Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Belkin háló szellőzés

Termékkatalógus
Belkin háló szellőzés
4,4 10 értékelés
Tartó Univerzális, elfordítható, hogy a készülék szélessége 8 cm
Kód:  NX370b8d Termékszám:  F8M879bt

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin háló szellőzés

Rögzítse az okostelefon egyszerű és biztonságos módja annak, hogy szellőző rács az autó. Oproti běžnému uchycení na sklo zde získáte mnohem lepší výhled z vozidla. Telefon csatolt konzol nem zavarja a kilátást. Ez ad egy sokkal jobb valószínűsége megelőzésének lehetséges kockázatokat, amit elvár az út mentén. Jelentős előnye még kevésbé tükröződő éjszakai vezetés közben.

legfontosabb jellemzői

  • Kezeli a telefon az autó szellőző rács
  • Pozíciók, hogy jobban lássa az autó
  • A telefon álló vagy fekvő tájolással (forgatni a telefont 360 fok)
  • Kábeltartó 2 hátsó oldalán őrizni csatlakozók
  • Állítható kialakítás illik a legtöbb okostelefon akár 8 cm széles

egyetemes

A tartó nagyon sokoldalú, egy alacsony profilú és könnyű telepítés a legtöbb lyukak, úgy, hogy fel lehet használni bármilyen járműbe. Telefon szerelt konzol elforgatható 360 fokban, így gyorsan testre a smartphone a portré és tájkép módban. Portré mód ideális zenehallgatáshoz és kihangosító telefonhívásokat, amikor a telefon be van kapcsolva oldalra értékelni használata közben navigációs alkalmazások.

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin do mřížky ventilace. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin do mriežky ventilácie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Belüftung Netz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Belüftung Netz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ