A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Bluetooth fejhallgatók akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
BOWERS&WILKINS
(1)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(1)
Bluetooth
(1)
Funkciók
Számok közötti váltás
(1)
Hívásfogadás
(1)
Hangerőszabályzás
(1)
Ebben a kategóriában megfelelő bluetooth fejhallgatók találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a bluetooth fejhallgatók kategóriában. A legolcsóbb bluetooth fejhallgatók keresed? Akkor nézd meg a olcsó bluetooth fejhallgatók kategóriát.
1 termék
4,8 28×
Bowers & Wilkins PX7S2 fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC, aptX, aptX HD és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 33 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1 m-es kábel, 30 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -14 %
129 990 Ft 150 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BW015a1
audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
audióSony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól? A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró, fedélzeti kamera vagy powerbank beszerzésére akár 60% kedvezménnyel. Ne hagyd ki!
További cikkek
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ