Akvizice ApF HU Shop roku

Bethesda Softworks

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A népszerű Bethesda Softworks márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó Bethesda Softworks - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Bethesda Softworks termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben Bethesda Softworks terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a Bethesda Softworks termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

Bethesda Softworks márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
24 termék
4,7
DOOM Slayers Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - a legendás sorozat teljes kiadása - a csomag a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és a DOOM (2016) számítógépes játékokat tartalmazza.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX740
Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős
3 280 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004927
4,8
Doom Eternal - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Eljött a legendás FPS játék visszatérésének ideje. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Megsemmisítésükben éppúgy segítséget nyújt a széleskörű és új, akárcsak a már ismerős, jól bevált fegyverarzenál.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO524
5,0
Doom Eternal - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Készülj fel a szörnyek és démonok hordáira. Új és már ismert és bevált fegyverek széles arzenálja segít a megsemmisítésükben.
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1183
4,8 10×
Fallout 4 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Minden idők legjobb poszt-apokaliptikus RPG játékának régóta várt folytatása!
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO190
4,0
Starfield: Premium Edition Upgrade - Xbox Series X
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában. Alapjátékot igényel.
13 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074peu
5,0
Starfield - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074
Wolfenstein II: The New Colossus - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Wolfenstein II: The New Colossus a népszerű alternatív történelmi lövöldözős játék folytatása, ahol Németország megnyerte a második világháborút. Hozz létre ellenállási mozgalmat az Egyesült Államok felszabadítására.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW984
DOOM - Nintendo Switch Digital
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Nintendo Switch, elektronikus licenc, kulcs a Nintendo eShophoz, műfaj: akció és lövöldözős
6 980 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005411
Brothers in Arms: Hell's Highway - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció
3 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005407
Brothers in Arms: Road to Hill 30 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, GOG,com kulcs, műfaja akció
3 640 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005408
Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős A Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology mind a hét sikeres játékot (letöltőkóddal) és a hivatalos bővítményeket tartalmazza egy prémium gyűjtői szettben, amely a Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 és Fallout. A gyűjteményt egy exkluzív mini bomba tokba csomagolták, hallható bomba hanggal kiegészítve.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 11, 2024
Termékkód: WG1449
Indiana Jones and the Great Circle - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és kaland
Előrendelési ár
30 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0479
Marvels Blade - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció- és kaland
Előrendelési ár
28 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0471
4,9 15×
Doom Eternal - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A legendás első személyű játék visszatért. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Új és már ismert, bevált fegyverek széles arzenálja segít a megsemmisítésükben.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX545
4,9
The Elder Scrolls V: Skyrim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A több mint 200 díjat nyert Skyrim Special Edition játék elképesztő részletgazdagsággal kelti életre az epikus fantasyt. A különleges kiadás tartalmazza a kritikusok által elismert játékot és játékbővítést, valamint számos új funkciót, mint például a felújított grafika és effektusok, az új világítás, a láthatóság mélysége, a tükröződések és még sok más.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW026
5,0
Wolfenstein: Alt History Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Wolfenstein-sorozat összes modern epizódjának gyűjteménye, amely a játékosokat egy epikus kalandba viszi egy komor alternatív történelemben, ahol a nácik világuralomra törtek. Tartalmazza a Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood című epizódokat.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO813
5,0
DOOM Slayers Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - a legendás sorozat teljes kiadása - a csomag a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és a DOOM (2016) számítógépes játékokat tartalmazza.
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO685
4,6
Wolfenstein: Alt History Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Wolfenstein sorozat összes modern részének gyűjteménye, amely epikus kalandra hívja a játékosokat egy komor alternatív történet során, amikor a nácik globális uralmat szereztek. Tartalma: Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus és Youngblood.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX935
5,0
DOOM Slayers Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Az immár legendás sorozat teljes kiadása - a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és DOOM (2016) részeket tartalmazza.
22 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW846
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Wolfenstein: The New Order játék és a Wolfenstein: The Old Blood adatlemez kedvezményes csomagja. B.J. Blazkowicz visszatér a Wolfenstein: The New Order játékban, hogy megmutassa a náciknak, milyen az igazi vereség.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX485
5,0
DOOM 3: VR Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Élvezd a legendás játékot virtuális valóságban, köztük a Resurrection of Evil és a The Lost Mission kiegészítőket is!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX967
5,0
Doom - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja lövöldözős - Egy sokkal erősebb Doom Slayerre (a főszereplőre) számíthatsz, majdnem kétszer annyi ellenségre, és szó szerint a földi pokolra, mindezt Mick Gordon zenéjével kísérve.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW983
4,6
Starfield
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
27 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1092

Bethesda Softworks

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ