Akvizice ApF HU LEGO v APP pro AP+

BLIZZARD

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Blizzard Entertainment

Blizzard - elsőosztályú történetek, karakterek és játékmenet

A Blizzard Entertainment (Activision Blizzard) manapság egy legendás játékfejlesztő és kiadó. Az 1991-ben három lelkes diák által alapított cég csillaga csak a Warcraft: Orcs & Humans című valós idejű stratégiai játék megjelenésével kezdett emelkedni. Azóta a cég olyan legendákat adott a világnak, mint a World of Warcraft, a Starcraft, a Diablo, valamint a mai esport nagyágyúk, az Overwatch, a Hearhstone virtuális kártyajáték és a saját MOBA-játék, a Heroes of the Storm.

World of Warcraft

A World of Warcraft fenomén már 19 éve velünk van

A World of Warcraft (WoW) egy MMORPG a Warcraft fantasy univerzumból. A történet Azeroth világában játszódik négy évvel a sikeres stratégia Warcraft 3: The Frozen Throne eseményei után. A játékosok létrehozzák karakterüket, és kiválasztják, melyik frakcióhoz csatlakoznak, a Hordához vagy a Szövetséghez. A WoW az egyik legtöbbet játszott MMORPG, és a Blizzard rendszeresen frissíti a márkát új DLC-kkel mint például a Legion vagy a Battle for Azeroth. A játékosok a közeljövőben a vanilla WoW, azaz a játék eredeti, 2004-es verziójának visszatérését is élvezhetik.

    Diablo, amely felébresztette bennünk a szenvedélyes gyűjtőt

    Egy ikonikus akció-RPG-sorozat, amelyben a játékos egy rettenthetetlen hős szerepébe bújik, és szó szerint a pokolba megy, hogy megölje magát a terror mesterét, Diablót. Az első rész két folytatást, a Diablo 2-t és a Diablo 3-at, valamint számos fergeteges játékot, például a Lord of Destructiont és a Reapers of Soulsot is magával hozta, a listáról nem maradhat le a legújabb rész sem, a Diablo 4. A játékosok különösen a Diablo franchise-t szerették meg az egyedi játszható karakterek sora és az addiktív játékmenet miatt, amelyet a frenetikus akció és a különböző felszerelések végtelen felhalmozása jellemez.

    Diablo
    Overwatch

    Overwatch - A világnak hősökre van szüksége!

    Egy online first-person shooter, amelyben több, különböző képességekkel rendelkező hős közül választhatsz. Az Overwatch gyorsan nagy népszerűségre tett szert a játékosok körében, köszönhetően a remek animációs filmeknek, az érdekes karaktereknek és a kiváló csapatakciónak, ahol két 6 fős csapat küzd meg egymással a különböző kialakítású arénákban. A Blizzard elindította az úgynevezett Overwatch League-et, ahol profi esport csapatok mérkőznek meg egymással világméretű versenyeken.

    Hearthstone - a kártyák forradalma

    A Hearthstone a Warcraft univerzumában játszódó virtuális kártyajáték, amelyben a fantasy játékból ismert hősök vívnak ádáz csatákat egymással. Fegyvereik azonban nem kardok és varázslatok, hanem különböző tulajdonságokkal rendelkező kártyák. A Hearthstone nagy népszerűségét a hozzáférhetőségének, változatosságának és széles taktikai lehetőségeinek köszönheti. A cím ráadásul Android és iOS mobilplatformokon is játszható.

    Heartstone
    StarCraft

    StarCraft - a legendás sci-fi saga

    A StarCraft egy sci-fi valós idejű stratégiai játék, amelyben három különböző faj csap össze: a Protoss, a Zerg és a Terran (emberek). Mindegyik oldal teljesen más játékstílust kínál. A Starcraft kiváló történettel is büszkélkedhet, amelyet a jelenlegi folytatás, a Starcraft 2 követ. A sorozathoz számos bővítmény jelent meg, például a Brood War, a Hearth of the Swarm és a Legacy of the Void amelyek továbbfejlesztették a bonyolult csillagközi történetet és elmélyítették a frakciók sokszínűségét.

    A Heroes of the Storm nagy nevet szerzett magának

    Az olyan címek, mint a League of Legends és a Dota 2 között a Blizzard a MOBA műfajban is megveti a lábát. A Heroes of the Storm (HotS) bajnokait a cég összes nagy játékából toborozzák, így nincsenek benne nevenincs karakterek. A HotS emellett számos pályát kínál, amelyek mindegyike más taktikát és hősválasztást igényel. A Blizzard fokozatosan új hősökkel és csataterekkel bővíti a HotS-t, és aktívan törekszik az esport promóciójára, ami hozzájárult a játékosbázis folyamatos növekedéséhez.

    Heroes of the Storm
    Hry Blizzard

    A Blizzard közel áll a rajongókhoz

    • A Blizzard rendszeresen megrendezi a BlizzCon-t, egy rajongói találkozót, ahol általában egy közelgő címet mutatnak be.
    • 2015-ben a prágai O2 Arénában megrendezett Road to BlizzConon HotS, Hearthstone és WoW versenyeket rendeztek.
    • A játékaik a rendszeres frissítéseknek és az olyan rajongói oldalaknak köszönhetően, mint a diablofans, a wowhead és a hearthstonetopdecks, még ma is nagy népszerűségnek örvendenek.
    • Minden játék megvásárolható a battle.net felhasználói alkalmazáson keresztül, amellyel például a Hearthstone-t is ingyenesen lehet játszani.
    7 termék
    4,9 22×
    Diablo III: Eternal Collection - PS4
    Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
    Szuper ár
    9 890 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX528
    4,5 37×
    Diablo IV - PS5
    Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls eseményei óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
    17 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PSV0369
    5,0
    Diablo IV - Xbox
    Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
    Szuper ár
    17 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MXO680
    5,0 24×
    Diablo III: Eternal Collection - Nintendo Switch
    Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
    14 890 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: NSW085
    4,3 10×
    Diablo IV - PS4
    Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
    Szuper ár
    17 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MSX732
    3,2
    Diablo II – PC DIGITAL
    PC játék - elektronikus licenc, Battle,net kulcs, műfaja akció és RPG
    6 280 Ft
    Letölthető
    Termékkód: MVE001981
    4,9 11×
    Diablo III: Eternal Collection - Xbox Series
    Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a következőket: Diablo 3 és a Souls Reaper és a Rise of the Necromancer.
    Szuper ár
    9 890 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MXO506

    BLIZZARD

    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ