Bosch BGS5335 TOR

Termékkatalógus
Bosch BGS5335 TOR
Porzsák nélküli porszívó 800W, konténer 3l HEPA szűrő SELFCLEAN rendszer, Air Turbo Rendszertechnika SensorBagless, ProAnimal turbó kefe, kárpit szívófej Floor ProAnimal, 3 db-os kombinált bútorhoz
Kód:  EAD1432q Termékszám:  BGS5335TOR Gyártó honlapja:

Bosch BGS5335 TOR

Ez a modern porzsák nélküli porszívó kínál egy hihetetlenül erős, minimális karbantartási követelményeket. Büszkélkedő új technológia SensorBagless és Turbo Air rendszer, hogy kiváló eredményeket porszívózás nagyon alacsony energiafogyasztás. Így pénzt takarít meg, és a környezetet. Az ő teljesítménye könnyen beállítható, köszönhetően az elektronikus vezérlés SensorControl folyamatosan figyeli a készülék teljesítményét

nagy helper

Gyártó innovatív készülék felszerelt dupla ProAnimal Turbo kefe porszívózás port és hajat. Különösen értékelem a könnyű karbantartást. Extra széles fúvóka ProAnimal a 4dílnými sínek könnyen tisztítható minden kárpitozott bútorok állati szőrök, amellyel a rendes fúvóka nem tud megbirkózni. Vysávání zvířecích chlupů nebylo nikdy jednodušší!

A porszívó is alkalmas a legtöbb fajta porszívózás szőnyegek és padlók. A speciálisan kifejlesztett fúvóka kemény padlóra tökéletesen kezeli a mély tisztítás rések és hasadékok a padló, mint a csempe és parketta. Ennek egy része tetején a porszívó egy kombinált 3 db-os tartozék - fúvóka ízületi padding és cserélhető fúvóka kefe bútorokhoz. S vysavačem Bosch BGS5335 Zoo´o ProAnimal bude úklid domácnosti naprostou hračkou!

Rendkívül csendes működés

A por tálcába legfeljebb 3 liter a szennyeződés és automatikusan tekercselt kábel hossza 8 méter. Így kényelmesen mozoghat a helyiségben, anélkül, hogy állandóan kelljen kábelcserére egy másik konnektorba. Kis súly és ergonomikus fogantyú ideálissá teszi a könnyű kezelhetőség és a vákuum fogantyú gyerekek. Swift és sima mozgást biztosít a padló 4 beálló görgő.

egyszerű karbantartás

Persze, könnyen eltávolítható, és ürítse ki a tartályt.Szűrőbetét Gore CleanStream együtt mosható HEPA szűrő megakadályozza a szennyeződés fúj a levegőbe, és így alkalmas az allergiában szenvedőknek. A szűrők tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű. SELFCLEAN intelligens technológia garantálja az automatikus öntisztító rendszer, beépített szűrés. 

A legfontosabb előnyök:

  • Könnyen eltávolítja állati szőr
  • Alacsony fogyasztás
  • gazdag kiegészítők
  • HEPA szűrő
  • rendszer SELFCLEAN
  • Sugara 11 m
  • 4 beálló görgő
  • Energia osztály C

tartozékok:
fúvóka ízületek
padding fúvóka
Levehető kefe bútorokhoz
 

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
800 W Kész!

Zaj

Zajszint
74 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!
Mélység
47 cm Kész!
Tömeg
8,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch BGS5335 TOR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BGS5335 TOR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch BGS5335 TOR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BGS5335 TOR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BGS5335 TOR.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ