Beyerdynamic DTX910

Termékkatalógus
Beyerdynamic DTX910
4,4 5 értékelés
Fej-/fülhallgató - nyitott, 90 fokban elforgatható fülkagyló, 15-23000Hz, érzékenysége 98 dB, impedancia 32ohm, kábelhossz 3 m, állítható fejpánt
Kód:  BEY355j Termékszám:  713821 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic DTX910

Beyerdynamic DTX 910 HiFi fejhallgatója rendkívüli zenei élményben részesíti Önt. Nem csak a klasszikus zene, de modern stílus rajongóinak is kedvez. Nagy és kényelmes fülpárnái tökéletes védelmet és tartást képeznek a fül körül. Nagyszerűen visszaadja a mély basszust és a finom hangokat. Állítható fejpánttal rendelkezik a maximális kényelem érdekében. Ráadásul a fejhallgató különlegessége, hogy a fülkagylók 90 fokban elfordíthatók. Az aszimmetrikus kialakítású kábel pedig végtelen kényelmet biztosít út közben is.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic DTX910 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic DTX910. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic DTX910. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte beyerdynamic DTX910. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte beyerdynamic DTX910.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ