AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

BOSCH HBF134ES0

Termékkatalógus
BOSCH HBF134ES0
4,7 6 értékelés
Beépíthető sütő - A energiaosztály, 66 l-es sütőtér űrtartalom, sütőprogramok: felső melegítés, alsó melegítés, grill és hőlégbefúvás, gyerekzár, ecoclean sütő tisztítás, 59,5 cm magas, 59,4 cm széles, 54,8 cm mély, rozsdamentes acél
Kód:  BOTROV12 Termékszám:  HBF134ES0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH HBF134ES0


A BOSCH HBF134ESO beépíthető sütő főbb jellemzői

  • Belső térfogata 66 liter
  • 7 típusú fűtés - 3D forró levegő Plus, felső/alsó fűtés, infra-grill keringetés, pizza, alsó fűtés, enyhe forró levegő, nagy méretű grill
  • LED kijelző elektromos órával
  • Gyors előmelegítés funkció
  • EcoClean Direct öntisztító rendszer, amely képes a zsír felszívására
  • Gyermekbiztonsági zár
  • Teleszkópos kihúzható rendszer a tepsik könnyű kezeléséhez
  • Rozsdamentes acél fogantyú

Tökéletes sütési eredmények

A BOSCH HBF134ESO beépített sütő ventilátorral rendelkezik, amely gondoskodik a forró levegő egyenletes eloszlásáról a sütőben. Ez biztosítja a három szinten egy időben elérhető tökéletes sütési eredményeket. Így tehát könnyedén készíthetsz sós és édes finomságokat anélkül, hogy az ízek keverednének.


Könnyű tisztítás

A sütő hátsó különleges felülete magába szívja a zsírokat és az ételmaradékokat sütés közben. Emellett ez a felület minden egyes felmelegedés után regenerálódik, amely a készülék egész élettartamán keresztül érvényes. Az EcoClean Direct öntisztító program megkönnyíti a szennyeződések eltávolítását, hogy a BOSCH HBF134ES0sütő újra ragyogóan tiszta lehessen.


Tökéletes kényelem

A STOP funkcióval ellátott praktikus teleszkópos kihúzható rendszerrel kényelmesen használhatod a tepsiket, a rácsokat és az univerzális serpenyőket is, amelyek mindegyike kihúzható azok felborulása nélkül. BOSCH HBF134ES0 sütő belsejében található halogén gyors szabályozást biztosít használat közben.


Egyszerű működés

Rendelkezésedre áll a letisztult LED kijelző, illetve a két forgógombbal beállítható sütőprogramok és hőmérséklet-beállítások, amelyek mind a könnyű sütést szolgálják. A vezérlőgombok bedugható kialakítása miatt igazán könnyű az elülső panel tisztán tartása. A véletlen elállítódás ellen a BOSCH HBF134ESO sütőgyermekbiztonsági funkcióval védekezik.


Minőségi német technológia

A BOSCH készülékeket a fejlett német technológiának köszönhető magas minőség jellemzi, így nyújtanak páratlan teljesítményt és maximális megbízhatóságot. Ezekkel a kiemelkedő tulajdonságokkal a BOSCH márka Európa egyik piacvezető háztartási készülék gyártója.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH HBF134ES0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH HBF134ES0.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ