Shop roku Siguro kuchyňský robot

Bosch BBHMOVE1N

Termékkatalógus
Bosch BBHMOVE1N
4,0 4 értékelés
Álló porszívó - 2az1-ben, 0,3 literes porzsák, mosható szűrő, két teljesítményfokozat, elektromos kefe, 15 perces üzemidő, töltési idő: 12-16 óra
Kód:  EAD1432t6 Termékszám:  BBHMOVE1N Gyártó honlapja:

Bosch BBHMOVE1N

Innovatív design és magas teljesítmény - ezeket kínálja a Bosch könnyen kezelhető, praktikus akkumulátoros porszívója. Ideális az egész háztartáshoz, főként kemény padlókra. A 2az1-ben funkció azt jelenti, hogy rúdporszívóként és kézi porszívóként is használható. Kézi porszívóként pl. autó takarítását is egyszerűen meg tudja oldani vele. Nagyon gyorsan, precízen lehet vele dolgozni, a nikkel-metál-hibrid akkunak köszönhetően ráadásul nagyon környezetkímélő.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyon jól tárolható a visszacsukható fogantyúnak köszönhetően
  • Elektromos kefe
  • Mosható szűrő
  • Megáll önmagában
  • Környezetbarát és nagyon hatékony

Magas teljesítmény

A Bosch porszívó minimális karbantartást igényel és kiváló teljesítménnyel büszkélkedhet. Használata során Ön két teljesítményszint közül választhat. A praktikus segítőtárs mosható szűrővel, 0,3l űrtartalmű portartállyal rendelkezik, ez utóbbi a kézi porszívó része. A portartály ürítése gyerekjáték! A porszívó megáll magában, így nem kell minden szünet alatt falnak támasztani vagy visszavinni a dokkolóba.

Alacsony karbantartási igény

A porszívó alacsony súlya és egyszerű kezelhetősége is minden bizonnyal örömére lesz. Ráadásul - visszahajtható fogantyújának köszönhetően - bárhol tárolható. A porszívó töltési ideje 12-16 óra. Töltés után 15 percet bír. a Ni-MH akkumulátor miatt a porszívó a körynezetkímélő termékek sorába tartozik. Amennyiben minőséget szeretne kapni jó áron, ezzel a porszívóval megkapja!

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
25,5 cm Kész!
Magasság
113 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch BBHMOVE1N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBHMOVE1N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch BBHMOVE1N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE1N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBHMOVE1N.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ