Shop roku 30 dnů na vrácení

Black Shark 5 Pro 5G

Termékkatalógus
Black Shark 5 Pro 5G
4,3 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 13Mpx teleobjektív, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 4650 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
336 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 36 hónap Kód:  BLSH06ax
Black Shark 5 Pro 5G ettől336 890 Ft Raktáron változat szerint

Black Shark 5 Pro 5G

Eme Black Shark 5 Pro 5G okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával rendelkezik. Az elégséges energiát a tartós, 4650 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a nagyszerű Black Shark okostelefon 2022 újdonsága.

Mobiltelefon Black Shark 5 Pro 5G ...
Mobiltelefon Black Shark 5 Pro 5G ...

Black Shark 5 Pro 5G okostelefon alapvető paraméterei

  • Eme Black Shark okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van szerelve
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A kellő energiát a tartós, 4650 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 108 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint HDR10+
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és Joy UI felhasználói felület látja el
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4650 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 730

Ennek a nagyszerű Black Shark telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Örömteli lesz majd minden momentum, amit ezzel a csodás Black Shark telefonnal tölthetünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 144Hz-es képfrissítési frekvenciája. A HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet.

Mobiltelefon Black Shark 5 Pro 5G ...
Mobiltelefon Black Shark 5 Pro 5G ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Black Shark okostelefon rendelkezik 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es teleobjektívvel, 5Mpx-es széles látószögű lencsével. Ezen Black Shark okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a vaku.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen kitartó Black Shark mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4650 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Black Shark 5 Pro 5G ...

Ezen Black Shark okostelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A nagyszerű Black Shark okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, Joy UI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 12 GB RAM-mal rendelkezik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot.

Ez a modern Black Shark mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Black Shark mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak elég egyetlen érintés a telefon feloldásához. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

163,9 × 76,5 × 9,5 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

220 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Black Shark 5 Pro 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black Shark 5 Pro 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Black Shark 5 Pro 5G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Black Shark 5 Pro 5G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Black Shark 5 Pro 5G.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ