400 XMS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ