Shop roku 30 dnů na vrácení

BOSCH Mosogatógép tartozék készlet

Termékkatalógus
BOSCH Mosogatógép tartozék készlet
4,8 4 értékelés
Kiegészítő készlet tartályból, szórófejből és csipeszből álló mosogatógép készlet, a mosogatógép alsó kosárában lévő palacktartóval nem fordítható meg, a palackok és a vázák már nem fedhetik egymást át, a permetezőfej ideális mindenféle túlméretezett konyhai eszközhöz, például fémhez zsírszűrők, sütőedények vagy nagy serpenyők, bilincs kis műanyag alkatrészek, például fedő vagy rács rögzítéséhez
Kód:  BOPRIS006 Termékszám:  576338 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH Mosogatógép tartozék készlet Megszűnt

BOSCH Mosogatógép tartozék készlet

Biztosan veled is megtörtént már, hogy nem minden edényt mosott el a mosogatógéped teljesen, és élelmiszerek maradványok vagy zsírfoltok maradtak az edényeken. A poharaknak és a tányéroknak mindig tisztának kell lenniük. Ezen segít a Bosch egy sor tartozékkal, amely tisztítószert, fogantyút, permetezőt és szorítókat tartalmaz. Mindenekelőtt szeretni fogod a permetezőfejet, amely könnyen kezelheti a nagyobb edények, például sütőtálcák, nagy edények tisztítását és még a fémzsír-szűrő tisztítását is. A cumisüveg kupakjainak tisztítása tökéletesen kezelhető a 3 fogóval, amelyek tökéletesen rögzítik a mosogatógépben lévő kis műanyag alkatrészeket. Ezek fedelek vagy ivócsészék mosogatásához is használhatók. Ezzel a kis segítővel a mosogatógép belsejével elégedett leszel.

A Bosch 576338 mosogatógép tartozék készlet legfontosabb jellemzői

  • A készlet tartalmaz tisztítószert, tartót, szórófejet és klipet
  • Bosch, Siemens mosogatógépekhez tervezték
  • A palacktartó a mosogatógép alsó kosarához rögzíthető
  • Németországban készült
  • E termékek használata meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát
  • Minőségi feldolgozás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH Mosogatógép tartozék készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH Sada příslušenství pro myčky nádobí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH Súprava príslušenstva pre umývačky riadu.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ