ApF HU ApF HU

Bethesda

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Bethesda Game Studios

Bethesda Softworks: RPG, akció és a fantasy igazi világa

A számos videojáték-franchise amerikai kiadóját, a Bethesda céget 1986-ban alapították Maryland államban. A Bethesda 1999-ben a ZeniMax Media leányvállalata lett, ahol 2 évvel később létrehozta saját fejlesztőcsapatát, a Bethesda Game Studiost. Az eredeti Bethesda Softworks azóta "csak" kiadóként szolgál. A cég égisze alatt olyan címek jelentek meg, mint a Wolfenstein, Fallout, The Elder Scrolls, Doom, Quake és még sok más.

Wolfenstein II

Wolfenstein - Háború egy alternatív történelemben

A megkérdőjelezhetetlen játéklegenda 2014-ben került a Bethesda égisze alá, ahol az utolsó 3 rész - The New Order, The Old Blood és The New Colossus - a MachineGames a cég felügyelete alatt készült el. A franchise a mai napig a korábbi Wolfenstein-játékoktól függetlenül építi fel saját kronológiáját. Azonban mindegyik rész egy alternatív valóságban játszódik, ahol a 2. világháborút a nácik nyerték meg. A te feladatod pedig az, hogy leszámolj a fasiszta csőcselékkel – ehhez nehézfegyverek és egy rakás golyó áll rendelkezésedre.

Fallout - Séta a poszt-apokaliptikus pusztaságban

A Fallout egy híres franchise. A nukleáris háború sújtotta pusztaságban játszódik, amely egykor az Amerikai Egyesült Államok volt. A Fallout-sorozat híres különleges hangulatáról, amelyet sötét humorral és retro-futurisztikus stílussal fűszereznek. A Bethesda Game Studios emberei nagy kockázatot vállaltak, amikor 2008-ban ezt az eredetileg izometrikus RPG-t első személyű akció-RPG-vé alakították át. A Fallout 3, Fallout: New Vegas és Fallout 4 című játékok mind sikeresek lettek, és a legújabb konzolokon és PC-s verziókon egyaránt élvezheted őket.

Fallout
Doom

Doom - Láncfűrésszel a démonok ellen

Az id Software kultikus játékai, a Doom és a Doom 2 a számítógépes játékok grafikai tervezésének és brutalitásának határait feszegették. Itt magából a pokolból érkező démonokkal kell szembenézned, akiket többek között egy lefűrészelt csövű sörétes puskával, plazmapuskával vagy láncfűrésszel küldhetsz a túlvilágra. Még több mint 20 évvel az első rész megjelenése után is népszerű játék. Ez a Doom 3-nak (2004) és a sorozat legutóbbi rebootjának, az egyszerűen csak Doomnak (2016) nevezett játéknak köszönhető - amelyet VR-ben is játszhatsz Doom VFR néven.

Quake Champions - A legendás akciójáték

A Quake sorozat hasonló a fent említett Doomhoz, hiszen mindkét cím mögött az id Software emberei állnak. Ez egy első személyű akciójáték, amely eddig négy résszel büszkélkedhet - Quake, Quake 2, Quake 3 Arena és Quake 4. A Quake Champions című folytatás is készülőben van – ez a játék a zárt arénákban zajló többjátékos csatákra koncentrál. A megjelenésért természetesen a Bethesda Softworks felel.

Quake
Skyrim

The Elder Scrolls - Epikus nyílt világú fantasy játéksorozat

A Bethesda Game Studios immár ikonikus RPG-je Tamriel fiktív világában játszódik. Az Elder Scrolls játékok példátlan szabadságukról, gyönyörű fantasy környezetükről és a rajongók által készített játékmódok széleskörű támogatásáról híresek. A sorozat egyjátékos részei - Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion és Skyrim - mellé nemrég megérkezett az MMO-kezelés, a The Elder Scrolls Online is. A Bethesda csúcsterméke több száz órányi epikus kalandot kínál, amit egyszerűen nem lehet megunni.

És ez még nem minden!

A Bethesda Softworks azonban nem csak a fent említett 5 sorozatért felelős. Mindenképpen meg kell említenünk a hangulatáról és a játékhelyzetek sokféle megoldásáról híres Dishonored című akció-stealth játékot, a horror-akció 2 részét, a The Evil Within-t, a posztapokaliptikus akció-őrületet, a Mad Maxet, vagy a csábító főszereplővel rendelkező, harmadik személyű akciójátékot, a Wet-et.

Dishonored 2


3 termék
Redfall
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1402
5,0
The Evil Within - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció - Akció túlelő horror játék Shinji Mikamitól, a zsáner mesterétől, a legendás Resident Evil sorozat alkotójától. Merülj el Sebastian Castellanos nyomozó sötét történetében, akinek szembesülnie kell egy borzalmas szörnyekkel és csapdákkal teli torz realitás rémálmával.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX613
4,0
Redfall: Bite Back Upgrade
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához / DLC - dobozos változat, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Leárazás -22 %
8 690 Ft 11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1402bb

Bethesda

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ