30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Beyerdynamic DTX 350m - fehér

Termékkatalógus
Beyerdynamic DTX 350m - fehér
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - Zárt, dinamikus, összehajtható, 22-18000Hz frekvenciatartomány, érzékenysége: 98 dB, impedancia: 32ohm, 1,2 m-es kábel, vezérlőkábel
Kód:  BEY355e61 Termékszám:  718815

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic DTX 350m - fehér

Kis hordozható Beyerdynamic DTX 350m fejhallgató, amely jutányos ára ellenére igazi, kiváló zenei élményt biztosít. A fejhallgató garantáltan elnyeri majd az igényesebb felhasználók tetszését is, hiszen minőségi hangszórókkal van felszerelve, amely kiválóan képes kezelni az erős basszust, kellemetlen torzítás nélkül. Zárt konstrukciója gondoskodik a zavartalan zenehallgatásról, hiszen kizárja a kellemetlen környezeti zajokat. Kényelmes, műbőr fülpárnákkal rendelkezik, amelyek hosszú viselés során is hihetetlen kényelmet nyújtanak. A termék felszereltségébe tartozik egyébként egy puha, praktikus tok, amelynek akkor veheted hasznát, ha éppen nincs használatban a készülék.

Legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató telefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz
  • Rögzített kötései lehetővé teszik a kompakt formát
  • Diszkrét, mégis elegáns megjelenés
  • Lapos kábel ellenáll a gubancolódásnak
  • Nagyon könnyű és tartós konstrukció (131 g)
  • A csomag tartalmaz egy tokot is a készülékhez

Maradjunk kapcsolatban!

Ebben a mai, információdús világban mindig fontos elérhetőnek maradnunk. A Beyerdynamic fejhallgató egyébként egy praktikus mikrofonnal is rendelkezik, így bárhová magaddal viheted, és könnyedén tarthatod a kapcsolatot barátaiddal, munkatársaiddal, és családoddal

A sokoldalúság egy nagy pozitívum

Az alacsony impedanciának köszönhetően telefonoddal, táblagépeddel egyszerűen használhatod, de nyugodtan csatlakoztathatod akár számítógépedhez vagy televíziódhoz is. A magasszintű kompatibilitást egy 3,5mm-es jack bemenet biztosítja, amelynek segítségével szinte bármilyen zenelejátszó eszközhöz csatlakoztathatod. Kedvenc zenéidet így számos eszközön lejátszhatod, és kiélvezheted a tökéletes hangzást!

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic DTX 350m - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic DTX 350m bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic DTX 350m biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic DTX 350 m weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic DTX 350 m weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ