Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beper

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
BEPER banner

BEPER: Háztartási kisgépek minden alkalomra

A BEPER olasz vállalat több mint 20 éve gyárt funkcionális és vonzó háztartási készülékeket és különféle eszközöket. A gyártásuk során hangsúlyt fektetnek a minőségre, amelyet technológiailag fejlett laboratóriumban felügyelnek. Ennek köszönhetően a termékek megbízhatóak és számos érdekes tulajdonsággal rendelkeznek. Minden terméket divatos, dizájnos kivitelben kapsz meg. Legyen szó főzésről, tisztításról, szépségápolásról vagy egészségügyről, a BEPER pontosan azt kínálja, amire szükséged van!

Konyhai eszközök BEPER

A BEPER mindent kínál, ami a konyhához kell

A BEPER konyhai segédeszközei mindig mögötted állnak, legyen szó főzésről, sütésről, turmixolásról vagy csak kávékészítésről. A tűzhely mögötti hosszú órák a termékek egyszerű használatának köszönhetően pillanatok alatt eltelnek. Válaszd a BEPER elektromos grillsütőket, konyhai mérlegeket, sütőket, kávéfőzőket és presszógépeket vagy fagylaltkészítőket, és nem csak a minőségi munkavégzést élvezheted, hanem a termékek eredeti dizájnját is.

Az BEPER-rel ápolhatod a szépségedet is

A BEPER azokra is gondol, akik szeretnének a testükre vigyázni tetőtől talpig. Dobd fel frizurádat hajvasalóinkkal vagy hajszárítóinkkal. Az epilátorok megszabadítanak a nem kívánt szőrszálaktól, a borotvák pedig gondoskodnak a szakállról.

BEPER
    BEPER érintésmentes szappanadagoló

    A BEPER gondoskodik az egészségről is

    Mert egy szép otthon nem csak tiszta és rendezett, hanem egészséges is. A BEPER első osztályú hőmérőkkel, inhalátorokkal, analizátorokkal, személymérlegekkel és sok mással is rendelkezik. Próbáld ki fűtött takaróinkat vagy kényeztesd magad egy BEPER masszázspárnával és pihenj otthonod kényelmében. Otthon és a munkahelyeden is használd a BEPER érintésmentes szappanadagolót, hogy kezet moshass anélkül, hogy baktériumokat terjesztenél az egész fürdőszobában.

    A BEPER készülékekkel a takarítás könnyű lesz

    Tiszta, friss és rendezett otthonra vágysz? A BEPER termékekkel az álmok valósággá válnak. Mosd tisztára ruháidat és szabadítsd meg őket a baktériumoktól vasalóinkkal, amelyek vegyszerek helyett kifinomult technológiát használnak. Szerezz egy nagy teljesítményű, vezeték nélküli porszívót hatékony szűrőkkel, hogy a por és az allergének ne kavarogjanak a szobában. Vagy egyáltalán ne porszívózz... A BEPER intelligens porszívó elvégzi a munkát helyetted.

    BEPER robotporszívó
      BEPER ventilátorok és kemencék

      A BEPER fűtés és hűtés egyben

      Nem megfelelő a hőmérséklet a lakásodban, házadban vagy a vidéki nyaralódban? A BEPER erre is tud megoldást. Ha fűteni kell, próbáld ki a meleglevegős fűtőberendezéseket, amelyek szellőzéssel és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkeznek. Nézz rá az elektromos kandallóink kínálatára, amelyek LED-es lángot kínálnak. Akinek pedig hűtésre van szüksége, annak friss levegőt hoz otthonába a légkondicionáló és a BEPER ventilátor, amelyek képesek optimalizálni a teljesítményüket szükség szerint.

        6 termék
        5,0
        Beper P205DIF001
        Aroma diffúzor - funkciók: aromaterápia, automatikus kikapcsolás, időzítő, LED világítás, ultrahang és párásító, 7 színű megvilágítás, fehér és barna színű, műanyag kivitel
        9 090 Ft
        Kérés esetén megrendeljük
        Termékkód: BEPAD555
        Beper P303MED001
        Érintésmentes lázmérő
        14 390 Ft
        Kérés esetén megrendeljük
        Termékkód: BEPTE463
        Beper P303MED050
        Pulzoximéter - pulzus, a vér oxigéntelítettségi szintje (SpO2) és a szívverés érzékelésére, széles LED-kijelzővel, amely élő pulzusgrafikát mutat, riasztás 90 alatti telítettségi szint esetén, automatikus kikapcsolás, akkumulátor állapotjelző, mérés körülbelül 8 másodperc alatt, könnyen kezelhető, gyors és fájdalommentes mérés, fény, hordozható, ideális utazáshoz, anyaga: ABS, méretek: 3,6 x 3 x 5,5 cm, tápegység: 2x AAA (nem tartozék)
        11 190 Ft
        Kérés esetén megrendeljük
        Termékkód: BEPOX647
        Beper 40120 Easy Check
        Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, aritmiaérzékelő, memória, vérnyomások átlaga és dátum és idő,
        15 190 Ft
        Kérés esetén megrendeljük
        Termékkód: BEPER412
        3,0
        BEPER 100 arancione
        Ventilátor - álló típusú, funkciók: állítható dőlésszög és állítható magasság, , 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, fekete és narancssárga kivitel
        22 390 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: BEPTV009
        3,0
        Beper 90882 12l
        Mini sütő - 1050 W teljesítmény, 12 l-es űrtartalom, termosztát, időzítő és jelzőfény, grill rács és tepsi a csomagban, fekete kivitel, méretei 20 × 34 × 28 cm (H×Sz×Mé)
        24 990 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: BEPMT209

        Beper

        P-DC1-WEB15
        28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
        3 millió megrendelés évente
        a vásárlók 98% visszatérő
        Több infó
        Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
        06-1-701-1111
        Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
        Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
        Kérjük, add meg a telefonszámodat:
        Keress minket
        Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
        További információ Kevesebb információ