A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bosch BBH21621

Termékkatalógus
Bosch BBH21621
Álló porszívó - 2az1-ben, 0,3 literes porzsák, mosható szűrő, két teljesítményfokozat, 32 perces üzemidő, töltési idő: 12-16 óra
Kód:  EAD1433n Termékszám:  BBH21621 Gyártó honlapja:

Bosch BBH21621

Parketta vagy szőnyeg? Linóleum vagy laminált padló? Már nem kell gondolkoznia, milyen burkolat legyen otthonában! A Bosch modern, vezeték nélküli akkumulátoros rúdporszívója mindent megold. A 2az1-ben innovatív funkció azt jelenti, hogy Ön kézi porszívóként és rúdporszívóként egyaránt használhatja a készüléket. Kézi porszívóként remekül használható pl. autó takarításakor.

Felszív mindent - a konyhakőre kiszóródott kávét, a morzsákat az ebédlőasztal alól, a cica szőrét a heverőről. Mindezt halk működés mellett, a porszívózás így nem zavarja Önt az egyéb tevékenységek közben - legyen szó munkáról, szórakozásról vagy pihenésről. Remek eredményt érhet el minden felület takarításakor a nagyon hatékony, porzsák nélküli technológiának és a hatékony mechanikus kefének köszönhetően. Ráadásul erős teljesítményt biztosít, minimális karbantartási elvárások mellett.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus 2in1 porszívó
  • Modern design
  • Könnyű (3 kg)
  • EasyClean rendszer a könnyű tisztítás érdekében: a kefe egyszerűen kivehető és tisztítható
  • Maximális rugalmasság: rendkívül flexibilis szívófej-kialakítás
  • Önállóan megáll, hogy egyszerűen tárolható legyen, és bármelyik konnektorból feltölthető
  • Cserélhető Ni-MH akkumulátor
  • Extrahosszú működési idő: 32 perc
  • Akkumulátor töltöttségi állapotát mutatja
  • Töltési idő: 12-16 óra

Modern és hatékony segítő

A porszívó két teljesítményszintet kínál, 12-16 órán keresztül töltődik, és működési ideje teljes 32 perc. A Bosch minőségi, cserélhető és tölthető Ni-MH akkumulátorának köszönhetően környezetkímélő. Az alacsony, 3 kilós súly, kombinálva az ergonomikus kialakítással mindig garantálja a kényelmes porszívózást.

A nehezen hozzáférhető helyeken is korlátok nélkül porszívózhat a rendkívül flexibilis szívófej-kialakításnak köszönhetően. A porszívó önállóan is megáll tároláskor, nem kell nekitámasztani a falnak vagy beállítani a dokkolóba, és bármelyik konnektorról tölthető. Mosható szűrővel rendelkezik. A felhasználók minden bizonnyal örülnek majd annak is, hogy a portartályt könnyen ki lehet venni és üríteni.

Paraméterek

Töltési idő
16 óra Kész!
Működési idő
32 perc Kész!
Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
116 cm Kész!
Mélység
13,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch BBH21621 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBH21621. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch BBH21621. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBH21621. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBH21621.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ