Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Belkin N300

Termékkatalógus
Belkin N300
4,7 6 értékelés
WiFi USB adapter -802.11 b / g / n 300Mbps, vel. XL
Kód:  NX207a7c Termékszám:  F9L1004az Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin N300

Belkin N300
 

30 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon

A neves amerikai Belkin gyártó nagyon magas színvonalú termékeket dob piacra hosszó évek óta, amelyek megfelelnek az igényes ügyfelek legkeményebb elvárásainak is. Az egyedülálló módon gazdagítja az életünket a műszaki kényelem mellett, barátságos arculatával és könnyú kezelhetőségével kevésbé tapasztalt felhasználók számára is.


Cool megoldások régebbi notebook

Van egy régebbi laptop lassú Wi-Fi adapter? Szükség van a klasszikus asztali csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz? Belkin van egy nagyszerű megoldás az Ön számára. Ez egy Wi-Fi adapter antenna a jobb.

Belkin N300
Kis test, nagy antennával

Megbízható megoldások régebbi notebookhoz is

Van egy régebbi notebookja lassú Wi-Fi adapterrel? Csatlakoznia kell klasszikus módon egy vezeték nélküli hálózathoz? A Belkin nagyszerű megoldást kínál Önnek. Ezt a Wi-Fi adaptert, prémium antennával.


Belkin N300
Az antenna javítja a jelet

Minőség és gyors kapcsolat

Az antennának előnyös hatása van a jelerősségre még nagy távolságban is a vezeték nélküli útválasztótól.


Az adapter természetesen támogatja a modern szabványokat, és az alapvető biztonsági titkosítási funkciókat, beleértve nem csak a 128 bites WEP-ot, de a WPA-t és a WPA2-t is. Ennek a terméknek köszönhetően elérheti a 300 Mbps-ot is adatátviteli sebességet, ami elegendő az igényes hálózati alkalmazások futtatásához.

Műszaki adatok:

Felület:
USB 2.0

Adatátviteli sebesség:
Akár 300 Mbit / s

Hálózati szabvány:
IEEE 802.11b
IEEE 802.11g
IEEE 802.11n

Támogatott biztonsági algoritmusok:
128 bites WEP
64 bites WEP
WPA
WPA2
WPS

Kompatibilis operációs rendszerek:
A Windows XP SP3 +, Vista, Windows 7

Mérete:
XL

Színe:
Fekete

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin N300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin N300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin N300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin N300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin N300.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ